Nasterea la Euroclinic (2)
Raspunsuri - Pagina 3
rrraluk spune:
buna seara!sunt o viitoare mamica si v-asi ruga sa ma ajutati cuniste informatii daca stiti sau ati auzit despreDoamna Doctor Bausic Vasilica de la euroclinic.Va multumesc anticipat!
CADIA spune:
Salutare fetelor!!!
Eu urmeaza sa nasc o fetitza luna aceasta la Euroclinic.Am citit ce spunei voi de plafoanele CNAS si nu ma mira nimic.Sincera sa fiu, ma asteptam asa ca din fericire,am pus deoparte banii pentru nastere fara a lua in considerare reducerea. Ca ce naiba, doar traim in Romania.
Voi naste cu dr Dinu Alexandu iar maine merg la eco si cred ca vom stabili data cezarienei.Am sa-l intreb daca isi termina plafonul pana nasc eu dar deja stu raspunsul.
Va tin la curent.
AMR 4 SAPT.Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
Belina spune:
CADIA, iti dorim nastere usoara. Eu am fost la dr. Dinu pt morfologie si mi s-a parut un om extraordinar.
Sa ne spui si noua ce zice dr tau despre palfon.
andreea_e spune:
Buna fetelor,
Eu am nascut joi cu dna doctor Nuraltay prin cezariana.
Nu mai au fonduri pt decontare.
A fost totul bine si servicii bune.
Mult noroc si voua!
Daca aveti intrebari o sa incerc sa mai intru zilele urmatoare sa raspund.
Lorich spune:
Neata!
Booon...ieri am fost la dr. mea de la Euroclinic si m-am lamurit compelt care e treaba cu plafonul, deducerea &co. Deci, pana la sfarsitul anului nu mai exista asa ceva;nimic, zero! De la anul, se va semna un nou contract - sau nu - in care va fi palfon sau nu! Deci, pt la anul nu sestie nimic si nestiindu-se nici nu m-am putut pune pe asa-zisa lista de asteptare. In octombrie s-au facut acele deduceri, dar cica cAS nu aplatit nimic si daca s-ar continua ar intra Euroclinicul in faliment.
Cam astea sunt info, treb sa fac si eu calcule adunari si scaderi pt ca nah..tot acolo as vrea sa nasc.
Va pup, sanatate multa!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 29+
Happiness_4_us spune:
Mare prostiemi se pare treaba cu plafonul.
De fapt, erau singurii care faceau astfel de deduceri.
Sa fim noi sanatoase!
Nastere usoara , Cadia!
Mamica fluturasului Andrei si 23+ Maria
Am produse la bazar. Ajuta si tu!
CADIA spune:
AM FOST IERI LA ECO SI INTR-ADEVAR NU MAI AU PLAFOANE.
ASA CA "SUTA DE MILIOANE" NE ASTEAPTA.
IMPORTANT ESTE SA FIM NOI SI BEBEII SANATOSI.
SA AUZIM NUMAI DE BINE.
CEZARIANA 16 NOV.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
Lorich spune:
Cadia, nastere usoara! Sa vina pe lume sanatoasa puiuta cu falcute incluse
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 29+
dalailana spune:
andreea_e Felicitari!
Pe mine ma intereseaza daca dupa cezariana ti-au pus copilul pe piept si apoi la cat timp te-au dus in salon astfel incat sa incepi alaptarea.
Thanks si Bafta in trimestrul IV
andreea_e spune:
Buna, dupa ce au scos copilul si l-au masurat,sters, cantarit,examinat si ce i-au mai facut imediat ce l-au scos in aceeasi camera cu mine, mi l-au aratat si apoi l-au dus in camera cu nou nascuti.
In salon mi l-au adus cam intr-o ora si ceva, dupa ce mi-am mai revenit dupa anestezie. E o perioada in care tremuri continuu si iti aduc ei ceai si apa.
Cred ca pot sa ti-l dea si mai repede daca vrei, vb cu medicul tau inainte sau cu asistentele acolo daca nu vrei sa-i dea deloc formula.
Eu m-am cam chinuit cu alaptatul, abia in a 4-a zi mi-a venit lactatia, incercam sa-i dau colostrul, dar el nu stia sa suga prea bine,mameloanele mele nu erau formate si adormea f repede iar ei ii dadeau acolo formula de 60 ml din 4 in 4 ore. Ei zic ca daca nu mananca in maxim 4 ore poate sa intre in hipoglicemie.