Ghiocei de Martie-Aprilie***256***
Raspunsuri - Pagina 19
Anaan spune:
Asaaa:
- Gaza e tinerica-tinerica, volubila si cu multe initiative faine; perfect match cu Gazul ei; Katerina este cel mai vesel copil: rade, danseaza, se joaca, e fericita in compania celorlalti copii ( nu ca Andrei al meu
). A fost mortala cand, la aparitia unor noi jucarii in peisaj, le-a dispus strategic in jurul ei, sa se poata bucura de toate!
- Anca e un soi de wonder woman: n-am vazut-o nicio clipa nemultumita de ceva, fara chef sau obosita! Cu trei copii, serviciu si inerentele treburi gospodaresti, tot are timp si dispozitie sa-si traiasca viata la maxim si sa judece cu umor ceea ce i se intampla!
Bb3 stie perfect sa-si faca intelese dorintele si necesitatile, nimic nu-l sperie, nimic nu-l scoate din ale lui...e un erou mititel!
- Ela e calma si zambitoare, nu vorbeste mult ( sau n-am vazut-o eu), dar si cand intervine in conversatie, replicile ei pun punctul pe i ( de fapt, ca si postarile ei pe forum).Tati de Ianis e megasimpatic ( al meu sot este de aceeasi parere!), iar Ianis este de o cumintenie rar intalnita (mai ales printre baieti), pe langa ca e frumos si foarte generos: nu se lupta pentru jucarii, le cedeaza pasnic pe ale lui cand le reclama invadatorii, iar el cauta altceva de facut!
Tare este dragalas!
Despre ardelencele mele (Novus, Gina, Ilinca) si despre Ramona mai spre seara ca acum trebuie sa fug in oras!
Va urma![]()
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
uali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Uali mi-am adus aminte de intrebarea ta: cursul de aranjamente florale il fac la Universitatea Romano-Americana, dar din pacate inscrierile au fost pana vineri. Dar poti sa mergi la ei si sa incerci, poate a ramas un loc liber, caci cursul incepe abia pe 8 octombrie. Ar fi super sa fim colege Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Olishka, am intrat pe site la ei si n-am gasit nimic...ai vreun nr de tel?? sau vreun link?
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui uali
Olishka, am intrat pe site la ei si n-am gasit nimic...ai vreun nr de tel?? sau vreun link? Medeea |
Nu, eu stiam de curs si am fost direct la Universitat sa ma inscriu. De fapt mie Cristimi-a zis de curs.
Olga, mamica lui David iepurasul

uali spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui olishka
Nu, eu stiam de curs si am fost direct la Universitat sa ma inscriu. De fapt mie Cristimi-a zis de curs. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
astia unde au sediul...pe bd expozitiei cumva, vizavi de romexpo? poate ajung pe acolo..ai mers la vreun secretariat anume?
scuze ca pun atatea intrebari
olishka spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui uali
astia unde au sediul...pe bd expozitiei cumva, vizavi de romexpo? poate ajung pe acolo..ai mers la vreun secretariat anume? scuze ca pun atatea intrebari Medeea |
Da acolo au sediul.
Intri in facultate si urci la etajul 3 sau 2 (nu mai stiu sigur, dar mai degraba 3) si faci stanga spre institutul de japoneza (parca asa ii zice). Acolo se fac si inscrierile. Sper sa gasesti pe cineva. Succes

Olga, mamica lui David iepurasul

uali spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui olishka
Da acolo au sediul. Intri in facultate si urci la etajul 3 sau 2 (nu mai stiu sigur, dar mai degraba 3) si faci stanga spre institutul de japoneza (parca asa ii zice). Acolo se fac si inscrierile. Sper sa gasesti pe cineva. Succes ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
am gasit detalii! merci mult pt ajutor

o sa-i sun sa vad care e treaba cu inscrierile...si te anunt daca vom fi colege
Pisik06 spune:
Neatza!
Ma bucur ca ati savurat pozele, cu asa protagonisti nici nu puteau iesi decat superbe
Adaug si eu cate ceva la impresiile de aseara.
Nu zic nimic de fetele cunoscute ca se stiu ele cat sunt de minunate si copiii asisderea. Zic doar ca mi-a facut o placere enorma sa o revad pe MIHAELA, nu ma asteptam sa vina si a fost o surpriza tare placuta. E o fiinta blanda si calda, iar MARIA este de o cumintenie rara - sa se ia de mana cu ADELAKE si IANIS.
La fel, m-am bucurat sa revad familia IUCAI, sunt o familie frumoasa si ii admir pentru cat de frumos se descurca cu 2 copii destul de zvapaiati
.
Despre fetele noi (pentru mine): ILINCA ma asteptam sa fie mai vorbareata. Bine, nu ca ANCA (asta e aproape imposibil
), dar mi-as fi dorit sa ii aud mai mult gurita. Data viitoare nu mai scapi
. In schimb, este la fel de calma si serena ca si pe forum, iar PHIPHI este DELICIOASA, cuminte dar si foarte activa in acelasi timp
Pe RAMONA o admir sincer pentru cum se descurca singura cu Stefan, care e cam ca Ana asa, adica nu sta o clipa si isi exprima foarte clar dorintele.Asa ca Ramona, ai o
de la mine (si) pentru momentele cand esti fara sot.
Cu ADRISIMO nu prea am apucat sa stau de vorba, dar am apucat sa vad ochii albastri ai lui DRG, care e si el foarte activ si curios si dulce.
Am concluzionat ca e generatia copiilor cu ochi albastri, cei cu ochi negri s-au aflat in minoritate evidenta![]()
Una peste alta a fost o intalnire reusita, se vede ca au crescut copiii, parc te mai poti intelege cu ei, mai poti merge la un drum mai lung, mai schimbi o vorba printre picaturi. Eu zic ca vor fi din ce in ce mai interesante intalnelile de acum incolo, asa ca NOVUS asteptam urmatoarele propuneri![]()
Mami de minune mica
uali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Uali sper sa reusesti. Abia astept sa-mi dai vestea ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
...tocmai le-am trimis un mail...daca nu raspund ii sun (i-as fi sunat acum dar sunt la birou si se uita toti in gura mea
)
ramona7575 spune:
Buna fetele,
Am ajuns si noi acasa ceva mai tarziu pt.ca am tot oprit pe drum sa ne de dezmortim picioarele si sa mai stam la cioace cu psihologul grupului
, am zis ca poate imi da o reteta pt.alergia la tigari (fetele stiu de ce, mai ales ca am dat la rate la et.1 dupa ce am plecat de langa voi)
Oho, mi-a placut tare mult la munte, fetze noi pentru mine ca deh e prima intalnire, nu prea am socializat
pt.ca Stefan era intr-o contiuna miscare, trebuia sa invete locul si usile cat mai bine (nu a scapat nici magazia din spatele receptie unde verifica aspiratorul, gusta din chimicale etc.
). Clar, nu am vazut copil mai disperat dupa usi ca al meu si nu a ratat sa guste toate biberoanele din cale iar pe al nostru sa-l perdem prin camera la Anca ![]()
![]()
In concluzie, am vazut cel mai frumos grup de copii posibil, s-au jucat frumos cu jucariile aduse de fiecare , nu au existat incidente serioase sa ne creeze emotii.
Gata, ma duc sa fac ceva de mancare sa striga stomacul