Burtici nov - dec 2010 (119)Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 17
letzy81 spune:
Olgutzika mi-a luat sotul reteta de la medicul de familie.Este bifat gravida,lista B,compensat 100%,cod boala 225 si tip diagnostic C.
Sper sa te ajute!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
34+
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olgutzika Madalina, si eu as repeta eco, una 2D si gata! Pentur linistea ta, desi nu cred ca sunt probleme. Fii optimista ! Ma loghez pe userul comun sa schimb titlul capitolului! Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia |
Posibil sa fac asta! Multumesc de incurajare!
Madalina31+
sunset_zuzi spune:
ana sa inteleg ca iti faci de cap in weekend
Am uitat sa zic ca luni e ziua mea si ca in weekend am si eu casa plina de musafiri
Doamne ai grija si de noi 32+
sashenka_h spune:
FELICITARI ALEXA!!!! BINE AI VENIT ANDREEA!!!!
Madalina imi pare rau ptr ce ti s-a intamplat, si sincer eu in locul tau ca sa ma linistesc m-as mai duce la un alt ecograf. asa am patit si eu odata si m-am dus dupa aia la medlife a doua zi si macar m-am linistit. asa ca fruntea sus
ana daca te plictisesti putem sa ne vedem in oras la o inghetata, un suc....si eu sunt fara barbat
si eu am de raportat o noapte proasta...nu pot dormi singura fara barbat..., plus ca bebe Horia nu a dormit deloc, cred ca a fost agitat dupa ziua de ieri
fetele care au parola eu zic sa schimbam si zilele de nastere ptr luna octombrie
Mami Andreea 32sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
misticgirl spune:
Plec la cumpraturi. Va pup si sa fiti cuminti! Nu vreau sa ma intorc si sa vad din nou vesti de genul celei de ieri, ca lesin!!! Stati cuminti, lasati curatenie si efort fizic, sa avem bebei nascuti la termen. Al meu sughite
Bye, bye...see ya later!
Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)
bebelu86 spune:
felicitari Alexa!!!! refacere usoara si multa sanatate!!
BIne ai venit bb Andreea. sa cresti mare si sa ai mult noroc in viata!!
sa inteleg k au inceput nasterile
citesc din urma si revin..k ieri nu am apucat
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sashenka_h si eu am de raportat o noapte proasta...nu pot dormi singura fara barbat... |
te inteleg perfect
Doamne ai grija si de noi 32+
ratusca83 spune:
ana..daca esti singurica in weekend nu-i problema ne ai pe noi aic..iti tinem de urat....
32+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 5 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)
amelia_ilie spune:
Bine ai venit Andreea, sa cresti mare si sa fii sanatoasa! Felicitari Alexa, sa ai laptic din belsug pentru micuta Andreea, sa ajungeti repede acasa!
Madalina, si eu cred ca dr. tau nu a masurat cum trebuie toata cele, nu cred ca a slabit micuta intr-o saptamana. Probabil era presat de timp si de-asta la a doua masuratoare a dat-o in bara.
28+
sugubina spune:
Buna din nou,
Am fost la recoltat sange..Evident pe burta goala. M-a pus naiba inainte sa imi iau pastilele si asa o greata mi s-a facut nu va imaginati! Ce nu am varsat eu toata sarcina acu am facut-o. Eram dupa lesinata..ca deh nici nu puteam papa nimica. Si am avut mul de asteptat. In fine, a trecut acum is acasa. Imi e cam somn ca am papat paine cu unt-si ca majoritatea din voi nu am dormit bine deloooc!
Ma uit cu mare invidie la Purci Purcescu cum se patucinizeaza ea in covrigenie, nici nu miscaaaa! Of sa dorm si eu asa, sa nu mai ma scol la cisi...
Ana da ce de activitati ai programate pt weekendu asta..! Poate e bine sa te gandesti ca domnul iubi e departe si ca daca te apuca cu nascutu (cum vad ca se poarta) tu esti si departe de spitalul tau, medicul tau. So take it easy! ca sa fie bine sa nu fie rau vorba unui clasic in viata. Numa ganduri bune !
Olgutzika tu cand mai te duci la dr noastra?
sugubina 30+ cu Puficele