Fiv la Cluj 44

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna dimineata fetele!
O zi buna!
la toate si o dedicatie

http://www.youtube.com/watch?v=TxvpctgU_s8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

buna!
am intrat doar asa putin sa vad ce mai faceti !am vrut sa ma detasez putin de forum... dar nu pot parca imi lipseste ceva dc nu intru macar sa citesc!sunt bine, ne revenim incet incet ....si deocamdata luam o pauza...

corina... multa bafta! sa ne faci un buletin informativ despre clinica si alte impresii

alinuta ...la bebica si mamica !

cristina... tinem legatura

edennoa ... mult succes si tie?incepi in noiembrie?

bruni... unde anume ati fost in creta? si noi am fost acum 2 ani a fost f frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

petruta noi ne am cazat in Rethymno, dar ajungeam doar seara la hotel , am inchiriat masina si am fost peste tot, o zi in Santorini, o zi in Heraklion, o zi in Agios Nikolaos, o zi in Chania, o zi in Elounda si insula leprosilor, am vizitat o zi si Rethymno, am fost la o seara cretana! a fost f bine! doar o jumate de zi am profitat de mare si piscina, chiar in ziua in care am plecat in Franta, avand avionul la ora 16h00!
daca ar fi sa mai merg , as merge direct in Santorini(acolo am fost cu ghid)si am vizitat Thira,Oia si Pirgos!
am ajuns in Frantia, dupa care brusc si dintr o data ne am hotarat sa tragem o fuga pana in Romanica, dar am poposit prin Italia, a fost minunat! la fel si acasa in Romanica:)
ma intorc la realitate vineri seara sau sambata...oricum si in franta ma simt super ok! cam atat!
am primit raspunsul de la asigurari , mi au mai prelungit pe un an, sunt fericita! cand ajung imi sun doctorasul sa vad in ce colt al frantei ma trimite sa fac fiv ul cu nr5!
in momentul de fata sunt f optimista si sper sa vin cu un test pozitiv cat de repede, desi nu vreau sa grabesc lucrurile!
va pupacesc si va rog sa ramaneti pe pozitii cat se poate:optimiste si curajoase!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Petruta,bruni si restul fetelor pupici

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele!
Sa aveti o zi buna!
Poftiti la cacao,laptic,.
Pentru cele interesate(nu vreau sa fac reclama)la Tabhita sunt reduceri,astazi este ultima zi;orice produs este astazi 0,50lei ;eu mi-am luat ieri 2 bluze (una de corp si un roling)fiecare cu un leu si la sotul 2 pulovere groase de toamna-iarna,unul cu 2lei si altul cu 4lei;e prima oara cand ma duc la tabhita asta,dar daca si una dintre directoare se imbraca de la tabhita si cu banii ramasi mai bine merge in concedii in afara,de ce nu?si mai ales pe vremurile astea cu motiuni...
E deschis pana la opt seara.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Fetele,si o dedicatie
Mie clipul asta imi place foarte mult,e beton si tipa
http://www.youtube.com/watch?v=krnRas-n_AI
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

neat si tie [cristina si mersi de ospitalitate
banuiesc ca esti la munca .....spor la treaba
eu astazi sunt libera si mai merg sapt ce vine si din data de 8 intru in concediu si numai peste 3 ani si 4 luni ma duc iara la munca ....yupiiiiiiii

petruta...chiar ma gandeam la tine ca cum esti ....ma bucur ca incet iti revi si adunati fortele pt o noua lupta

brunadria[/red]...frumos concediu ....si mie mi-ar prinde bine o asemenea vacanta

fetelor sa nu da-ti cu rosii in mine dar ieri am iesit putin la cumparaturi si tentatia a fost asa de mare ca a fost neaparat sa iau o pereche mica ,mica de pantalonasi de plus marimea 56 ...un maroniu spre bej dar sunt mortali .....bubu sa indragostit de ei
in drum spre casa m-am intalnit cu o prietena si ma facut cu apa si sare ca de ce am cumparat asa de repede hainute ca nu ii bine si ca aduc ghinion .......dar nu imi pasa oricum nu cred in asa ceva si sunt foarte mandra de achititia facuta

+20 surprize...surprize!

Mergi la inceput

mama ce mesaj am scris ......nu stiu cum am facut de e asa de mare scrisul dar ....

+20 surprize...surprize!

Mergi la inceput

cristina....pe mine m-ar interesa reducerile ca am doua dulapuri de haine si nici una nu imi mai vine .....am doua perechi de pantaloni si doua pulovere cu care ma mandresc in rest canci ca nu le pot folosi

+20 surprize...surprize!

Mergi la inceput

Multumesc alinuta,sa ai o zi placuta,sa-i purtati pantalonii sanatosi,nici eu nu cred in superstitiile alea.
Foarte fain ca intri in prenatal,dar mult e la voi prenatalul,e foarte fain asa,aici e 2 ani numai,dar cred ca stii.
Si eu am inca 13 zile de concediu asa ca-mi iau saptamana viitoare toata(exclusiv luni) yupiiii
Asa fain e cand mai adaugi cate o saptamana...,sa vedem ca se poate
Petruta,tinem legatura,tare-mi place site-ul asta ca suntem clujence sau ma rog stam cat de cat aproape de cluj si ne mai putem intalni,nu vorbim cu necunoscuti de peste mari si tari pe care nu-i vezi veci in realitate.
Bruni,MISTO concediu si si ca ati venit in Ro la familie;asta da RELAXARE
la toate

Mergi la inceput