Burtici nov - dec 2010 (119)Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 13
ral_eli spune:
vad ca in noaptea asta nu prea avem somn. suntem cu gandul la alexa.
D-zeu sa le ajute sa fie bine amandoua
31+
Vasari spune:
Alexa, nastere usoara si bebelina sanatoasa!!
Anca, sper sa fie totul bine. Uf, la ora asta cred ca a nascut deja...
Revin putin mai tarziu, ieri a fost ultima zi de job, dar am avut o seara de pomina si inca nu mi-am revenit.
Pupici tuturor, fara exceptie!
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 30s
amelia_ilie spune:
Buna dimineata tuturor!
Alexa, sper ca sunteti bine amandoua si ca ursuleata este voinicuta si sanatoasa !
Anca, te asteptam cu vesti proaspete
Si eu raportez o noapte oribila, sunt racita cobza, de la 4 am stat cu ochii in tavan si pe tv, noroc ca dormim in camere separate, ca-l trezeam si pe al meu. Am si ajuns la serviciu la 7.20, ca nenea cu masina zici ca era la curse, poate avea vreun avion de prins, ceva...
28+
Olgutzika spune:
Buna dimineata!
Vreo veste de la Alexa? Hai, Ancuto tu, nu ne perpeli, zi-ne ca ai o nepotica frumoasa si ca mami e bine!
Letzy, la prima sarcina am avut analizele de FV Leyden proaste, facute initial din cauza unui hematom intrauterin destul de mare, dar pentru ca bebe crestea bine si pentru ca eu m-am incapatanat sa nu cred ca diagnosticul de trombofilie cu deficit de FV Leyden, nu am facut Clexane decat trei doze inainte de nastere si toata lauzia. Acum am proaste rau proteina S, cu deficit destul de mare, si mi-a aparut anticoagulantul lupic, si ala destul de marit. Intr-adevar, bebe nu pare a fi afectat, dovada ca el creste bine de tot. Dar cum de acum inainte pot aparea problemele...intru pe Clexane, nu ma mai impotrivesc. Si astept rezultatele testelor genetice, sa vedem daca e ceva de acolo, sau, pur si simplu, eu dezvolut in sarcini niste stari de hipercoagulabilitate ciudate rau. Cu FV nu am probleme acum...sarcini pierdute nu am avut..doar hematoame si placente babute inainte de vreme. Om vedea, vreau reteta pana una alta. Pentru o saptamana am injectii, mi le-a dat doctorita mea, gratis, de la spital.
Ana, mai bine intreaba-l pe doctor daca ai nevoie de tampoanele alea, ca nu sunt universal necesare. Poate la Timisoasa e altfel...
Aneud, esti foarte frumoasa! Si ai o sarcina foarte pretioasa. Da-le incolo de kilograme, cu vointa se dau jos cand le va veni vremea
Alina, bine ai intrat si tu in concediu . Sper ca noaptea va fost de pomina in sens bun
Va pe toate! Sa aveti o zi frumoasa!
Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia
amelia_ilie spune:
Ca sa nu uit, Ana ai maaare dreptate cu "masina este doar un fier, se poate indrepta", sefa mea a avut acum 2 ani in aprilie un accident de masina in care masina a fost facuta praf, iar ea a stat aproape 6 luni in medical, cu tije si suruburi in mana stanga si in picioare (ambele). Acum nu mai sofeaza, ii este frica, desi noi tot speram sa se recupereze si pe planul asta, dar recuperarea fizica a fost foarte de durata, din motiv de multe fracturi si rupturi, plus operatiile de scoatere de fiare din organism. Deci principalul e sa fiti bine voi, masinile sunt doar niste fiare.
28+
letzy81 spune:
Neata burtici!
Oare ce fac Alexa si micuta Andreea?
Si eu sunt cu sufletul la gura!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
34+
misticgirl spune:
Buna dimineata,
Alexa,suntem alaturi de tine! Asteptam vesti bune!
Am vorbit si eu cu Alexa aseara, dar s-a uitat sotul la meci si nu am putut intra pe net, pt ca avem computerul bagat prin tv si ii opream distractia. Apoi am vz ca v-a scris si ratusca. Incerc sa vb cu ea si va dau vesti, daca reusesc s-o prind la tel. Probabil ca Anca este la spital sau se odihneste dupa o noapte alba.
Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)
andreeacc spune:
Buna dimineata!
Anca, te asteptam cu vesti despre Alexia si micuta Andreea.
off, fetelor! tot vad ca vorbiti despre bagajul de spital; eu mi-am luat tot mai putin trusa de epidurala, trb sa vorbesc miercuri cu medicul sa vad dc exista vreo "preferinta"....insa nu imi vine sa le asez in valijoara, mi se pare ca as grabi momentul marii intalniri si nu vreau, vreau sa mai creasca bb si in plus mai am atatea de facut pana atunci.
pe 7 oct e ziua lui Sebastian si vreau sa-i organizez o petrecere frumoasa cu copiii de la scoala, trebuie sa termin de pregatit gradina de iernat (nu eu , dar sunt cu indicatiile)...
miercuri pe 6 oct aflu si rezultatele ultimelor analize (secretii, analize urina, coagulograma , timp de sangerare etc)...dr meu zicea ca daca e sa apara vreun crocobaur avem timp sa il tratam.
sunt curioasa cum o iesi analiza de urina ptr ca am scapat recipientul steril (pe care nu avema voie sa il ating cica nici de piele) in vasul WC-ului....va dati seama ce WC curat as avea daca iese totul in regula?
Andreea, mami de baiat si 34+ cu
AMR 4 saptamani
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
misticgirl spune:
VESTI CALDE DE LA ALEXA. Acum am vb cu ea, e nedormita si nemancata de 2 zile, dar...bebelina s-a nascut azi-noapte la 3:10, are 1800 grame, este bine. A nascut normal, fara anestezie. Andreea mica s-a nascut cu circulara de cordon, dar cum i-au taiat cordonul a plans
Neonatologul i-a spus ca bb e bine, Alexa nu a vazut-o inca, pt ca are interdictie la pat pana mananca (este f slabita). Mi-a spus Alexa ca medicii, asistentele si moasele s-au purtat excelent cu ea, ca este ffff multumita de personalul medical. Peste 10 minute o sun din nou, ca venise un cadru medical in salon si nu a mai putut vb.
Revin cu vesti, pana atunci, va rog sa o treceti pe prima pagina pe micuta Andreea si sa o scoatem din lista gravidutelor. As incerca eu treaba asta, dar nu am parola.
Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)
Olgutzika spune:
Bine ai venit pe lume, Andreea! Sa fii sanatoasa si sa ai o viata fericita!!! Felicitari, Alexa, refacere rapida si mult mult laptic!
Daca a plans, e super! Are plamanuti buni ! Doamne ajuta!!!
Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia