Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (14)
Raspunsuri - Pagina 12
roxisialexia spune:
daaa am sa imi fac o i.v. cu ceva pentru a ma calma, sincer ma straduiesc din rasputeri sa nu ma las prada gandurilor negre, de ieri am observat o alta parte si mai mare,ovala, fara par, slava domnului ca nu se vede fiind dupa ureche.
Am citit cate ceva despre alopecia areata si nu este deloc incurajator.
delia ..iti doresc sa fii fericita!
mara95 spune:
roxi, ai gija de tine!o imbratisare si un gand bun de la noi!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
meems spune:
Roxi, nu ne speria!! Ai grija de tine, mama draga
Cami, bafta multa sa dati de cap problemei, imi imaginez cat trebuie sa fie de frustrant sa nu stii care-i cauza. Eu, Doamne-multam, nu am probleme de genul asta cu Rianna.
Delia, sunteti in gandurile mele, si tu si fetele! Abia astept sa ne mai povestesti de voi.
Nu vreau sa stric dispozitia de weekend, dar am avut o saptamana oribila. Pe langa faptul ca sunt super aglomerata la servici, de cred ca trebuie sa merg si maine (sambata) cateva ore, s-au mai tinut si problemele scai de mine. Ieri ne-a fost corupt contul de mobil, cineva a intrat neautorizat si a adaugat tot felul de planuri, plus convorbiri internationale in Cuba (!!!), rezultate in vreo $200 si ceva extra. Bineinteles ca am sesizat compania, dar acum telefoanele merg tare aiurea, cam jumatate din convorbiri si sms-uri nu ne mai intra. Apoi azi trebuia sa-mi ridic masina de la reparat (niste chestii minore) si imi spune mecanicul ca pe freeway venind de la el de la shop spre casa, roata unei masini din fata a explodat si mi-a avariat capota. Deci... nema mobil, nema masina, lucru pana peste cap Cred ca am nevoie de ceva tarie sa rezist
coralia76 spune:
De ieri Andreea mi/a facut un pui de febra...am adus/o de la gradi si mi s/a plans ca o pisca ochii si de obicei la ea semnul asta inseamna febra peste 38.5 Azi noapte i/am mai dat paracetamol si de azi dimi..asa ca suntem in expectativa sa vedem cum se mai manifesta si maine...Pana acum eu zic ca e o viroza cuplata cu o enteroviroza ...Cristian e bine ,desi la cat il pupa Andreea nu cred ca scapa si el fara ceva "intrusi" ...Asta asa ca sa incep eu cu bine serviciul .
Am descoperit un produs super pentru raceli si gripe ,nasa mea imi spunea saptamana trecuta ca l-a incercat si hop s-a racit si Dan si l-am cumparat.Dupa 2 zile era ca nou,nici lui nu i-a venit sa creada ca a scapat asa usor .Pe produs il cheama "raceala si gripa" de la favisan si e naturist.Nu e ceai sunt niste capsule.
Lavi da mi-am gasit bona,fara ea eram in plop,chiar imi spunea si maica-mea ca se intelege foarte bine cu ea,e super doamna.Cris a plans dupa ea cand a plecat in prima zi.Asa are si maica-mea timp sa mai faca cate o mancare si altele prin casa,cu haiducul dupa ea nu se putea misca deloc.
Alinus si eu am baut ceaiuri de anason, chimen si fenicul pentru lactatie...ajunsesem si la 5l pe zi..am facut o burtica de la ele de ziceai ca n-am nascut ..si laptele tot l-am pierdut pe la 5 luni..asa ca nu stiu ce sa zic.Important este sa fie bebelina ok,sa poti sa o alaptezi cat mai mult ,iar kg o sa scapi si de ele apoi.Eu acum am mai putine kg decat aveam inainte de a ramane insarcinata cu Cris...si mi se trage de la stres ...nu neaparat ca am vrut sa slabesc atat
Roxi pupici .Si pentru mine e o perioada mai grea acum ,asa ca te inteleg perfect,trebuie totusi sa gasesti timp entru analize sa vezi de unde chestia cu caderea parului.Eu mi-am propus sa imi fac luna asta analizele anuale de ginecologie ca sunt restanta din iulie .
Meemsimi pare rau de evenimentele neplacute...asta este cand vin ,vin mai multe dintr-o data.Bine ca nu sunt pb de sanatate ,restul se rezolva ele intr-un fel sau altul.
felicia74 spune:
sal!
Vad ca a inceput sezonul virozelor, sanatate bolnaviorilor. Noi avem caldura de ieri, e mai bine. INsa Ilinca deja tuseste si ma tem ca pana in mai tot asa va fi.
Vad ca se discuta despre carii, ei bine, eu m-am resemnat, deja stomatoloaga m-a convins ca ilinca isi va face abonament la dentist, deh, seamana cu mine, nu are de unde sa aiba dinti zdraveni.
Nici nu-mi fac probleme ca nu i-am dat supliment de fluor (care oricum e controversat), ca recent m-am imprietenit cu o tipa, a carei mama este dentist. Evident ca persoana a avut parte de un tratament "ca la carte" dar cum spunea si ea "daca materialul clientului este prost, n-ai ce sa faci".
