Ghiocei de Martie-Aprilie***256***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

da-mi nr de tel ca ii sun eu

dragastoasa de Dragos

haha!!!!
ei nu ca-i sun eu mai incolo...deocamdata nu vreau sa stie colegii ca am activitati colaterale...:))
merci oricum, esti o scumpa :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Pisik, superbe pozele!

Ne-am intors de la Sovata, unde a fost SUPER! O gasca imensa de bebici (cu mamicile si taticii din dotare), la un moment dat cresa de copii parea floare la ureche pe langa ce era acolo

Vreau sa-i multumesc frumos domnului Horatiu, sot de Anaan, pentru colectia de vinuri, din care ne-am delectat 2 seri la rand

Si lui Pisik pentru faimoasa placinta cu branza si stafide de la buni

Si bineinteles sefei Novus cu mintea-i sclipitoare, pentru locatie, organizare si faptul ca am reusit sa ne adunam atatia impreuna

Surpriza placuta a fost Anaan, care e exact cum mi-o imaginam, calma, pozitiva, draguta cu toata lumea, te linisteste prezenta ei. Iar Gulia e un baietel delicios, chiar are obrajorii bucalati si rosii de parca tocmai a coborat de pe schiuri Pacat ca n-am apucat sa stam mai mult la taclale, dar recuperam noi

Ilinca, care a facut imensul efort de a merge 8 ore cu trenul intr-o directie doar pentru cateva ore de stat cu ghioceii. Sophiphi e o dulceata de fata, e atat de gingasa si scumpa, ca-ti vine s-o dragalesti si smotocesti toata ziua. Ilinca, asa frumusete de fata ai tinut pana acum ascunsa? Mi-a parut foarte rau ca nu a jucat Ilinca rolul de psiholog, sigur ne distram pe cinste cu poantele si replicile ei de filosoafa

Pe drumul de intoarcere spre Buc.ne-am intors 4 masini impreuna cu doctorii+Adelake, fam.Pisik si Gazii

Sa stiti ca Ana de Pisik nu e deloc asa rasfatata cum ne face mami ei sa credem, de fapt e tare dragalasa, nastrusnica, comunicativa, si are niste zulufi frumooooosi

Delectarea excursiei Gazii, spirt amandoi, anima atmosfera in orice imprejurare, Marius e atat de gentil cu gaza mica, iar Katherina m-a uimit cel mai mult. Pe langa faptul ca se face din ce in ce mai frumoasa, face atatea chestii, danseaza pe melodii bebelusesti, deseneaza, te apuca de mana, la restaurant a si rapit-o un baietel mai mare. Mi-a placut foarte mult, se vede ca se ocupa mami de ea, bravo Gaza!

De fam.Novus nu mai zic, ne simtim din ce in ce mai aproape sufleteste, Alexandra si Ianis par scosi din aceeasi burtica, Dan si Pisi impart frateste acelasi platou, iar Ela se declara fan iremediabil al Monicai pentru implicare si energia depusa

Deci, ne-a placut fffffffff mult, am venit cu bateriile incarcate si cu un noian de impresii

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Olishka, am mai gasit un curs dar e f scump....nush ce sa zic...
intra pe florariaolandeza punct ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui uali

Olishka, am mai gasit un curs dar e f scump....nush ce sa zic...
intra pe florariaolandeza punct ro

Medeea

Pare interesant, dar intr-adevar scump. Mi se pare f tare Maestra Impresionant CV.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Cred ca lui Stefan ii lipeseste gasca de la Sovata, nu ma inteleg deloc cu el, buseste, tranteste, rar l-am vazut asa irascibil, am ars deja mancarea si plangeee, numai suzi il linisteste, cred ca s-a invatat cu ea, ieri pe drum a stat numai cu ea in gura , vrea joaca iar eu nu mai termin prin casa (sotul iar este amanetat la fratele, cred ca o sa ma enervez si nu-l mai las)

Mergi la inceput

Davidnu vrea nicicumsa doarma. S-a trezit la 7 dimineata, iar aseara (de fapt asta noapte) s-a culcat la 1. Ma tot chinui de vreo 2 ore sa-l adorm prin diverse metode, insa nu vrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Davidnu vrea nicicumsa doarma. S-a trezit la 7 dimineata, iar aseara (de fapt asta noapte) s-a culcat la 1. Ma tot chinui de vreo 2 ore sa-l adorm prin diverse metode, insa nu vrea

Pai cine a dormit ieri pana la 12:00? Si-a scos parleala... Davidutzu sa faca nani...

Stefan s-a linistit la desene ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Am uitat sa va zic ceva:

Joi seara fata mea a vomitat tot ce avea in stomacel. De ce? Cred (mai mult ca sigur!) ca a inghitit un fir de par de-al meu!
Am linistit-o si culcat-o imediat si am dat fuga la baie... Rezultatul este asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Salutare
intru sa va zic ca si eu am admirat pozicile si am savurat parerile mamicilor care au fost la marea intalneala.
Gaza22 imi pare tare bine ca suntem vecine poate vom reusi sa ne vedem. Prin ce parc va plimbati??

http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Am uitat sa va zic ceva:

Joi seara fata mea a vomitat tot ce avea in stomacel. De ce? Cred (mai mult ca sigur!) ca a inghitit un fir de par de-al meu!
Am linistit-o si culcat-o imediat si am dat fuga la baie... Rezultatul este asta

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
http://georgianaspataru.blogspot.com/

Woow,nu pot sa cred ca te-ai tuns singura. Taaaare curoajoasa mai esti. Iti sta bine, esti frumu oricum

Mergi la inceput