Ghiocei de Martie-Aprilie***256***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

sincer nici eu nu inteleg desi ma straduiesc.

Multumesc pentru gandurile voastre bune... o trec eu si peste asta...am ajuns sa-mi para rau ca sufar/plang...plang f mult([;]exact ce trebuie la miopie)si la TA (a mea e oscilanta...fff influentata de starea mea de spirit si nu numai)

all

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

of nu mai am rabdare sa ajunga fetele acasa si sa aud povestirile; si sa vad sute de poze; macar m-am mai calmat la creieri (varza de ciuda ca n-am fost) ca stiu ca ar fi facut mutzu scandalul maxim pe acolo, si tineam toate gagalicile treze noaptea... si ne luam injuraturi zdravene nu asa

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Imi place ca le-am crutat pe fete. Pai dupa ce au luptat ele acolo cu vinul Gazelor, asa obosite de lupta numai de recuperat zeci de pagini nu le arde

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

Noi ne-am intors, rupti de oboseala de la 9 pana la 17, am umblat in continuu, Lucian a apucat sa doarma o jumatate de ora in carucior. Printre altele am fost si la ziua recoltei, am achizitionat miere, carnati si putina slaninuta din Maramures si am baut must delicios, Lucian dupa ce a papat putin gratarel a reusit sa aterizeze sub banca si si-a facut un nou semn in frunte, ca doar ce-i trecuse un altul

Dodo: imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin astfel de momente, nici eu nu pot sa inteleg astfel de parinti , vreau sa-ti zic decat ca toate sunt trecatoare si Dumnezeu are grija de fiecare dupa faptele sale. Iti doresc multa putere

Sa va povestesc si eu de relatia cu parintii: cate zile o sa am, o sa regret relatia pe care am avut-o cu tatal meu, a murit acum opt ani de zile intr-un mod straniu, a cazut pe strada, a facut un accident vascular si a murit dupa cateva ore la spital, neavand nici un act de identitate la el, nu l-am gasit imediat din vina autoritatilor noastre dragute, e poveste lunga... Ce vreau sa spun, este ca nu am apucat sa fiu im momentele acelea cu el, sa-i spun ca il iubesc. De ceva vreme era alcoolic si acum am mustrari de constiinta ca nu am luptat sa-l vindecam de boala asta, dar din pacate am ramas doar cu regretele

Dar din fericire o am pe mama, care este extraordinara, este mereu alaturi de noi trup si suflet, nu-mi inchipui vreodata viata fara ea, ma rog la Dumnezeu sa o mai tina in viata multi ani de acum incolo.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ha, nu pot sa cred, sunt prima excursionista vesela?
Dar ce povesti triste ati scris intre timp, tufete, parca nici nu-mi vine sa vin cu "frivolitati":)))
Dodo, ce ticalos, mi-a urcat mie tensiunea, d' apoi tie!
Oricum, acum sunt rupta, da' nu scapati voi de detalii, sper sa fac o descriere a evenimentelor mai amanuntzita decat cum face Anca de obicei Da' nu, nu cred c-o sa pot, ca ea are o zi in plus la activ:))
Acum sunt rup[ta, de joi am doar 7 ore jumate de somn in total la bord, is zombie.
Monnvas, iar mi-ai facut figura!! Ay ay ay!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Alinan. te voi tine la curent cu ce gradinite voi gasi. Eu locuiesc in zona bucur obor eu am retinut ca stai pe langa IOR...nu stiu daca suntem in acelasi cartier.
Dodo trebuie sa fii tare si sa incerci sa nu te mai enervezi, desi pare imposibil cu astfel de comportament, gandidu-te la copii tai caci au nevoie de tine si simt orice sentiment care te macina.
Si eu trec prin niste faze mai nasoale parca ma simt...ciudat nimic nu mai imi convine... stiu ca pare ciudat dar imi doresc de mult o iesire ca intre fete cum obisnuiam sa fac inainte de a avea copil. Voi v-ati confruntat cu astfel de sentimente??
Sper ca plimbaretele au avut vreme buna si s-au intors cu poze superbe.

http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Am aterizat si noi acasa ( pe la trei), dar am tras un pui de somn luuung ca dupa o distractie pe cinste.Acum incarc niste poze( eu am facut putine - ca m-am bucurat de companie si am cam uitat sa imortalizez momentul, dar o sa apara fetele cu artileria grea)si va pun link, fiindca stiu ca sunteti nerabdatoare. Nu stau la povesti -inca- pentru ca trebuie sa-i fac baie Guliei, dar promit ca vin si cu istorisiri.

Poftiti la poze:

http://picasaweb.google.com/105307725673140099193/SovataOct2010#

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Am ajuns si noi cu bine acasa

In primul rand vreau sa-mi cer iertare fetelor caci nu mi-am luat "la revedere" de la nici una dintre voi astazi, dar ne-am trezit abia la 12. Da stiu, nici noua nu ne-a venit sa credem...Cand ne-am uitat pe geam, masina noastra era singura in parcare Asa de liniste si trist era fara voi....

A fost super, super, super la intalnire, insa din pacate a fost cam scurta. Nici n-am apucat sa stam asa mult la povesti, cum ne-am fi dorit toate... Gasca a fost tare faina, iar bebicii toti de nota 10. S-au jucat frumos.

O sa fac si eu mai incolo un rezumat, caci acum vreau sa selectez cateva poze de la munte si sa le urc.

Va

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

Am ajuns si noi, am culcat fata, am desfacut bagaje si acum incercam sa ne incalzim, ca la noi in casa sunt 18 grade, mai cald era la munte. Sper ca dupa ce izoleaza astia podu si ne mesteresc si noua caloriferele sa fie mai bine.

Dar sa revenima la munte. A fost tare tare tare bine, prea scurt, dar na, ne multumim si cu atat momentan.
Locatia f ok, sala de jos in care au alergat si s-au jucat bebeii a facut toti banii. Mancarea buna, vremea frumoasa desi rece, iar gasca SUPER!

Comentarii detaliate mai incolo sau maine. Da tre' sa spun ca, desi nu am stat prea mult la povesti din lipsa de timp si pupat de program al copiilor, tare mi-a picat cu tronc ANAAN. Simteam eu de pe forum ca asa va fi si a fost o surpriza tare buna ca feeling-ul sa se pupe cu realitatea. Oricum, Ana si Mr. H au fost clar cei mai iubiti participanti mai ales seara cand ne-am delectat cu vinurile aduse de ei. A nu se intelege ca de aia i-am placut. Sunt super de gasca, iar Andrei e o cadra de copil, e frumos si dulce .

Incerc sa fac o selectie de poze, daca pot, daca nu maine.

Pupici

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Bine-ati revenit, excursioniste vesele!!!!
Ma bucur ca v-a placut, ca v-ati distrat, acum asteptam cat mai multe pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput