Burtici nov - dec 2010 (119)Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimineata!

Alexa, felicitari pentru bebelina micuta si santoasa, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine, cu amandoua! Recuperare rapida si laptic din belsug, sa poata lua micuta rpd in greutate!

Ana
35+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Vasari, imi pare rau ca ai avut asa noapte agitata... Probabil asta e "greul" de care tot povesteau prietenele mele. Arsuri, dureri, contractii, nesomn si uite-asa... Putina rabdare, ca nu mai avem mult!
Claudia, nu am luat crema pentru fundulet de la SebaMed, ci Sudocrem. Toata lumea a laudat-o si eu chiar am citit temeinic despre fiecare produs in parte, ce face, cum actioneaza etc. La fel, indispensabil ar trebui sa fie si Infacolul, mai ales ca nu are un pret exagerat, e 20 lei.
Letzy, bucura-te ca aveti casa la tara, undeva cu mult aer curat si mult confort. Oricum, chiar daca mergeti acolo, vor fi ultimele in formula de 2. Asa ca, enjoy your time!
Olga, ce scutece ai luat? Pampers? Huggies? Pampers, varianta cea noua, a luat-o cineva?
Madalina, eu zic sa repeti o echo 2D la un medic... nu ai nevoie de 4D pentru a-ti confirma/infirma datele lui Botica. E ieftin si nu ramai cu stres in weekend, e si pacat sa-ti strici ziua din cauza unei zile proaste pe care a avut-o acest dr. Linisteste-te si incearca sa mergi la un ginecolog calm, care sa-ti masoare 2D greutatea si varsta gestationala a fetitei. Un pup mare, ca sa zambesti putin!

Ana
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata si eu am avut o noapte ingrozitoare m-au napadit toate gandurile negre...fricile mele de spital, nascut etc... am adormit tare greu si m-am trezit cu in sus

ALEXA RECUPERARE GRABNICA!!! ANDREEA BUN VENIT SI SA TE FACI MARE!!!

Alexa era cam ca mine in sensul ca din cate tin eu minte si fetita ei era mai micuta decat ar fi trebuit la fel ca si a mea

Doamne ai grija si de noi 32+

Mergi la inceput

Ratusca, !
Sunset, un mare si pentru tine, sa-ti schimbi starea intoarsa! Hai, ca vine weekend-ul!

Ana
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Mada imi pare tare rau de patzania ta cu eco de ieri. Dar eu zic sincer sa nu te ingrijorezi caci cu siguranta a gresit doctorul masuratorile. probabil ca a avut o zi grea cum ai spus si tu si a dat totul peste cap. Mai bine va chema in alta zi. Se supara putin lumea dar cand mergeai macar stiai ca ii linisitit si te consulta ca lumea. Eu te sfatuiesc sa repeti ecograful pentru linistea ta. Oricat ti-am spune noi sa nu te stresezi, involuntar te gandesti la asta.

30+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Fetelor sunt paranoia- mi se pare ca bubuli meu nu e asa miscacios azi. Vi se mai intampla sa nu ii simititi asa activi intr-o zi?? OFfFF.... stresul astasunt si eu constienta ca fiecare zi e diferita dar parca mi-i frica sa nu pateasca ceva

30+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Eu voi ramane singura in weekend, tata cu fratele pleaca la Viena, domnul iubi e in petrecere(ca stiu eu cum se desfasoara un team building), la munte, eu am program cu doamna mea de la curatenie, apoi duminica e ziua nepotului, mare tam-tam la o locatie fancy. Azi voi face multe vizite, sa nu ma plictisesc. Si, cu toate astea, sunt optimista!
Trebuie sa va cer parea, vis-a-vis de o idee, dar o voi face pe luni, cand sunteti toate pe baricade. Ca azi toate suntem agitate si ALEXA ne-a captat atentia 100%, cu nasterea micutei Andreea.
Va pup pe toate, merg la un mic dejun cu fulgi si apoi la o cafea buuuuuuna, fierbinteeeee si aromata.
Va invit si pe voi!

Ana
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ana, am luat Pampers Newborn, un pachet de 48 de bucati. Pentru ca ii stiu foarte bine, la "chiloti" nu m-am simtit foarte confortabil sa testez noutati. Pampers mi-au placut ca sunt cei mai subtiri dintre toti.

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Vasari, Sunset si alte burtici care ati avut noaptea tulbure sa mai treaca din suparare! Cum zice Ana, try to enjoy the day, vine wk si o sa avem parte de cateva zile impreuna cu sotii acasa, si copiii (cine au deja :)), si o sa ne revigoram!

Ukume, Ana, Misticgirl Multumesc de incurajari, tot sunt abatuta, dar sper sa treaca! Ma mai gandesc daca sa repet echo, eu trebuie sa imi impun sa nu ma gandesc la nimic rau, ca fetita mea e bine, si sa nu ma iau dupa concluzii pripite!

Va las acum caci trebuie sa ma duc la medic sa-mi iau concediu prenatal si apoi sa ma duc sa-l depun!
Azi e zi agitata, trebuie sa umblu sa cumpar si cadou tatalui meu si unui prieten si apoi mergem in vizita la socrii! Uff, dar va recuperez eu!

Sa fiti darnice cu vesti bune si sa aveti un wk excelent!

Madalina31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Madalina, si eu as repeta eco, una 2D si gata! Pentur linistea ta, desi nu cred ca sunt probleme. Fii optimista !

Ma loghez pe userul comun sa schimb titlul capitolului!

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput