Burtici nov - dec 2010 (119)Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

ALEXA suntem alaturi de tine Totul va fi bine cu tine si bebelina. Sanatate multa

Ma apuca ingrijorarea la gandul ca eram la un pas de nastere prematura. Cat am fost internata au venit inca 2 burtici cu aceiasi problema. Oare ce se intampla cu noi? Nu mai putem sa tinem sarcinile?
Trebuie sa avem grija mai mare de noi, sa dam toate sansele bebeilor sa ajunga la termen.
De cand sunt acasa ma gandesc ca nu eram deloc pregatita nicicum de nastere. Nici psihic, ce sa zic de bagaj. Trebuie sa ma pun pe treaba.
Gata, cum termin medicalul intru in prenatal si adio munca si stres. Vor fi mai putini banuti, dar macar nu ma mai streseaza nimeni si nici drumul dus-intors, prin nebunia asta de oras, nu-l mai fac.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Alexa, sunt alaturi de tine! Am ramas fara cuvinte, sunt emotionata!
bebelu, LA MULTI ANI! Multa santate, ca-i mai buna decat toate... si tie si bebelusului si familiei tale.
Am reusit sa va citesc. Sunt putin socata de vestea despre Alexa, noi avem acelasi DPN si amandoua am avut nenorocita de ureaplasma. Mie mi-au spus la Municipal ca nu o mai am, dar nu am vazut eu hartiile cu rezultatele analizelor. Incerc sa-mi pastrez optimismul si sa nu ma mai gandesc; as putea repeta analiza, dar nu mai vreau antibiotice, asa ca ma rog la Dumnezeu sa stea bebe in burtica macar pana la 38 sapt.
Am fost dimineata la serviciu, mi-am luat si adeverinta pt la Filantropia (am eco marti) si am intrebat de compensatia de 15%. Doamna de la salarii s-a uitat la mine ca la extraterestrii si mi-a zis ca habar nu are despre ce e vb, sa-i duc eu legea si ce stiu ca trebuie si ea o sa faca tot posibilul sa primesc ce mi se cuvine.
Maine ma duc la cumparaturi, vreau sa cumpar toate cele necesare bagajului pt spital, atat pt mine, cat si pt bb. Si asa eram eu stresata ca nu am pregatit nimic, acum sunt si mai si.

Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

ALEXA suntem alaturi de tine,totul o sa fie bine!!!!nastere usoara!
vai fetelor,sunt asa de emotionata,au inceput nasterile,nu gluma pe aici
RAL_ELI si eu am ureoplasma,care a rezistat la antibiotic,si imi este frica de nastere prematura,sa iau un pic de optimism ca am avut-o si la primul copiil,si sa nascut la 40 de sapt,fara probleme.sper sa stea bebe acolo inca o luna cel putin...

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)31s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Am fost dimineata la serviciu, mi-am luat si adeverinta pt la Filantropia (am eco marti) si am intrebat de compensatia de 15%. Doamna de la salarii s-a uitat la mine ca la extraterestrii si mi-a zis ca habar nu are despre ce e vb, sa-i duc eu legea si ce stiu ca trebuie si ea o sa faca tot posibilul sa primesc ce mi se cuvine.

sa nu te lasi ca e dreptul tau

Doamne ai grija si de noi 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Mai naste cineva acum?! aoleo...NASTERE USOARA ALEXA!!! nu am apucat sa citesc dc asa devreme, ca parca msymo avea cel mai aprpiat AMR.
Eu abia am ajuns acasa plecata de azi noapte de la 2 cand m'o sunat soacra ca'mi moare cateua(care e in calduri si nu poate sta c noi ca mai avem si un mascul) si am mers de urgenta dupa ea, dupa la fac de med vet, unde atat de pregatiti sunt aia ca nici nu stiau ce rasa e, si cand am zis ca are 9 luni au zis ca nu e posibil sa fie asa mare la 9 luni numai idioti. Nu mai zic de ce diactonstice si ce aberatii mi'au zis ca n'are rost sa ma ernevez. Oricum am fst la vetul ei si e ok, doar dureri de articulatii datorate cresterii in schimb eu sunt praf... ma doare simfiza de mor la fel si ficatul si mai am si burta tare
am ramas la cap trecut, deci trebuie sa recuperez... ma pun putin la somnic si dupa revin si eu mai documentata caci se pare ca am pierdut muuulte lucruri interesante
sper sa fie bine atat al doilea bebel din odisee cat si mamica lui

pupici pe burtici :*:*:* 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

O doamne! Intru eu asa lejer pe forum, si ma sochez brusc cand vad titlul capitolului!! ALEXA, nastere usoara si bebe sanatos!

