Burtici nov - dec 2010 (119)Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Andreea,saracuta de tine!As vrea sa te pot ajuta, dar nu cred ca am cum! Imi pare atat de rau sa aud ca ti se intampla atatea intr-o zi, mai ales in situatia ta, cu 2 copilasi si cu ditamai burtica. Iti trimit un pupic , un gand bun si sper ca maine vei avea o zi plina de intamplari placute

Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Am plecat pana la magazinul din colt, am venit, contractii, stat in pat, m-am linistit, m-am ridicat sa fac o mancarica repede si iar contractii

Eva, da este greu cu doi copii. Eu vreau sa-l cresc singurica. Nu vreau ajutorul decat al sotului. Cel putin asa zic acum. Pt ca atat parintii, cat si socrii sunt in provincie, daca i-as chema, ar insemna sa dormim cu ei sub acelasi acoperis si eu sunt pro intimitate, pt mine asta e sfanta. Daca nu voi descurca, angajez pe cineva sa vina 3-4 ore pe zi, dar asta mai mult pt facut mancare, curat. Ca de bebe meu nu se atinge nimeni.

33+
34 ecografic

Mergi la inceput

Andreea, ia sa pui facaletul pe sotul tau. Pai tu ce esti? Femeie eroina?Adica cu 2 copii mici, cu unul in burtica aproape de termen, cu casa in constructie(si noi suntem la fel, dar se ocupa sotul), cu dr care te lasa balta si el pleaca in Delta la pescuit?eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

33+
34 ecografic

Mergi la inceput

http://www.kinetobebe.ro/

– Singurul centru de gimnastica din Romania care abordeaza metoda americana de dezvoltare armonioasa a bebeilor

33+
34 ecografic

Mergi la inceput

Doamneeeeee!!!Burtici, ati vazut?am trait s-o aud si p-asta:

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7875574-deputat-pdl-propune-impozit-nunti-botezuri.htm

33+
34 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Beatrice astia nu mai stiu de unde sa ia!! Cat de urat!

sugubina 30+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Alexa, sa fie cum e mai bine!!! Daca e sa nasca piticuta acum, sa vina pe lume sanatoasa si sa va refaceti amandoua repede-repejor! Ai incredere in medicii de la Giulesti, vor avea grija de amandoua, ai sa vezi! Tinem pumnii !

Bebelule, ! Sa fii sanatoasa si fericita si sa ai o nastere de vis si un bebe bucuros si papacios !

Sashenka, Strajean e un medic de care eu nu am auzit decat lucruri bune...daca ar fi sa aleg, l-as alege pe el, in locul lui Filipescu. De care chiar vorbeam saptamana trecuta cu prietena mea care a nascut cu el acum doi ani si un pic. Si imi spunea ca l-a schimbat succesul incredibil de mult, nu mai e medicul ala empatic si atent..sau asa l-a perceput ea acum! te poti duce la amandoi si vezi cu care te simti mai confortabil.Imi pare rau de ziua proasta rau, stii ca un rau nu vine niciodata singur Multa putere sa ai!

Mai viu, nu ma mai lasa cupilul sa scriu

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Bebelu, LA MULTI ANI!, Sa ai un bebe sanatos, voios si papacios !

Alexa, nastere usoara si bebe sanatos ! Of, asa mi-a stat inima-n loc cand am citit titlul capitolului... Eu merg la serviciu pana la safrsitul sapt. 33 nu de alta.

Sashenka sigur vei gasi un medic bun, nu mai plange si linisteste-te, nu-i face bine lui bebe. Sanatate multa lui Sasha si lui Iustin! Hai ca o sa se rezolve toate, o sa vezi . Of, multe peripetii pe tine azi... N-ar fi trebuit sa-i lasi pe sotul si tatal tau la pescuit in delta. Oricum vremea e destul de ciudata, frig rau noaptea, tu cu copiii - zau ca era mai bine sa fie acasa, macar nu-ti faceai griji si pentru ei.

Andreea, si eu tot asa, calc tot, arata mult mai bine impaturite si frumos aranjate .

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Uau,nu-mi venea sa cred cand am vazut!
Alexa sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!NAstere usoara si bebe sanatos!
Olgutzika eu iau Clexanne compensat 100%(acum dupa ultimele rectificari platesc pana in 50 de lei).La inceput si dr mea de familie zicea ca nu se poate(chiar si socrul meu care e tot medic de familie) dar eu am insistat,s-a interesat si ea si in sfarsit s-a rezolvat.Dar de ce faci Clexanne?Am inteles ca bebe e chiar mai mare.
Esti suspecta de trombofilie sau ai un diagnostic?
Si daca esti doar suspecta e bine sa-l faci,riscurile sunt mai mari pt mame la varsta aceasta a sarcinii(riscuri trombotice).Sotul meu are o colega care dupa cezariana la cateva ore a intrat in coma-accident cerebral ischemic,ceva de genul. 2 sapt afost in coma.Pe urma si-a facut analize si a descoperit ca are Factorul Leiden(eu il am si pe asta dar nu numai).
Sugubina vezi ca Medymul il gasesti numai in Germania,de femibion am inteles ca s-ar gasi si la noi in farmaciile Dona.Si eu am luat Medym toata sarcina dar acum mai am cam pt o sapt si am zis ca nu-mi mai comand.
Am facut si eu azi cartofi la cuptor cum ziceai tu si Joy si ne-au placut foarte mult.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Am digerat si eu un pic informatiile!
Adica pe Alexa nu au primit-o la Filantropia?Si eu am medic tot la Filantropia!Asta mi-ar trebui daca s-ar intampla sa nasc mai devreme.
Beatrice ai dreptate cu facutul bagajului.Sapt viitoare il definitivez si eu!

Bebelu,sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si la termen!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

34+

Mergi la inceput