Ghiocei de Martie-Aprilie***256***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

ILINCA, m-as urni insa Robert are niste evenimente pe VW. NU ca mi-ar fi frica sa vin singura cu masina si cu Vladimir insa as face 10 ore pe drum, pentru c anu are rabdare si daca suntem doar noi doi nuam alta solutie decat sa trag pe dreapta.

Daca va intalneati saptaman viitoare as vi venit pentru ca avea eveniment la GUra Humorului. Peste 2 saptamani are la Cluj. Hai ca ai si agenda acum.

La Cj cred ca o sa merg si eu. O sa ma interesez de traseu sa vedem daca putem face vreo jonctiune pe undeva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Mai, terminati cu prescurtarea asta, MF, ca eu de fiecare data citesc Mother F*cker!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever

Asta e ca-n bancul cu Oedip, il stii?

Cica intra Oedip intr-un bar de negri. Zice:
- Hello, guys!
- Hello, mother fucker!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Noi suntem inscrisi si la medic de familie si avem si pediatru. Banuiesc ca nu e niciunul foarte incantat de situatie, dar din moment ce pediatrului ii platesc consultatiile, fie ele la domiciliu sau nu, nu vad unde e problema.
Oricum, medicul de familie vine acasa oridecateori il chem. Chiar si pentru o banala raceala. Din cei 1000 de pacienti, oricum doar cativa ii solicita serviciile, asa ca pentru majoritatea incaseaza banii fara prea mult efort.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Despre asta vroiam sa spun si eu...ca nu cred ca lunar toti pacientii solicita consultatie. Aici e problema...Au ajuns si medicii ca muncitorii de fabrica...sa lucreze pe banda rulanta fara sa gandeasca.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Hai sa punem pariuri: la a cata damigeana de vin or fi ajuns fetele?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Citat:

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Damigene? Fara numar
Am vb dimineata cu Novus, a zis ca e SUPER. Data viitoare sa mergem toate/toti!
Ia uitati-va www.youtube.com/watch?v=xfNvaLJTe04" target="_blank">aici cu ce ne umplem noi timpul

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Citat:

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Damigene? Fara numar
Am vb dimineata cu Novus, a zis ca e SUPER. Data viitoare sa mergem toate/toti!
Ia uitati-va www.youtube.com/watch?v=xfNvaLJTe04" target="_blank">aici cu ce ne umplem noi timpul

POZE NAZDRAVAN

Mare sef o sa fie...bucatar sef!!!
Cred ca cele mai interesante jucarii pentru copii sunt uneltele celor mari. De ce sa aiba ei oale de plastic si micute cand noi le utilizam pe cele mari...

Mergi la inceput

Asa e Bianca! M-am convins si eu ca degeaba cumpar oale in miniatura de jucarie, ca el tot la bufetul meu vine
L-am vizionat pe Vladimirescu - am uitat sa zic ieri- si mi-a placut rasul lui, e tare dulce, iti vine sa-l papi! I-as lua si lui Razvan un mar din ala, sigur va chitai cand va reusi sa pocneasca viermele

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

pup fetele
noi ne-am intors acasa neprevazut de repede; de ieri seara a inceput sa maraie, am zis ca l-a obosit drumul, ca n-a dormit deloc ziua.... si azinoapte a fost de cosmar; a plans isteric vreo 2 ore, nu mai stiam cum sa-l calmam, ai mei saracii s-au speriat ca nu l-au auzit/vazut niciodata asa; si de dimineatza cum s-a trezit s-a pus pe marait, el saracutul s-ar fi jucat cu "maie si 'taie...... da' cum ....ca isi baga amandoua manutele in gurita si plangeaaaaaaa; asa ca dupa ce a dormit la pranz si s-a trezit tot marait si plangacios am zis gata!!! acasa- ca nu mai tine inca o noapte de istericale pe la ai mei, ca nu am cum sa-l potolesc acolo; aici avem ritualul nostru, il pun in leagan la calculator, la muzica lui, ne pitim in dulapuri, trantim usile la bucatarie la toate dulapurile, tragem sertarele... si tot asa;
pana si tati al meu se ruga de mine sa-l duc acasa ca sa se linisteasca copilul; si azi e ziua lui, a facut 57 de anisori, si stiu ca si-a calcat rau de tot pe suflet sa ma lase sa plec acasa, ca eu fara sa zica el n-as fi plecat in veci de la ziua lui; mai fetelor eu nu stiu cum sunteti voi, dar eu sunt disparata dupa parintii mei, ii iubesc la nebunie si avem o relatie fantastica; cand l-am vazut pe tati ca i-au dat lacrimile uitandu-se la burtica surioarei mai aveam putin si ma jeleam si eu; si cand il vad pe mutzu ca e disperat dupa ei si-i iubeste si-i pupaceste si se joaca asa de frumos cu ei.... ma termina pur si simplu

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie

Mergi la inceput

Dyana, LA MULTI ANI pentru taticul tau, sa fie sanatos si sa apuce sa-si vada nepotii mari!
Mutzu e mai bine? of, cred ca e printre putinii ghiocei care a tras asa de rau cu dintii... sa treaca de tot!

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Dyana:La multi ani tatalui tau, sa-l tina Dumnezeu sanatos multi ani, alaturi de voi! Tare mult mai patimeste mititelul, ai mai incercat cu medicamentul homeopat? Mutzunelului sa treaca repede durerea.

Aditapop:ce de treaba are Razvan, mare ajutor o sa ai in curand la bucatarie

Noi am fost la pomenirea de un an a verisoarei sotului meu, care a murit in accident cand avea 7 anisori , trist rau, te da peste cap.

Deja mi s-a facut dor de fete, nu-mi venea sa cred ca n-am de citit din urma decat o pagina

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput