Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alinus chiar ma gandeam zilele astea la tine, poate o nasti pe cea mica aprox de ziua Amaliei; mi-a povestit Silvia ca o colega de-a ei de clasa, Alexandra, o are pe sora ei nascuta anul trecut fix la o zi dupa ziua ei. "A primit-o cadou de ziua ei" zice Silvia. 8 ani si o zi diferenta. Foarte haios, le sarbatoresc deodata.

Operatia, aoleu, maine sau poimaine trebuie sa merg la control si stabilirea datei. Azi e a doua noapte ca ma visez la control, de data asta a fost cam cosmar visul, nu mai intru in amanunte; in concluzie cred ca merg maine ca sa scap mai repede, ca stresata vad ca sunt.

Apropo de melancolii eu mai bine tac, sa ma vad Doamne ajuta sanatoasa, cu toata aparatura in regula si am sa vad cum fac cu melancoliile.

Hai cu pozele, sa-ti vedem balonul.

Crissy poza cu tatal cititor de povesti cu Elise alaturi si Beatrice pe burta mi s-a parut senzationala! Mi-a placut tare mult!

Mergi la inceput

Meemsy multumim pentru poze, tare scumpa Rianna! Ce cald e la voi! Imi place rochita gri, ii sta tare bine Riannei , are si Nati una asemanatoare roz (fucsia) de la H&M, a fost rochita preferata a Nataliei in a doua jumatate a verii, dar din pacate deja e de mult pusa sus, la haine subtiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Lavi tin pumnii pt control si detalii! Lasa ca o sa fie bine ai sa vezi!
No way sa vina bebelina de ziua Amaliei! Daca nu isi scoate nasucul pana la sfarsitul lunii, fixam cezariana ( probabil in prima saptamana din noiembrie sau chiar ultima din oct - nu stiu ca am un doctor diliu rau, nu imi place ioc, ma expediaza fara sa imi zica nimik concret, si in plus am impresia ca are o ciuda pe expatii care vin cu idei din tarile lor ca tare nevrozat e ....) . Dar altu n-am ca aici nu poti alege so, on va faire avec....

Ma duc sa vad si eu pozici!

Mergi la inceput

Dar in cate saptamani esti, Balonimea Ta?
Vazut poze, arati tare bine, gravida la maxim ca sa zic asa!
Iti sta chiar excelent!
Amalia e o frumusica, in tinuta bleumarin a fost la scoala religioasa, nu?
Si din nou: ce cald e la voi!

Mergi la inceput

Meemsulici vazut pozici cu voi fetele si cred ca ar fi trebuit sa ma abtin, zau! Pai cand te vad asa de silueta iar cad in depresia balonului de mine....Plus am vazut o poza in care o amica de-a ta avea un bebe in brate si ea era trasa ca prin inel.....
Rianna e o printesa adorabila!

Lavi, balonul meu are 37 saptamani deci daca mai suflam putin in el ( 2-3 saptamani) cred ca va exploda, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

daaa, si mie mi-a placut poza cu tatal cititor de povesti!de fapt mi-am facut mea culpa ca nu i-am mai citit flaviei deloc, pe motiv de andru.

alinus, mai ai putin , profita de perioada asta de liniste!cat despre slabit, cu 2 copii se va produce aproape de la sine. eu nu am fost o persoana slaba , slaba, genetic pot spune ca am tendinte de ingrasare. pe la 8 luni ale lui andru aveam 73-74 kg, nu mai intram in nicio haina . nu am tinut dieta, doar ca am mancat mai putin cantitativ si f putin seara.in cateva luni am ajuns la 58 kg si fara prea mare stres.asa ca nu iti face pb.voi sa fiti sanatosi si fericiti, ca restul vin pe rand.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

O-ho! Deci situatiunea e pe terminate!
Nu te mai stresa de silueta, asta este, si la Amalia ai luat in greutate si ai slabit apoi. Unele femei au apetitul mai mare in timpul sarcinii
Nastere usoara, de acum poate fi oricand.

Cine preia stafeta la gravidute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hello, mamici de copilasi mari, de bebici si burtici .

Azi m-am autosesizat ca am facut deja cam multe ore suplimentare sapt asta, asa ca mi-am acordat timp de forum si de poze .

CristinaN, scumpa tare bebelina, s-o tineti tot asa!
Vazut si pozele Alinush - sa nu faci poc pana peste vreo 2 sapt! Ce-mi place marea voastra, cu miss pozand ca modelele.
Admirat si Rianna, voua v-au luat ochii rochita, mie balerinii ei si geanta lui Meems .
Lavi, multa bafta! Ce-ai zice daca la controlul asta descoperi ca nu mai ai nimic ?
Ripley, sper sa prinzi timp sa ne povestesti mai multe despre fete .
Madau, oare de unde o fi prins Miruna microbul margelitului???
Roxi, multa sanatate pentru toti, sa ai grija si de tine! Cred ca e greu sa-ti mai gasesti timp acum, cu noul serviciu...
Corapina, cum a iesit pista de masini? Dar biscutii?

Noi, tot ca noi: copii zburdalnici peste poate, serviciu intensiv sapt asta, acasa incepem iar un santier ... .

Intrebare disperata : copiii vostri ce mai mananca seara?

Mergi la inceput

Lavi cred ca tu esti candidata preferata la stafeta:))

Maria sper sa mai stea bebe pana la sfarsitul lunii....dar nu as vrea sa vina de Halloween :)).
Cina noastra de ieri: supa crema de courgette+morcovi+ cartofi. Dreasa cu branza topita ( de oricare) amestecata cu un pic de lapte de cocos ( dar putin ca e puternic la gust). In condimente: un pic de cimbru si noix muscade.
Apoi quiche somon spanac. Succes total, rapid de pregatit. Timp total pt tot: jumate de ora + timp de fiert/ copt.

Mergi la inceput

'neata,

Fost la doctor de dimineata, chisturile sunt tot acolo, cam la aceleasi dimensiuni, n-au crescut/n-au scazut; de fapt cel mare a ramas identic, cel mic a crescut foarte putin. Au niste probleme tehnice in spital asa ca nu se opereaza timp de vreo 2 saptamani. Ma va suna dr saptamana viitoare daca poate totusi sa ma opereze luna asta, daca nu dupa ciclul din noiembrie. Deci suspansul se mentine.

Alinus pana la candidata la burticeala sa scap cumva de chisturi

Maria din nou santier? aoleu, nu se mai termina santierul la voi.
N-a fost sa fie din pacate sa dispara chisturile de tot.

Mergi la inceput