Burtici nov - dec 2010 (119)Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

Intrebare absolut bizara fetelor.... am o zi de ingrijorari azi, tensiunea mi-a urcat la 13 cu 9 din 90 cu 60 si ca atare am cautat toata ziua pe net simptomele preeclampsiei, etc....

Ultima teama e ca pierd lichid amniotic. Cum stiu daca asta pierd sau e doar o zi mai... plina din punct de vedere al secretiilor? La ultima ecografie de Luni aveam o gramada de lichid si m-a complimentat doctorita si am mai avut fenomenul asta si acum cateva saptamani deci daca ar fi fost lichid amniotic s-ar fi vazut rezultate negative deja, nu?

26+ cu un bebe FIV roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

anymona acum numai DD stie ce va fii. sa avem incredere in EL ca o sa fie bine si crocobarul asta nu ne va afecta. m-a daramat rau de tot vestea cu Alexa1985

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Aneud, eu zic sa stai linistita, sa nu te ingrijorezi fara temei.

Uite ce am gasit pe un subiect de discutii:
"Mey este imposibil sa nu-ti dai seama cand curge lichidul amniotic si crede-ma pe cuvant ca e cu MULT mai mult decat 1 litru. Eu am stat cu stresul ca pierd lichidul de ma gandeam sa-mi iau niste hartie de turnesol acasa sa vad daca se "coloreaza" au ba Ei bine la 33 de sapt s-a rupt apa si cred ca numai pe canapea am pierdut 1 litru...plus in spital la control am umplut patul si sub pat, plus cele 3 zile cat am stat cu tocolitice si cortizon sa se matureze plamanii Mielului...Oooooooo am pierdut apa la greu. Cand se rup membranele apoi curge apa ca la chiuveta nu cu pikatura. Si cand se fisureaza pierzi apa simtitor (dupa ce faci pisu mai continua pret de-o cescutza daca vrei explicatii plastice). Este aproape imposibil sa nu-ti dai seama ca ceva nu e-n regula!"

sau

"I-am mai scris cuiva dspre asta, se foloseste urmatorul test. cand ai observat pierderi de lichid, trebuie sa stai intinsa vreo juma de ora cu picioarele mai in sus decat restul corpului. Inainte de asta, schimba-ti tamponul, sa fie totul uscat. Dupa juma de ora, ridica-te si umbla putin prin casa, 2-3 minute. Daca dupa asta imediat se scurge o cantitate de lichid mai mare decat cateva picaturi, probabil e fisurat sacul si e lichid amniotic, asa ca mergi la doctor. Daca nu, inseamna ca a fost incontinenta urinara, foarte frecventa in ultimul trimestru de sarcina. Lichidul amniotic, daca s-a rupt apa, se acumuleaza cand stai in pozitia pe care ti-am descris-o mai sus si apoi curge tot deodata cand te ridici. Oricum, chiar daca s-a fisurat sacul, se poate inchide la loc si daca nu, stia in spitalun timp si apoi se recomanda repaus la pat, asa ca poti, in cele mai multe cazuri, sa duci sarcina la termen. "

27+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1984 spune:

Alexa, suntem alaturi de tine , nastere usoara si o ursuleata sanatoasa, mancacioasa si necoliciosa.

M-au luat emotiile cand am intrat si am vazut titlul capitolului, eu nici macar nu mi-am pregatit bagajul de spital, mai am de spalat hainutele lu' bebe, deci intr-un cuvant nu sunt pregatita deloc. Oricum stiu din experienta precedenta ca nu voi avea nevoie de prea multe, respectiv hainutele de iesit din spital pentru bebe si pentru mine, ca in rest aici iti dau ei tot ce ai nevoie.

Si eu am dureri ca si cum bebe s-ar impinge sa iasa, doctorita mi-a recomandat sa stau cat mai mult intinsa. Ma bucuram zilele astea ca nu am mai avut insomnii, si aznoapte....iar am inceput sa bantui prin casa. Am o senzatie foarte ciudata de la genunchi in jos, simt de parca picioarele mele nu ar vrea sa se odihneasca, sa nu radeti de mine. Am mai citit pe net, cica s-ar numi restless leg syndrome. Se mai confrunta cineva cu asa ceva?

Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI BEBELU, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie!!!

Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si 34+
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_1984

Am o senzatie foarte ciudata de la genunchi in jos, simt de parca picioarele mele nu ar vrea sa se odihneasca, sa nu radeti de mine. Am mai citit pe net, cica s-ar numi restless leg syndrome. Se mai confrunta cineva cu asa ceva?

Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI BEBELU, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie!!!

Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si 34+
poze

Alina, si eu mai am astfel de senzatii ciudate mai ales seara cand stau intinsa. Incerc sa le ignor si eventual sa pun o perna sub picioare.

27+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

beatrice bagajul il am aprope gata doar ca nu stiu in ce sa-l pun

alinushca eu zic sa le scoatem sa facem galerie

Doamne ai grija si de noi 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

Lore multumesc din suflet!

26+ cu un bebe FIV roz

Mergi la inceput

Fetelor, eu ma pregatesc sa merg acasa. Sa aveti o dupa-amiaza frumoasa!

27+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Aneud

Lore multumesc din suflet!

26+ cu un bebe FIV roz

Cu mare placere ! Uite un link: http://www.t r e iursuleti.ro/forum/index.php?showtopic=1381 (elimina spatiile)

27+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Pupici

Alexa, suntem langa tine, te asteptam sa vii acasa cu bebi!!! Ah , ma iau emotiile.. Si transpiratiile ..

Bebelu, LA MULTI ANI!!!

Syl, ai PM

Am fost la doctor, o sa-mi tin puiul in brate pe 1.11.2010!! Sper sa stea Matei la caldurica pana atunci, o sa fie exact saptamana 39 implinita...

Ana, 34+ mami de Matei
[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput