Ghiocei de Martie-Aprilie***256***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Neata!

Mireal: multumim pentru cafea!

Am intrat de dimineata sa savurez pozele la micul dejun, iar m-a apucat tristetea, ca nu am fost si noi , exact cum ma asteptam si cum ati spus si voi ca a fost super. Ce m-am mai mirat de ghiocei , ce mari si frumosi au crescut si parintii sunt pe masura copiilorilor.Totul la superlativ, ma bucur pentru voi si raman cu speranta ca data viitoare, sa fie o intalnire tot cu o participare numeroasa.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Simona stai linistita, intalniri cu siguranta se vor mai face in fiecare sezon.

Si mieimi pare rau ca nu ati mai ajuns,la fel imi pare tare rau ca nu a mai ajuns Anamariame Dar sper ca data viitoare nu mai lipsiti

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Ma bag si eu la o cafea aici cu voi...ma mai incalzesc nitel...ca s-a lasat frig rau de tot!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

`neata la fete. am ajuns aseara acasa franti de oboseala, drum lung, poate cel mai lung ptr noi cele 3 fam. din gl, intalnirea f frumoasa, vreme pe masura (la meteo anuntau urata), ghiocei extraordinari...asa de mult mi-au placut, cand ii vedeam aveam senzatia ca sunt toti ai mei ii cunosteam din poze si nu am avut deloc senzatia ca e prima data cand ii vad live, parca cu o zi inainte ne jucam tot impreuna.nu mi-a fost deloc greu sa ii identific

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

si mai pe scurt m-am simtit intr-o mareeee familie frumoasa tanara si vesela

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

'Neata!

As mai fi dormit vreo doua ore, dar mi-am impus sa-l trezesc pe Andrei la noua, cel tarziu, ca altfel iar o luam razna cu programul de somn.

Olga si Pisik - poze superbe, exact cum m-am asteptat!Am descarcat si eu cateva de la voi, sper sa nu va fie cu suparare.

Acum va mai zic cate ceva despre fete, ca nu stiu cand o sa mai apuc astazi...so:

CAPITOLUL II

- desi eu nu credeam ca este posibil, Olga e si mai frumoasa in realitate, da' frumoasa de tot;in plus e amabila si draguta si plina de viata; Cristi al ei e un organizator de zile mari- nu e de mirare ca are un asemenea succes in ceea ce face; sunt foarte simpatici cum se tachineaza ei doi, iar David e o frumusete de copil, cred ca va face multe victime feminine cand va fi mare. Chitibus a fost fericirea tuturor bebeilor, are o energie debordanta si niste idei tocmai pe placul lor

- cu Madalina( denisamada) parca ne cunoasteam de-o viata; din fericire am avut si ceva mai multe ocazii sa stam la taclale, este o fata de nota zece,cu muuult umor si cu mult farmec la povestit; Adelake o fi ea zvarluga mica, dar are o personalitate puternica, e calma si sigura pe ea, iar japoneza pe care o vorbeste e mortala; Costin e un monument de rabdare, as vrea sa ia si consortul meu niste lectii de la el;de-abia astept sa-i revad pe toti trei!

- din pacate cu Iuca m-am vazut putin, copiii aveau programe diferite, insa trebuie sa zic ca gemeniorii sunt tare scumpi: Bogdan e mereu in miscare, energic, curios si zambaret, iar Bianca este delicata si feminina, cu niste ochisori mari si cercetatori

- fetele din Galati sunt tare de treaba: Simona( adrisimo)m-a transportat cu masina si mi-a hranit barbatul cu gratare...multumim frumos inca o data!,e o mama super, cu o rabdare de zile mari, la un moment dat nu mai prididea sa coboare copilasii cataratori de pe scari, dar nu s-a dat batuta si a facut fata cu brio invaziei bebelusesti!Ochii lui Dragos sunt absolut superbi, e un baietel cu niste trasaturi foarte fine si tare cumintel. Cu mihaelacg(exact ca si in cazul Madalinei) parca ne stiam de cand lumea, ea si Maria sunt doua frumoase. Are si Maria niste ochi, dar nu vrea maica-sa sa le declare descendenta.Miha e glumeata si zambitoare, nu isi lasa ea buna-dispozitie afectata de un fleac cum e criza!Iar parcul ei preferat este IOR

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Suuuper gasca de excursioniste!!!

Sunteti toti asa frumoasi, dar drept, copiii va intrec! Numai copii unul si unul!!! Pe bune!!!

M-a terminat buclata Ana de Pisik, evident, Sophia de Ilinca, David de Olga, fumusetea ochilor negri ei fetitei de denismada... si muuulti, muuuulti, muuulti!!!
Am zis de piticul Ancai? Super dragut! Si de fotomodeala Alexandra am zis??? Nu stiu sa ii insir pe toti - dar pozele sunt de revista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ma bucur ca v-au placut pozele, protagonistii, atmosfera...asa ca va invit data viitoare sa facem o gasca si mai mare

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Fetelor, imi pare asa de rau ca nu pot sa particip si eu la intalniri de genul asta...din ce povestiti, cred ca e super!Traiesc si eu frumusetea acestor intalniri prin povestile voastre!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Super poze! Le voi pune si pe-ale noastre curand!
Aseara am fost asa de rupta ca am adormit inaintea lui Sophiphi, nu mi-a venit sa cred!! M-am culcusit si fata tot facea ture prin casa, mai urca in pat langa mine, mai pleca, mai imi aducea o jucarie in timp ce mie mi se lipeau pleoapele...Cand m-am trezit dormea langa mine de-a latul si era vreo 2 noaptea, habar n-am cand s-a decis sa doarma:)))
Tre sa plec da' nu scapati voi de detalii:)))
Anamariame, ce mi-ar fi placut sa te cunosc si pe tine!!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Neata!am vazut pozeleorice comentariu mi se pare de prisos...atatia copilasi frumosi pe metru patrat nu cred sa fi vazut vreodata abia astept urmatoarea intalnire intr-un decor alb, nu?noi am scapat de tuse si de tot. bine, mai tuseste dar rar si nasucul mai produce cate ceva dar fata de ce a fost, pot considera ca nu e nimic.imi pare rau ca nu am fost la intalneala, mai ales ca la nunta nu m-am distrat cine stie ce, a fost si frig, pe fi-mea a apucat-o urlatul la unu noaptea si a trebuit sa vin acasa. B a ramas pana la final. astept povestileFiica Ploii

Mergi la inceput