Ghiocei de Martie-Aprilie***256***
Raspunsuri - Pagina 15
silvi8 spune:
cred ca fetele petrec acum pe cinste
si piticii
va povesteam de nanuta mea care a fost prinsa in accidentul cu autobuzul...din fericire e bine si ea si bb din burtica. e inca in spital dar sunt bine.
elena, multam de reteta. am luat si cozonac...astept acum sa se invecheasca![]()
crina face nani, tati face nani asa ca e vremea sa ma bag si eu la somnic. va pup fetelor
noapte buna!
silvi mama CRINEI
CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare
Povestea CRINEI
simonapro spune:
Silvi: ma bucur tare ca sunt bine nanuta si bebele
Si eu fug la somnic, ca maine avem zi de plimbare. Somn usor!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 mai fetelor eu nu stiu cum sunteti voi, dar eu sunt disparata dupa parintii mei, ii iubesc la nebunie si avem o relatie fantastica; |
MA bucur ca ai o astfel de relatie cu parintii tai ,cred ca-i minunat.Eu n-am avut acest noroc.Da m-au dat la scoala...nu mi-au indeplinit dorinte(vise copilaresti) nu si-au tinut nici promisiunile care le faceau.Despre mama nu spun nimic- e decedata de cand avea Bogdi 1 luna si 5 zile.Dar tata ...sunt ffffff suparata pe el.Nu ma ajutat niciodata cu nimic (tratament pt Bogdi sau ceva ...orice sa-i cumpere ceva..odata m-am enervat si i-am zis sa-i cumpere un pachet de biscuiti de la chioscde 2,5 lei daca tot face drumul de la BR la Ct,caci copilul asteapta e copil.A coborat a luat si credeti...nu erau de 2,5 s-au scumpit am dat 3 lei

)Dar de laudat se lauda la rudele lui ca el imi plateste tratamentul baiatului
...pana m-au intrebat surorile lui daca minte oori ba(nici ele nu-l mai credeau)Am un frate si cu el se poarta la fel.S-a purtat frumos in saptamana in care am semnat si eu si fratele ca-i cedam apartamentul(a facut succesiunea la nici o luna dupa moartea mamei-nici nu gandeam logic eram depresiva...)Iar ieri m-a suparat de tremur si azi de necaz.L-am sunat(el nu suna niciodata -ca nu are bani deh e pensionar militar)sa vad ce face.L-a cerut pe Bogdi sa vorbeasca (face asta doar cand e cu vreo femeie care doreste sa auda cum poate vorbi Bogdan)(Bogdan nu a vrut sa vorbeasca la tel-si nu-l fortez sau oblig niciodata sa faca lucruri neimportante)prin urmare l-a injurat<< il bag in....>>asta spunandu-mi-o mie.Pe cuvant accept orice sa-mi zici,sa ma jignesti ma doare dar trec peste.Dar sa-mi injuri sau jignesti copii(iar pe Bogdi in special) nu accept.
Am scris ca pe Bogdi in special caci pe fata nu o jigneste nimeni de ea intreaba prima data ...de Bogdi doar daca-si amintesc..ca deh el o "bolnav" si le-am facut nemul de rusine.
Azi sunt fff suparata.
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dyana27 spune:
neatzaaa!!! fur si eu o cana de cafea ca miroase bine

dodo pentru tine un mare pupic
si 

; cred ca e greu si frustrant, stiu multe situatii ca ale tale, tocmai de aia apreciez enorm relatia pe care o avem noi cu parintii.
cu dintisorii lu' mutzu mic..... fara comentarii; e clar ca suntem din categoria "cel mai rau posibil" la urlete si dureri, dar macar de cand ia chamomilla n-a mai facut febra deloc si nici nu s-a deranjat la burtica ca inainte, si asta e un mare progres, ca turbam cu 39-40 de grade cate 3-4-5 zile la fiecare coltisor de dinte sau masea
; oricum eu zic ca si durerile sunt mai mici decat la ceilalti, adica face crize- dar trec mai repede, si are si momente bune intre ele
; azinoapte a dormit mai bine, ca na' s-a lafait la el in pat

; am observat ca e ok in orice deplasare daca se simte bine, dar daca ii ies dintisori si-i e rau.... pai se agita nene si mai tare daca nu e in mediul lui, ceea ce pana la urma mi se pare normal, ca si noi cand suntem indispusi/bolnavi vrem la noi acasa

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie
alina.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aditapop
Damigene? Fara numar ![]() Am vb dimineata cu Novus, a zis ca e SUPER. Data viitoare sa mergem toate/toti! Ia uitati-va www.youtube.com/watch?v=xfNvaLJTe04" target="_blank">aici cu ce ne umplem noi timpul POZE NAZDRAVAN |
Super hobbyuri aveti
Sa va zic ce face Naty in ultima vreme cand se trezeste se duce in bucatarie,se urca pe canapea,isi ia un codru de paine, se aseaza in fundulet si incepe sa pape linistite

20+
alina.n spune:
Hallo iau si eu o pauza cat doarme piti
Dyana este superba relatia voastra cu parintii,sincrr de fiecare data cand iti citesc postarile si bv despre asta sau relatia cu surioara ta imi dau lacrimile de emotie...
Dodo off imi pare rau ca esti trista dar nu te mai gandi ,mai bine ia-ti puisorii in brate si bucura-te de clipele frumoase petrecute impreuna cu ei
Silvi bine ca prietena ta este bine ,(btw reteta elenei cred ca o poti face si cu chec)![]()
Si noi suntem intr-o pasa nasoala cu dintii si suntem in urma rau tare, nu va zic ca durerile incep cu cel putin 1luna inainte sa iasa un dinte...
si abia avem 6 . Urmeaza 2jos. Inca nu avemnicii o masea sau canin sa vezi atunci plansete

Acum mie imi e greu caci burtica a crescut si nu prea vreau sa o iau in brate des dar cand plange chiar nu am ce sa fac
20+
alina.n spune:
Aaa mi-am luat din real tava de muffins 25ron
.
Acum tre sa caut reteta cu care lucrati voi da nu mai stiu in ce cap era ca nu am salvat so daca o are cineva la indemana
Pup, asteptam fetele plimbarete
20+
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n Aaa mi-am luat din real tava de muffins 25ron Acum tre sa caut reteta cu care lucrati voi da nu mai stiu in ce cap era ca nu am salvat so daca o are cineva la indemana ![]() Pup, asteptam fetele plimbarete ![]() 20+ |
Uite aici:
- 4 oua
- 4 linguri de ulei
- 4 linguri de smantana dulce (daca nu tii Montignac merge si cu lapte)
- 150 g de faina (noi punem integrala sau integrala + tarate)
- 1 praf de copt
- fructoza dupa gust daca le faci dulci (daca n-ai pune zahar)
- ce umplutura vrei: afine, zmeura, caise uscate, migdale, ciuperci, cascaval, branza cu marar...
Toate ingredientele mai putin umplutura se baga la mixer, apoi se adauga "umplutura", amesteci cu lingura (cel putin la afine asa era, ca sa nu le sfarmi), apoi in forme si la cuptor. Nush sa zic cum e focul si cat le tii, le intepi cu scobitoarea ca sa vezi cand is gata.
In real am gasit si eu,finally, hartie pt muffins.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
Dodo, nu pot intelege cum un parinte se poate purta in halul asta cu copiii lui. Sau cu nepotii. Chiar nu inteleg. 

inca un motiv ca sa te respectam si mai tare.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!