Burtici nov - dec 2010 (119)Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Multumim pt vestile bune,Claudia!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Ana, ai cumparat pt bb crema antiiritatii (contra iritatiilor de scutec etc) de la SebaMed? Aceasta crema este un ïnlocuitor" pt Bephaten? Eu asa deduc dupa ce am citit prospectul pe net. As lua si eu, mi se pare "safe"pt bebe si acceptabila ca pret.

Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

neataaaaa

FELICITARI ALEXA...SANATATE MULTA LA BEBE ANDREEA.

Vai mi-au dat lacrimile....bine ca sunt amandoua bine.......

fetelor miruna nu are internet...incearca azi sa rezolve...ne citeste dupa tel..pupiciii...

32+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 5 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Wow, felicitari Alexa, Andreea bine ai venit, sa fii sanatoasa si sa te faci mare repede!

Azi avem si noi ecografie, sper sa fie totul bine si sa venim cu vesti cat mai bune. Va pup!

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Rezolvat listuta . Am scos-o si pe Moshulik din lista gravidutelor, e mami cu acte acum

Cat ma bucur pentru Alexa, ce bine ca sunt ok amandoua!!!

Intrebare: trecem in listuta si spitalul si medicul cu care au nascut? Parca era o propunere paginile trecute

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Alexa, felicitari!! Bun venit Andreei, sa fie sanatoasa si norocoasa, iar tie refacere rapida. Anca, felicitari si tie, matusico.:)

Olguta, mi-a venit sa rad, dar din pacate nu a fost o seara buna.:)
Am avut niste contractii groaznice si f dese, dureri de spate, de picioare... ce mai, ca la nasterea Mariei.:) Am luat 3 no-spa si un magneziu si am reusit intr-un final sa adorm. Cel mai rau era ca aveam o stare de neliniste, agitatie, nici nu reuseam sa ma linistesc. Nici acum nu ma simt prea grozav, dar o sa stau cat pot de mult in pat. Nu stiam daca sa plec la spital, cred ca sun pt o programare pt saptamana viitoare daca nu se intampla ceva intre timp. De prisos sa spun ca nu am bagaj facut, nu?

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 30s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

ALEXA FELICITARI MAXIME !!!!! SA VA TRAIASCA ANDREEA !!! SA FIE SANATOASA SI MANCACIOASA SI SA CREASCA MARE REPEDE!!!

Buna dimineata,

Felicitari burticilor care ne-au impartasit vesti bune de la ecograf si celor care au schimbat semnatura si schimba semnatura azi!!!

Revin si eu cu vesti de la echograf! M-a deprimat complet!!!
Am fost la reevaluarea morfologica de 32 de saptamani, insa dr Botica a fost tare grabit! A fost o urgenta cu o graviduta, si am intrat toate gravidele cu o intarziere de cel putin 1h si jumatate. Nu m-ar fi deranjat acest aspect, insa efectiv am vazut cum s-a grabit si masuratorile au fost cam ciudatele! Mi-a zis initial ca fetita are aproape 1600g, si ca ar fi cam cu 3-4 zile in urma dar sa nu-mi fac griji.INSA...
A trebuit sa intru si a doua oara la echograf, ca sa masoare din nou, caci aparatul s-a stricat si a pierdut datele!!! A doua oara a durat si mai putin decat prima data, vreo 10 minute, si atunci efectiv arunca indicatorul de masuratori cu o viteza...
Si acum imi da vestea ca fetita are 1442g, si ca e in urma cu o sapt si 1 zi!!! Ce ma surprinde este ca eu saptamana trecuta cand m-am internat fetita avea 1480g. Stau si ma intreb: OARE NU A LUAT DELOC IN GREUTATE???? A mai si slabit???

Cineva a gresit, ceva e in neregula, sunt tentata sa ma duc sa repet la altcineva echo. Eu il apreciez ft mult pe Dr Botica, dar aseara efectiv nu mi s-a parut deloc profesionist!!!! Nu stiu ce sa mai cred!

De aseara nu mai am liniste, si sper ca fetita mea sa fie ok!!! Si totusi sa fi luat ceva in greutate intr-o saptamana!!!

M-am descarcat si eu, sunt ft agitata si trista!

Oricum, ma bucur ca Alexa are o fetita sanatoasa, si amandoua sunt bine! Ne ajuta sa prindem curaj sa privim nasterea cu ochi optimisti!

Ma duc sa citesc din urma si revin!

Va pup pe toate si va doresc o zi excelenta!

Madalina31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Claudia, eu am luat si Sudocrem http://www.sudocrem.com/rom/120.php Am cules impresii foarte bune despre el, se gaseste recent si la noi in farmacii, acum doi ani alergam dupa el pe site-uri nemtesti. E facut de aceeasi companie care produce si Infacolul. Si fireste, am luat si Sebamed, ca..deh

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Eu as fi de acord sa trecem si spitalul si medicul cu care a nascut fiecare dintre noi. Acum, majoritatea decide.
Tigrutz, te asteptam cu vesti bune!!!

Mergi la inceput

Olga, multumesc pt info. Incerc sa decid ce crema sa iau. La Nico am folosit Bepathen si am fost f multumita, nu avut deloc iritatii, nici macar funduletul rosu.
Madalina,nu te stresa f tare cu masuratorile echografice. Difera de la aparat la aparat si sunt estimative. Pt linistea ta, poti merge la un alt medic. Eu ti-l recomand pe dr Parviz de la Municipal (in ambulatoriu). Este foarte meticulos si de treaba, eu am fost intotdeauna multumita de cum mi-a facut echo (si am avut si eu tot felul de experiente cu inca 3 echografisti). Vinerea este prin rotatie (o data dim, o data dupa-amiaza) si nu stiu ce program are astazi. Dar poti afla daca dai un tel la Municipal, la ambulatoriu. Daca mai ai nevoie de info, da un PM si iti raspund. Acum ma duc sa ma imbrac, plec la shopping

Mergi la inceput