Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (14)
Raspunsuri - Pagina 13
meems spune:
Bic, poate nu toti dentistii il folosesc... termenul popular e "laughing gas".
Roxi, total de-acord cu Bic: gandeste pozitiv!
Am trimis in contul comun un album recent cu poze.
lavi02 spune:
Dialog intre fete azi la micul dejun:
N: Silvia, de care din parinti iti place mai mult?
S: De amandoi.
N: In afara de care?
----
Silvia a fost mortala ieri la dentist, m-am asezat eu in sala de asteptare, am luat o revista, Silvia cu Nati s-au dus sa se joace cu jucariile din sertar din unul din cabinete si pana sa ma dezmeticesc eu a venit la mine ca gata, sa merg sa vorbesc cu dr sa stabilim urmatoarea programare. Am ramas masca.
Duminica am fost la opera, la Motanul Incaltat, Silviei i-a placut foarte mult, Nataliei asa si asa: in prima jumatate, pana la pauza, a fost ochi si urechi, in a doua jumatate s-a mai foit.
Puteti sa incercati mergeti la spectacolele de duminica la ora 11, sunt pentru copii, sunt opera, nu teatru de papusi dar mie mi-a placut foarte mult cum a fost realizat.
Noki_Lara spune:
Guten morgen!
Slaba miscarea pe-aici? Ce fac fetele, profita de razele de soare din ultimele 2 zile?
Lavi, deci mergem joi, da? Pana la urma cum ai facut cu biletele duminica? Ai tinut-o pe Nati in brate? CAm dispar biletele incet si sigur, deci ar trebui sa ne miscam rapid.
PS - mortala Nati cu perlutele ei!
Anda77, asteptam ideea de bricolaj.
Coralia, s-a reparat de tot Andreea, da? Sanatate multa!
Aoleu, horror treaba cu atatea carii. Si eu trebuia sa ajung deja de vreo 4-5 luni la o radiografie dentara, dar pur si simplu nu am timp. Poate azi, desi am si facultate...
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Coralia ma bucur ca s-a reparat Andreea!
Noki Nataliei i-am cumparat bilet. Doar sub 4 ani se pot tine copiii in brate si sa nu le cumperi bilet.
Aoleu, durere, am cumparat biletele on-line dar cu ridicare la fata locului, fara livrare prin curier (ca le-am cumparat cu o seara inainte). La fata locului a trebuit sa stau la ditamai coada cu cei care nu-si cumparasera bilet si m-am prezentat ca o floare doar cu buletinul (de fapt ca la aeroport, ca la Alhambra din Granada, ca la rezervari on-line la hoteluri, etc). Sufletu', trebuia sa am numarul de inregistrare a comenzii. Pana la urma s-a rezolvat ca au sunat aia la bilet.ro sa ma caute dupa nume, ce sa spun, soft de 2 lei, sa nu potri cauta automat dupa nume sau CNP.
Intri pe gmail sa vorbim cum facem cu Frumoasa adormita?
madau spune:
Hello
N-am fugit (Roxi , am vazut ca intrebai de noi acum cateva zile), suntem ok, doar ca am o problema mare cu timpul...dispare foarte repede si nu stiu unde/cum
Miruna a inceput de putin timp cursurile de engleza si este super incantata, a invatat enorm de multe, spre mirarea mea...nu ma gandeam ca e asa de receptiva. Si avem noroc ca scoala e exact la blocul de langa noi asa ca nu am de colindat cu ea prea mult prin oras.
Maine ma duc sa vad daca reusesc s-o inscriu si la balet...m-a zapacit de cap.
In rest, nimic deosebit, toata ziua sta si "scrie" (gaseste cate o poezie sau povestioara mica in cartile ei si o copiaza litera cu litera ), cu ocazia asta a mai invatat si mare parte din alfabet. Si s-a mai perfectionat la colorat si desenat...avem portrete si peisaje lipite cu magneti pe tot frigiderul.
Si isi ocupa tot timpul cu BEADOS-ul, sta si mestereste la el cu orele, i-am downloadat de pe net modele, cumparam seturi intregi de bilute..m-a ruinat la buzunar .
Cam astea ar fi noutatile, despre ea. Despre mine, trebuie sa spun ca m-am dilit complet, stau pana noaptea tarziu si ma uit la FRINGE, e un serial cu fenomene paranormale, FBI, etc....Am luat de pe net toate episoadele si cum am putin timp mai vizionez cate unul .
Pupam pe toata lumea, sanatate multa bolnaviorilor si la buna reauzire !
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
mara95 spune:
cat de frumosi sunteti!o familie fercita!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
lavi02 spune:
Crissy felicitari, ai niste fete frumoase si scumpe foc!!
Ce mult a crescut Beatrice si s-a rotunjit!
madau bine ai revenit! Bravo Mirunei pt progrese.
Si eu am constatat aseara cu mirare ca Nati stie sa desparta in silabe, vorba Silviei: "chiar stie!" (Silvia a testat-o cu tot felul de cuvinte grele :) )
Manca-le-ar mama de introvertite, de ce mi-o fi dat Domnul, mie, leoaica vorbareata si extrovertita - o varsatoare si o scorpioanca, amandoua introvertite, scot cu clestele uneori de la ele anumite chestii?!
Sunt foarte curioasa cum va decurge perioada adolescentei.
bb_alinus spune:
Crissy tare frumoasa Bea si haioasa foc! Acum ca am vazut-o iar m-a pocnit melancolia ca o vreau si eu pe a mea in brate!!
Laviiiii cand te operezi, parca luna asta ziceai? Totale fetele tale cu discutiile lor cu tot!
Meemsulici imi pare rau de belelele voastre!
Ma duc sa trimit poze de weekend - ultima sansa sa ma vedeti balon, altelele cu mine nu mai fac clar!