Nu va mai faceti probleme ca nu va ingrijiti copiii, dar daca stiti ca voi ati avut probleme, obisnuiti-va cu gandul ca sunt sanse mari ca si cei mici sa fie la fel.
Dr mi-a zis ca Ilinca va avea nevoie si de aparat dentar, deoarece nu prea are spatii intre dinti. Asta e, macar m-am obisnuit cu ideea.
Lavi am gasit telefonul dr, il sun sa ma programeze cand vrea el, oricum nu ma grabesc.
Ptr bucurestence: vedeti ca sunt reduceri mari la Debenhams, azi i-am luat Ilincai pantofi Pablosky la juma de pret. Si mi-am luat si eu o rochie, ca nah, sunt si eu om
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
Bic spune:
Azi am venit de la dentist cu fii-mea si am fost amindoi foarte foarte tufliti pt. ca fii-mea are... OPT carii! Una este deja vizibila, ca de-asta am ajuns la dentist inainte de programrea pentru curatarea dintilor, iar celelalte nu au fost vizibile decit la radiografii. Astia sugereaza anestezie generala ca sa le trateze pe toate odata. Eu nu sint asa de convinsa ca trebuie sa facem asta. Trebuie sa ma mai gindesc, sa mai intreb. Chiar azi am vorbit la o petrecere cu o alta mamica si m-am mai linistit ca si fi-su a avut tot opt la aceiasi dinti, intre ultimele doua masele de pe fiecare parte. Si tot asa i-au recomandat anestezie generala, dar mama respectiva a gasit un dentist care a reusit sa-l trateze fara. O sa incercam si noi sa mergem la acel dentist si sa vedem ce ne spune. Si apoi sa vedem daca Smaranda accepta sa i se faca injectie...hmmm...
felicia74 spune:
Bic aici, in Bucuresti (adica la noi, in pampas) exista si alt tip de anestezie, prin masca (i se spune inhalo-sedare). Copilul inhaleaza un gaz aromat (capsuni sau portocala, mi-au zis ei) si nu e adormit ci linistit. Iar dupa ce trece efectul gazului, copilul nu-si mai aminte nimic din ce i s-a intamplat. Nu are rost s-o traumatizezi pe Sma cu injectia, din moment ce exista si alternative mai umane.
La noi problema a fost pretul (cam 130 dolari sua/sedinta), in conditiile in care cariile ilincai erau superficiale. Dar la 8 carii s-ar impune anestezie, ca sa lucreze doctorul rapid si in liniste (eliminand riscul ca copilul sa nu coopereze).
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
meems spune:
Bic, si Rianna a avut 6 carii, tot asa intre dinti, descoperite doar la radiografie. Noi am terminat cu toate, am dus-o in doua sedinte separate: la prima sedinta i-a lucrat in partea stanga unde a avut doar jos carii, iar la a doua sedinta i-a lucrat in partea dreapta unde a avut si sus si jos. Au linistit-o cu gazul ala de care mentiona si Feli, dupa care au anesteziat-o local. Nici nu si-a dat seama de injectie, nu s-a plans de dureri, cred ca cel mai mult a deranjat-o faptul ca toata procedura e foarte neconfortabila, mai ales pentru copii cu gura micuta cum e Rianna. Dar uite ca noi am terminat cu toate si vreau sa-ti spun ca nu a prins deloc oroare de dentist, am dus-o acuma recent la curatat de dinti si nici nu parea sa-si aminteasca procedurile anterioare.
Coralia Vorba ta, bine ca noi suntem sanatosi, restul se rezolva. Cred ca eram inca suparata cand am scris pe forum, dar m-am linistit repede.
Cum mai e Andreea, a mai facut febra?
Roxi, acele pastile de imunitate pe care mi le recomandai cu caldura mai devreme (ce subtila ai fost ) nu te ajuta? Trebuie neaparat sa faci niste investigatii.
Feli, sa porti sanatoasa rochia!
coralia76 spune:
Meems Andreea e bine acum,multumesc de intrebare, nu a mai facut febra nici ieri si nici azi...asa ca maine va merge la gradi.a fost doar o viroza cred eu desi incepuse cu febra peste 39 ..Ieri a vomitat de vreo 3 ori de dimineatza,am tinut/o pe regim si azi si vad ca e ok.
Noi am fost azi la tara..a fost o zi super de toamna..soarele s/a arat si el el..sa speram ca o mai lungim un pic pana vin frigurile cu adevarat...
Bic spune:
meems merci ca mi-ai spus ca eu nu prea stiam daca astia aici folosesc acel gaz. (o englezoaica mi-a spus ca la ei se foloseste acest gaz la nasteri, ca o metoda alternativa la atenuarea durerii si ca le-ar fi spus astora de-aici si i-au spus ca nu folosesc.)
O sa mai mergem si la un alt dentist. Cea vizibila este deja destul de mare si f aproape de nerv, ca de-aia e vizibila.
Roxi stiu ce greu e sa impiedici gindurile negre, dar serios acum nu te monta pe ele. Vizualizeaza ceva pozitiv. Si gindeste-te ca aceasta cadere a parului poate fi de la o groaza de cauze. Nu te axa pe cea mai rea. Mergi la doctor! SI pina atunci stay positive!