Sashenka, imi pare rau sa aud de probleme! Dar, cu doctorul, sigur se rezolva sa gasesti altul bun. Insa e aiurea, ca altceva este sa nasti cu cel care te-a vazut 9 luni! Si eu am groaza asta, sa nu plece in concediu sau ceva..

Eu raportez screeningul de diabet gestational. Glucoza aia nu a fost asa rea pe cum mi-o imaginam eu. Am baut-o fara probleme Se uitau cam stramb la mine asistentele, ca o beam asa usor si fara sa ma plang Ce m-a enervat ca alea 2 ore cat am asteptat nu m-au lasat sa plec din clinica Desi le-am zis si am insistat ca ma simt minunat (si chiar m-am simtit), au zis ca sunt responsabilitatea lor. Eu vroiam sa merg la mall sa ma uit la chestii de bebi in timpul ala Dar m-au lasat intr-o camera goala, am stat pe un pat intinsa, am motait. Nu a fost chiar rau

s34 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetele, eu am fost la farmacie sa mai iau nospa ca iar incepusera contractiile, farmacista ma cunoaste, m-a intrebat cum ma simt, cand nasc, etc si m-a sfatuit sa iau masti pt vizite, ca va fi sezonul virozelor, ca indicat ar fi sa nu primesc pe nimeni in primele saptamani, dar cum sa le zic membrilor familiei nu veniti?Ca oricum la prieteni le zic pas din capul locului. "Lasati-ma sa ne cunastem intai noi 2 si apoi veniti si voi!"asa le zic. Dar m-a speriat farmacista putin. Da, am citit si eu ca bebe abia se obisnuite cu viata extrauterina si ca si lui ii fac rau valul de vizite.

33+
34 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

I-am dat un sms Alexei, acum vreo ora si jumatate, dar nu am primit nimic de la ea. Sper sa fie bine!!! Stau ca pe ghimpi.
Dupa ce am mancat, m-a luat o lene...si ma dor muschii de la picioare, de fapt ma dor picioarele...o fi de la faptul ca am condus prin traficul bucurestean, dupa 2 sapt de drumuri scurte? Cat am fost plecata, nu am avut contractii, acum am stat in pat 30 min si am avut 3, dintre care 1 dureroasa tare.
Am uitat sa va spun, cred (sunt 99% sigura) ca bb meu si-a schimbat pozitia. Nu-l mai simt in aceleasi locuri precum in ultimele 3 sapt. Ori a ramas cu caputul in jos, dar si-a mutat coloana pe dreapta ori sta transversal. Iar burtica nu mai e umflata sus, spre stomac, ci este mare de tot, dar in jos. O sa-mi fac o poza si o sa pun si una de acum cateva zile, sa-mi spuneti daca voi vedeti vreo diferenta.
Sper sa nu coboare bb f tare, ca imi ucide colul scurt!!!

Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Beatrice apropos de viroze. Eu am luat-o pe Lorena racita din spital. Avea 4 zile si era cobza.Eram cam disperata. Dar a trecut. Nu a facut temperatura sau chestii deastea. Cu ser fiziologic si aspirat nasucul f bine am scapat. Si noi am avut masti in casa. Cand mai racea sotul ca el era f expus, mergand la serv, purta masca. Cand cineva din familie era racit nu venea la noi, le spuneam sa vina cand se insanatosesc. Sunt sigura ca nu le pica prea bine, dar asta e. Ei treb sa constientizeze ca e periculos.

Nu pot sa cred ca au inceput asa de devreme nasterile la noi la odisee si vadf ca se cam gabesc bebeii astia.
Alexa sa dea Dumnezeu sa mais tea bebe cat trebuie in burtica.

Criss merci de link, l-am salvat.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Mai, eu nu va mai las. Adica face omu' un nani mic cu Luca si cand ma trezesc, hop, naste Alexa.

Nastere usoara, Alexa, si sa iti dea Domnul un pui sanatos si papacios! Daca acum e ceasul asa sa fie, cum o da Domnul!

Shashenka, toate lucrurile se vor aranja,o sa vezi. Pas cu pas. Eu cand l-am nascut pe Luca doctorita mea era in concediu in Grecia, dar sa stii ca am nascut cu o prietena/ colega de a ei si totul a decurs f bine. Nu e nici scofala sa nasti cu medicul tau, aici voi naste cu moasa iar medicul de garda vine numai daca sunt urgente. Asa ca suntem in aceeasi situatie. Important e sa ne dea Dumnezeu nasteri usoare in rest poti naste si pe camp cu sotzul, nu aste e problema. Mai ai timp sa mergi la alt medic, daca nu, sa iti propuna medicul tau pe cineva, totusi.

Bebelu, La Multi Ani! Sa ai parte de un bebel sanatos si o nastere uosara! Cred ca aceste dorinte ti le vei pune cand sufli in tort, nu?

Eva & Luca (08.09.2008) acum 27+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput