Burtici nov - dec 2010 (119)Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
douradoudou spune:
FELICITARI ALEXA SI REFACERE RAPIDA SI SA AI MULT LAPTE..BB ANDREEA BINE AI VENIT ..
eu zic ca e bine la 1800 g..o sa piarada in greutata putin apoi o sa ia rapid..cred ca in vreo 2 saptamani o sa fie acasa ..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ana_vio87 spune:
FELICITARI ALEXA si ANDREEA!!!
Iar am plans... se speriase si iubitu ca de ce plang. dupa ce i'am zis a ras
, credea ca am patit ceva
, si dupa ne bucuram impreuna pt bebica si pt parintii ei. Speram sa nu aibe probleme si sa'si ridice repede greutatea si Alexa sa se recupereze ca sa vina sa ne pov si noua cm e sa'ti ti comoara in brate
.
Am apucat sa va citesc din urma si acum raspund:
ral_eli e bine de stiu ca mai sunt si mamici care nasc in decembrie si care mai sunt si pe aici, asa nu raman singura doar ca trebuie sa ma potolesc si eu ca daca mai sufar niste socuri ca cele de ieri sigur nasc prematur
kamik si eu am probleme de pe acum daca merg mult sau daca merg mai repede. Dar depinde si de cat de obihnita sunt si daca m'am mai si fortat eventual sa ridic ceva sau sa trag de vre'un caine.(specific ca al meu e dog german si are cam 87kg
)
Madamic si eu tot pe 13 oct am urmatoare programare doar ca eu am mai putine sapt de sarcina decat tine
Lore1983 si mie la ultima eco mi'a ieesit DPN 15.12, imediat langa al tau. Acum eu mi'am pus sapt dupa prima eco care mi'a zis ca nasc pe 24.12
si cred ca dupa asta o sa ma ghidez, pt ca n'am UM
si se pare ca bebita mea creste destul de bine.
Aneud te inteleg cu "socul" umblatului prin alte topicuri pe forum, am incercat si eu sportul asta extrem dar am obs ca muuulta lume se cearta pe aici asa ca am decis sa ramn cu fetele din odisee unde e liniste si bine
si eu zic sa ramai si tu ca doar nasti in decembrie ca si mine si trebuie sa fac si eu echipa cu cineva
pupici pe burtici :*:*:*
28+
ioanast spune:
Felicitari Alexa si bine ai venit Andreea!!!!!!!
Who is the next one?
Eu maine am nunta mare in familie, sper sa nu ajung de la bal in spital:-). Pupici.32+
si mami de Irina (10.02.2007)
douradoudou spune:
mada nu te speria..eu din cate stiu bb nu are cum sa slabeasca in uter...e f clar ca au fost numai greseli pe acolo...eu ti-o recomand pe cristina bradeanu pt morfolgie..este f f atenta la toate detaliile si iti si raspunde la intrebari daca ai..o gasesti la academica pe pitar mos..este specializata in morfologie fetala, rmn fetal..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
ukume24 spune:
Aneud, Ana-Vio si eu fac echipa cu voi in decembrie!!!!! Vedeti cate suntem ?? lasa ca numa bine vin fetele cu bebicii acasuca si ne fac galerie si noua si mai aflam un alta. 30+
Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
ana_vio87 spune:
am intrat si noi in luna a 7 a
cel putin dupa prima eco am intrat azi in sapt 28 , daca ne luam dupa ultima eco avem 29+
. Oricum am asteptat pana am intrat si dupa prima eco in 28
ca sa ne anuntam realizarea
28+
ana_o spune:
Andreea, sunt la Tg Jiu... nu in Bucuresti. Ca asa, ne intalneam cu siguranta prin apropierea Buftea(sa nu circuli cu 3 copii prin aglomeratul nostru Buc), pizza, prajituri, alea, alea... Dar sunt aici, din pacate.
Data viitoare!
Sugubina, singurul lucru bun e ca NU sunt departe de medicul meu, mai departe as fi fost dc eram in Bucuresti. Ca asa, daca m-apuca vreo nastere din asta, la moda, ajung in 3 ore jumatate!
Ti-ai revenit dupa "dat la boboci"? Sa bei un ceai, ca sa calmezi stomacul!
Eu iar am probleme cu vesnica mea constipatie. Au aparut si hemoroizii... Nu mai fac fatza la toate astea, ca ma simt epuizata. Tot timpul, supozitorul cu glicerina, efectiv imi vine sa plang. Ca sa nu mai spun ca ma doare ficatul ingrozitor, copilul s-a asezat azi noapte intr-o pozitie care apasa acolo. Am crezut ca daca ma ridic din pat, trece. Am incercat toate pozitiile. Stiu sigur ca e de la cum sta bebele, ca daca ma pun pe dreapta, nu pot sta nici 5 secunde, de durere.
Dar... ma inarmez cu rabdare.
Scap de problema cu supozitorul, fac miscare pana coboara bebe pe de ficat si apoi fac o cura cu raze de soare, e f frumos afara(dupa o noapte cu apa inghetata, au fost -3 grade la Tg Jiu).
Pupici pentru toate!
Ana35+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR cateva saptamani...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sashenka_h/sashenka_h.jpg)
sashenka_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Andreea, sunt la Tg Jiu... nu in Bucuresti. ![]() ![]() ![]() Sugubina, singurul lucru bun e ca NU sunt departe de medicul meu, mai departe as fi fost dc eram in Bucuresti. Ca asa, daca m-apuca vreo nastere din asta, la moda ![]() ![]() Ti-ai revenit dupa "dat la boboci"? ![]() Eu iar am probleme cu vesnica mea constipatie. Au aparut si hemoroizii... ![]() ![]() ![]() Scap de problema cu supozitorul, fac miscare pana coboara bebe pe de ficat si apoi fac o cura cu raze de soare, e f frumos afara(dupa o noapte cu apa inghetata, au fost -3 grade la Tg Jiu). Pupici pentru toate! Ana ![]() ![]() AMR cateva saptamani... |
si eu care speram sa ies din casa
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
imi pare rau de problemele tale, dar mai este putin si toate se vor rezolva
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Mami Andreea
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
![](auto.gif)
![](copilas.gif)
ana_vio87 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ukume24 Aneud, Ana-Vio si eu fac echipa cu voi in decembrie!!!!! Vedeti cate suntem ?? lasa ca numa bine vin fetele cu bebicii acasuca si ne fac galerie si noua si mai aflam un alta. ![]() ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata! |
abia astept
![](olala.gif)
![](plang.gif)
![](olala.gif)
![](bibe.gif)
![](alcool.gif)
![](chatterbox.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](al9leacer.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](teiubesc.gif)
![](majoreta.gif)
ral_eli spune:
FELICITARI ALEXA!
refacere rapida si laptic mult
BINE AI VENIT ANDREEA!, SA FII SANATOASA SI NOROCOASA!31+