Burtici nov - dec 2010 (119)Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 19
ukume24 spune:
Ana Vio felicitari!!!!! Stiucat am asteptat si eu sa intru in luna a7a. zici ca e un prag psihologic .
Ana ma bucur ca evti soare in Tg Jiu. Si la noi e soare dar e foarte frig. Azi cand am venit la servici erau 4 grade afara. Deci daca iesi sa te imbraci binisor si nu prea mult efort caci 3 ore pan' la doctor nu e tocmai putin. Dar mai bine sa nu ne gandim la din'astea , nu?
30+
Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
douradoudou spune:
eu azi m-am trezit super obosita:am visat un razboi si eu eram in armata si eram si eu pe acolo in mijlocul luptei 

ieri nu am mai fost la shopping..doar ne-am plimbat pe faleza vreo ora cu opriri la fiec 200 de m cred..simteam ca mise desfac toate oasele..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
33+ cu
ana_vio87 spune:
ana_o ai vorbit de praji si acum ma gandesc numai la pricomigdale
... offf...
pupici pe burtici :*:*:*
28+

sugubina spune:
Ana, aaa uitasem ca te-ai dus la Tg Jiu si esti aproape de medic!
cu constipatia sa mai incerci fructe dar NUMAI pe burta guala..O sa te ia cu crampe.
Adevaru e ca si eu azi m-am cam chinuit-ieri nu am bagat decat putin strugurei ca nu mai aveam multi si am luat si un maltofer-iaca se vede deci.
M-a luat rau cu somnu!! merg la patucin pana nu adorm aicisea
sugubina
30+ cu Puficele

douradoudou spune:
eu nu pot sa stau..nu am stare si mereu e cate ceva de facut..plus ca aca nu ma plimb putin ma simt ca o batrana ..la varsta astaa sarcinii cu cat stau mai mult cu atat ma simt mai rau asa ca prefer sa fac mereu ceva..nu exagerez bine inteles

si
33+ cu
ral_eli spune:
ANA
suntem surori de suferinta: si eu cu constipatia ma lupt, iar bebele numai pe ficat sta, ca si tine nu pot sta nici 5 secunde pe dreapta ca ma doare ingrozitor. de vreo cateva luni bune numai pe stanga dorm , adik ma chinui sa dorm , ca nu am mai avut un somn odihnitor ... nici numai tin minte de cand.
ma duc la bucatareala
31+
Olgutzika spune:
Sugubinuta, vinerea viitoare, pe 8, la spital ma vad iar cu ea.
Letzy, saru'mana, nu stii cat imi esti de folos
!
Sunt pe fuga rau, dupa-amiaza, cand doarme Soful ma ocup si de lista sarbatoritelor si mai stau la taclale. Sa fiti cuminti!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
douradoudou spune:
ana eu stiam ca merge si cu suc de porto ..bea cat de mult ..si banane f coapte..cereale ..nu it recomand activia pt ca este de la danone si danone nu e ok deloc..altceva nu stiu ..nu am avut problema asta niciodata..
girls eu fac capitol nou

si
33+ cu
Vasari spune:
Madalina, incearca inca o eco, de oricare. Sigur e bine. Dar chiar, esti sigura ca la eco precedenta masuratorile au fost bune? Sa ai macar un bun punct de reper.
Eu am avut noroc si am prins azi o programare la dr meu, la 4. mi-era destul de urat sa merg la spital. Inca nu am fost la nicio vizita la Municipal.
Sper sa fie bine, nu de alta, dar la 5 am sedinta cu parintii la gradi si imi doresc f tare sa merg si eu, nu doar Bogdan.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s31
ancadragoman spune:
va multumim ptr urari si sa stiti ca ii transmit tot 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!