Fiv la Cluj 44
Raspunsuri - Pagina 17
corivio spune:
Si la noi motivele financiare sunt destul de .....
In Austria costa cat China, dar ce sa facem.Acolo sunt sansele cele mai mari de reusita.Sper sa iasa.
Corina,in curand o fericita
turqoise spune:
cori, bafta multa la austrieci, sa ne tii la curent cu toate detaliile, in special pe mine ma intereseaza mult Wunsch,faci fiv+icsi,nu?si eu trebuie sa le trimit un email dar parca inca nu am curajas vrea sa incercam la vara, daca ne ajuta DD.
fetele
cristina3343 spune:
Alinuta,le voi ruga pe doamnele moderatoare sa faca un emoticon cu rosul unghiutelor tehnice
alinutahu spune:
cristina....emoticon cu unghi rosii? asta e buna
eu nu prea am ce sa va spun ....bebele a dormit intr-o veselie cand am fost la eco si statea pe burta asa ca nu sa vazut ce are intre picioruse in schimb are toate organele bine dezvoltate si avem 309 grame
acuma mai vedem ce vb cu doctorul pe cand urmatoarea eco .....
+19
corivio spune:
Hellau!
Felicitari Alina pentru bb grasutz!
Eu am vesti pentru voi:pe 3 voi fi la Viena, la Wunsch.M-au calificat la fiv cu icsi sau imsi(aleluia cat costa), dar ce nu face mama pentru bb ei.
Turcoise-trimite e-mailul daca vrei sa ajungi la ei.Nu fa ca mine care am pierdut 5 ani pana sa descopar cauza si sa ma apuc de treaba.Ia taurul de coarne pana e cald.Mult succes
fetele.
Hai ca poate se implineste ceea ce am zis in iulie la masa....
Corina,in curand o fericita
cristina3343 spune:
Alinuta,ce scump cred ca e...,multi
Alinuta,am citit-o pe pogonici la fiv ungaria 117 pag.11 si apoi m-am bagat la topicul moldovencelor .
Bravo corina,sa veniti 3 de acolo sau 4
Sa ne tii vorba lui turqoise la curent cu detaliile.
fete frumoase
pogonici1977 spune:
mmmmmmmmmmm..va mai urmaresc si eu din umbra.
..ptr cele care vor sa ma citeeasca ma gasesc la sectiune rugaciune ptr dobandire de prunci..
o mamica fericita de IOANA NECTARIA
http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
cristina3343 spune:
Pogonici,cand o aduceti acasa pe fetita?
Sau inca nu stiti.
Ce norocoasa e fetita asta
cristina3343 spune:
Alinuta,chiar le-am rugat pe moderatoare sa puna un emoticon din ala,dar acuma sa vedem daca se poate