Burtici nov - dec 2010 (119)Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Neata fetele!

Am avut o noapte cumplita, cu pipi des si intors ca balena cu greu..Imi treceau ganduri prin cap, ma gandeam si la ultimul post al Ancai: are dilatatie 3 o baga in sala.

Mistic multumim pentru vesti! Bine ai venit pe lume micuta Andreea! Ce ma bucur ca e bine bebe, e tare mititica la 1800gr, da uite ca e ok totusi! Trimitem ganduri bune si la mami sa se faca repede bine.

sugubina 30+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Bun venit Andreea!Sa fii sanatoasa si mancacioasa.
Alexa refacere usoara!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Felicitari Alexa!

Bebe Andreea, sa cresti mare si sanatoasa!

Multumim, mistic, pentru vesti.

Andreea, mami de baiat si 34+ cu

AMR 4 saptamani

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Acum chiar ca ard de nerabdare sa nasc si eu!
Sper sa nu-mi zica ca imi face cezariana la 40 de sapt

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

34+

Mergi la inceput

Eu iar am program de tara pt weekend dar sper sa fie ultimul.Duminica fac 35 de sapt asa ca e cazul sa ma mai linistesc si eu. Trebuie sa mearga sotul sa ajute la recoltatul prunelor si eu ma plictisesc teribil daca stau singura acasa.De,daca are socrul mosie mare!Sper sa nu-i zica sotului sa mearga si sapt viitoare ca sigur fac urat.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

ALEXA FELICITARI DIN SUFLET!!!!! ANDREEA BINE AI VENIT PE LUME. SA FII SANATOASA SI MANCACIOASA CA TREBUIE SA CRESTI MARE REPEJOR.

Neatza si de la noi,

Felicitari fetelor care au primit vesti bune de la ecograf si celor care au schimbat semnatura.

Sashenka sper ca ziua de azi sa readuca soarele si pe strada ta. Ai avut o zi groaznica dar stii cum e. cand se aduna relele se aduna toate odata. Lasa-le sa treaca cu ziua de ieri si azi ia-le incetuc pe fiecare si sa vezi cum gasim noi solutii. sa treaca ziua de cosmar.
Madalina iar ai disparut? Spune-ne cum te simti plssss

30+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Viitoarea mea cumnata are sora geamana.S-au nascut prematur,una a vut 1200 si cealalta 1400 si n-au avut nici o problema de sanatate.E adevarat ca au stat destul de mult la incubator dar ce mai conteaza?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Felicitari ALEXA !!! Multa sanatate printesei tale si sa iesiti cat mai repede din spital!

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Am vb din nou cu Alexa, in plus fata de post-ul anterior am aflat ca bebe Andreea respira singurica, ca e printre cei mai mari bebelusi prematuri si ca la Giulesti acum sunt 4 asistente la salonul de prematuri, la incubatoare, iar in sala de nasteri au fost in permanenta 6 cadre medicale. La Giulesti au avut toate cele necesare, deocamdata nu i-au cerut nimic gen vata, fasa sterila, seringi, medicamente. Va sta in spital pana bebelusa va avea 2500 grame.
Nici eu nu m-am odihnit azi-noapte, m-am intors de pe o parte pe alta de o mie de ori, amorteam ingrozitor, m-am dus la pp de 3 ori (exceptand la culcare si la trezire ). In continuare mi se pare ca burta mea a coborat, dar asta e.
Acum mananc ceva si ma duc la cumparaturi sa iau cele necesare bagajului pt spital.Apoi, daca mai sunt in stare, intentionez sa bag la spalat o lenjerie de patut si o paturica pt bebe.

Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

JoAnn ce mai faci?
Nu ne mai dai nici un semn?
Nici Miruna,nici Corina....

34+

Mergi la inceput