Fiv la Cluj 44
Raspunsuri - Pagina 19
alinutahu spune:
s mie imi place la nebunie sa tot adaug cate o sapt in schimb nu imi place ca la fiecare doua sapt trebuie sa pun un kg in plus
+20 surprize...surprize!
alinutahu spune:
cat despre prenatal cam asa stau lucrurile .....pana in luna a opta merg in concediu medical pt ca este foarte frig si nu vreau sa ma aleg cu ceva gripa sau stiu eu ce ....nu merita toti bani din lume
dupa in luna a noua prenatal 3 ani de zile .....
+20 surprize...surprize!
alinutahu spune:
la inceputul lui dec merggem in ro si o sa stam o bucata de timp ....doar dupa sarbatorile de iarna vom reveni .....
facem o intalnire ,nu-i asa ?
+20 surprize...surprize!
cristina3343 spune:
Alinuta,nici nu stai rau cu kg,daca stai sa te gandesti ca esti la mai mult de jumatate din sarcina si ori 2 e 14 kg,e super bine.
No bine ca noua nu ne place sa avem nici un kg in plus,dar vorba unei prietene la gravidute e voie kg in plus.
cristina3343 spune:
Ioi super,pana atunci vin si fetele de prin austria,hu si toate ne relaxam ca vom avea libere de sarbatori si vom avea si timp si putem face o intalnire BETON
cristina3343 spune:
Alinuta,mi-a zis colegul a carei nevasta e gravida o faza tare,acuma-s chiar curioasa daca i se adevereste;nici lor tot nu le arata bebelusul ce e,si este o proba cu sare de bucatarie,poate ai auzit de ea.
Cand nu a fost atenta nevasta i-a pus sare in cap,in coada de cal;si cica daca dupa aia iti aranjezi parul e fetita,daca te stergi la nas cica e baiat;cica e probata chestia asta de mai multe femei;nu prea cred dar acuma-s chiar curioasa;n-am mai auzit de faza asta pana acum
Cica nevasta-sa s-a scarpinat la nas.
Ha ha ha,acuma chiar m-a mancat nasul si pe mine;ha ha ha oi fi si eu gravi.
cristina3343 spune:
Buna dimineata fetelor!
O zi frumoasa!
Poftiti la,ceiut,laptic,capuccino,,ca este ziua mea si a sotului
la toate