Nasterea la Euroclinic (2)
Raspunsuri - Pagina 4
dalailana spune:
Multumesc pentru raspuns. Doream sa te mai intreb ceva: cei de la neonatologie te intreaba inainte daca sa ii faca vaccin sau nu? Eu am inteles de la o prietena ca te pun sa semnezi daca vrei sau nu.
Thanks
andreea_e spune:
Te pun sa semnezi inainte daca vrei sa-i faca vaccin.
Si daca vrei sa-i faca teste de screening pt diferite boli -asta se plateste.
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea_e Si daca vrei sa-i faca teste de screening pt diferite boli -asta se plateste. |
Poti da mai multe detalii despre asta?
Multumesc!
Mamica fluturasului Andrei si 24+ Maria
Am produse la bazar. Ajuta si tu!
Lorich spune:
Andreea te bazai si eu cu 2 intrebari:
1.se plaetsc vaccinurile obligatorii? Cele care s efac in orice maternitate zic, in primele zile.
2. Exista un test la bebei, pt nu stiu ce boala ciudata, metabolica, li se ia sange din calcai, se face in materniatte...stii cumva daca si aia se plateste?
Multumesc!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 29+
andreea_e spune:
Buna fetelor,
Nici eu nu prea stiam care e treaba cu acele analize luate din calcaiul bebelusului, tot pe forum a zis cineva odata.
Inainte sa intru in operatie a venit o femeie la mine cu niste hartii de completat, ea ma intrebam si eu raspundeam si apoi mi-a dat 2 foi sa semnez cum ca sunt de acord sa i se faca cele 2 vaccinuri si analizele de screening.
Vaccinurile scrie si pe site ca sunt incluse in pret, analizele din calcai cred ca sunt vreo 4 mil, deoarece am platit cu totul 107 mil, din care 95 -operatie si 8mil recoltare cel stem, asa ca am presupus ca restul de 4 sunt de la analizele lui. Am inteles ca o sa ne vina prin posta rezultatele.
Ieri am fost la controlul la neonatolog de o sapt cu cel mic si nu s-a platit nimic.Azi merg sa-mi scoata firele -sper sa fie tot inclus in pret :)
Lorich spune:
Andreea multumim de raspunsuri! Sa-ti traiasca puiul, sa fie sanatos, sa va bucurati de el!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 29+
nemernica spune:
controlul de 1 luna este gratis la ei..pt celelalte analize cele care nu-s in pachet se plateste dar tu zici daca le vrei sau nu...
Eu sincer va recomand sa alegeti un medic intern pt ca atunci costurile sunt mai mici...si calitatea e aceeasi numai ca difera medicul..
berceni.d spune:
am vorbit azi la biroul internari si mi-au zis ca de-abia la sfarsitul lunii se poate vorbi despre luna urmatoare. altceva, ca ei colaboreaza cu Biogenis si Cord Blood Center, iar prelevarea e, cum a zis si andreea_e, 800 lei. de rezervare se ocupa medicul. cam atat... cica toate celelalte informatii sunt complete pe site...
dalailana spune:
Buna si eu vin cu o informatie noua si neplacuta: daca in perioada cand nasteti este foarte aglomerat si nu mai sunt locuri libere pe maternitate ne muta pe alt etaj in alta rezerva dar nu mai beneficiem de rooming in..... adica bb nu mai sta cu noi.
berceni.d spune:
deci suna din ce in ce mai frumos, avand in vedere ca stiu (in cazul meu, cel putin) o groaza de viitoare mamici ”de sarbatori”... iar eu, mai nou, am preeclampsie, asa ca nu mai stiu cand va avea loc evenimentul...
intrebare: voi ce banca de celule alegeti, k am vb zilele astea si la Cord Blood, si la Stem Health, si ca oferta si pret sunt comparabili...