Burtici nov - dec 2010 (119)Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 5
EvaF spune:
Fetelor, linkurile de pe prima pagina catre capitolele 116 si 117 nu se deschid, daca dau click ma trimit in alta parte si imi zic " ai incercat sa editezi un subiect inchis". Huh? Linkul ala e corrupted, vere?
Eva & Luca (08.09.2008) acum 27+ cu Noah (30. 12. 2010)
Joy21 spune:
Anca, transmite-i surioarei ca suntem alaturi de ea cu gandul! S-a grabit putin bebe dar cu grija doctorilor va fi bine
sashenka, se rezolva toate incet, incet. Sper totusi ca ti-a mai spus dr. tau ca e o sansa sa plece in afara si nu ti-a dat vestea fara sa-ti fi spus nimic inainte. Ca nu e "fair play". Bone se gasesc pe toate drumurile, intr-adevar e greu pana dai de cea potrivita, insa nu e un capat de lume.
Geniusa, felicitari pt data stabilita. Sper sa stea bebe cuminte pana atunci.
Eva, esti f dragutza cu papusica. Am incercat sa-i explic Sofiei diferenta baietei/fetite si a avut ocazia sa-l vada pe verisorul ei la baitza, de exemplu. Deci nu cred ca va fi o problema sa inteleaga de ce Leon are putzica Vroiam sa te intreb, cum te vei descurca cu 2 pui. Vreun ajutor, ceva?
Ana, n-am facut poze cu comoda, de lene Iti zic totusi ca nu e speciala, e una destul de mare, din lemn negru-maro (am luat-o in ton cu restul camerei). Mai ramane sa pun lucruri in ea, ca nici asta n-am catadicsit sa fac inca Cum fu la shopping?
Victoria, mami de Anna Sofia, 33+ cu inimioara
David Lloyd George
Joy21 spune:
Si desigur:
La muuuulti ani, draga Raluca (Bebelu)! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si o minune de fetita strengarita!
Victoria, mami de Anna Sofia, 33+ cu inimioara
David Lloyd George
Iris-Harieta spune:
Revin si eu cu o intrebare de ieri. Are cineva carucior Brevi avenue 3 in 1? L-am comandat dar fara sa auzim prea multe despre el. Speram ca am luat decizia buna.
Si mai am o mica problema....comoda pe care o sa schimbam bebelina am facut-o inalta de 1m, eu am 1.68. Oare nu e prea inalta?Acum e cam greu sa o modificam....
O zi frumoasa....pupici.
35+
Aneud spune:
Mai intreb sa nu va suparati, poate sa imi dea si mie cineva parola de pe Picassa sa vad si eu poze va rog frumos de tot?
26+ cu un bebe FIV roz
sashenka_h spune:
merci mult fetelor ptr vorbele de incurajare. eu totusi declar ziua de astazi....ziua dejastrelor. de la ultima mea intrare pe forum s-au intamplat multe...bona chiar m-a anuntat ca pleaca duminca, sotul meu drag cu tatal meu au plecat la pescuit in delta....toate bune si frumoase pana aici.....ma duc sa vad cum mi-au pus mesterul parchetul si imi spune ca nu mai are adeziv ptr parchet....urca-te andreea in masina si fugi la brico dupa adeziv....dar ce credeti ca sa fie ziua mai frumoasa mi-am lovit masina . asa ca ma lasa nervii si psihicul si nu ma mai pot opri din plans , asa ca ma retrag intr-un colt sa-mi ling ranile
Mami Andreea 32sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Joy21 Eva, esti f dragutza cu papusica. Am incercat sa-i explic Sofiei diferenta baietei/fetite si a avut ocazia sa-l vada pe verisorul ei la baitza, de exemplu. Deci nu cred ca va fi o problema sa inteleaga de ce Leon are putzica Vroiam sa te intreb, cum te vei descurca cu 2 pui. Vreun ajutor, ceva? |
Joy, vom fi 3 sa avem grija de Noah, eu, sotzul si Luca. Parintii mei sunt la Bucuresti, socri zici ca sunt impaiati sau, ma rog, i-as impaia eu (nu ca sa ii conserv, nu iti imagina), de cand suntem aici singura care ne-a ajutat efectiv cu copilul e babysitter-ul. Care a stat cu Luca numai de 2 ori sa putem iesi si noi putin cu prietenii. In rest numai si numai noi non stop, nu i-a facut nimeni macar o baitza.
O sa fie bine, nu imi fac griji. Asa cum ne-am descurcat cu Luca, fiind primul, ne vom descurca si cu doi. Mi-e putin teama cum ma voi imparti cand va pleca sotzul la job (isi ia o luna de concediu cand se naste Noah apoi raman eu cu copiii) si mi-e teama sa nu se simta Luca neglijat, nu de alta.
Cresa nici gand in Paris, Luca merge direct la gradi la 3 ani, cresele sunt full. Daca vreau Noah sa mearga la cresa la 2 ani, trebuie sa il inscriu de pe acum, din stadiu intrauterin, cu 2-3 ani inainte, poate gasesc un loc. Asa ca, uite cum ne vom descurca: cu rabdare
Voi aveti ajutor?
Mi-ar prinde bine un ajutor dar asa strasnic, sa se puna osul la treaba, cu gatit, spalat copil, culcat, nu dat sfaturi din gura si privit cum papa si face baie. Din astia, pass! Oricum iar vreau sa alaptez timp indelungat, nu cat am facut-o cu Luca, un an jumate, am zis maxim un an de data asta ca vreau sa imi incep si eu activitatea profesionala, am deja cateva shootinguri planificate la anul, in vara, - nunti- asa ca va trebui sa fiu mai independenta de copii, nu ca pana acum gramada. Un an cat va fi Noah mic si la san va sta numai cu mine, apoi incet incet sa intervina o bona in viata noastra sa ne depaneze.
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aneud Mai intreb sa nu va suparati, poate sa imi dea si mie cineva parola de pe Picassa sa vad si eu poze va rog frumos de tot? 26+ cu un bebe FIV roz |
Aneud, eu ti-as da parola dar nu ai PM activat.
EvaF spune:
Aneud, ti-am trimis e-mail cu parola Picassa.