Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (78)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Si eu chiar de abia astept sa stau acasa; pentru inceput imi fac o curatenie luna si bec si dupa aia crosetez la gura sobei

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui vas

Si eu chiar de abia astept sa stau acasa; pentru inceput imi fac o curatenie luna si bec si dupa aia crosetez la gura sobei

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Eu fac AMR-ul pana pe 8 oct ca de atunci raman acasa(mai co, mai cm
). Oricum in sapt 18-22 oct am program administrativ de curatenie in toata casa(facem pe 22 cununia civila si abia am reusit sa o fac pe soacramea sa inteleaga k nu-si are rostul sa cheltuim bani pe la retaurante). Daca era dupa mine nu faceam nimic doar ma duceam la casa de cununii semnam actele si atat.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani Kitzy!
Sa fii fericita, sanatoasa si iubita!

Mada asa e aici, mai rarut cu tratamentele si medicamentele in sarcina, nu stiu de ce. Oricum, stai linistita, uite, prietena mea are totusi 2 copii sanatosi si frumosi, deci a reusit totusi sa duca 2 sarcini pana la capat.
Si la mine au incercat sa opreasca contractiile, cu magneziu, ca de obicei, insa am facut reactie, nu mai puteam respira, au trebuit sa ma intubeze. Asa ca au hotarat sa opreasca magneziul si gata, atunci s-a declansat nasterea.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 20+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Salutare, fetele! La multi ani, sarbatoritele! Sa fiti sanatoase si norocoase!

DOLORES, gata, a trecut, Patrick e mare si frumos, bebe doi muuult mai cuminte, nu te mai gindi! A fost greu...

MADA, stai in pat! Si fara stres!

M-ati innebunit cu hainutele tricotate... Eu habar n-am sa fac, dar Ioana are multe frumoase facute de strabunica ei.

Cred ca aveti dreptate cu vitaminele... desi urasc tot ce nu e natural si e sintetic. Azi am luat un ferretab.

SHINES, o sa te miri, eu nu stiu ce e bebe. Nici la Ioana n-am aflat decit cind am nascut... Acum sunt la stadiul testarilor, ba cu sarea, ba cu forma burticii... e haios! Cu toate astea, pentru ca sarcinile par identice, cred ca-i fetita...

Nu ma intrebati ce cat pe forum, miine la 10 e deschiderea simpozionului si eu ciuciu referat... dar e-n cap! La 6 diseara trebuie sa ma duc sa-mi primesc mosii sa-i duc la hotel, parca vad ca-s toti raciti! Ca numai bolnavi in jurul meu. A, vreo 4 zile m-a durut in git si dr mi-a dat voie sa iau: paracetamol, strepsils, tantum verde, faringosept... Darnic, nu? (n-am luat, am facut doar gargara cu faringosept topit in cana, inventia mea, dezinfecteaza gitul bine si tosusi nu ajunge in organism).

Pupici,
Gabi, Ioana si bebe de 21 se saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Gabi succes la simpozion!
Faringosept... yum-yum mi-ai facut pofta, cand eram mica abia asteptam sa ma doara gatul sa-mi dea mama faringosept. Daca ati sti voi cat faringosept de-aiurea am inghitit eu, ii ziceam mamei ca ma doare gatul (si n-aveam nici pe dracu')

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 20+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

bafta fetelor la eco

deci e bine ca s-a marit colul si ca e inchis, asa sa ramana...

maine merg sa-mi fac analizele uzuale

medicul de familie mi-a recomandat Elevitul permanent si pe perioada alaptarii, cica e super bun pt noi si pt bb

fluturas 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Fetelor daca ma apuc eu de tricotat pt bebe...o sa fie gata cand o ajunga la facultate probabil

26+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

LA MULTI ANI sarbatoritelor de azi!

Sa fiti sanatoase mamicilor, sa aveti bebelusi sanatosi care sa va aduca multa bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

DOLORES, asta da pofta de gravida!

Eu beam sirop de tuse cu canile... ba ziceam ca l-am varsat, ba nu stiu ce, ca sa ma indop. Acum, am vazut ca e la moda pt inlocuitor de amfetamine... Le-aveam, nu?

FLUTURAS, asa se pare ca e bine: sa fie colul cit mai luuung si mai feerm.

Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

am fost si eu ieri la o eco de urgenta asa ca tare ma mai durea in partea dreapta: cand merg, cand ma loveste, cand apas.
N-as stiut sa-mi zica nimic concret de la ce era: toate bune si frumoase
(era si o dna doctor f tanara). Eu am colul de 2.7..nu e chiar cel mai bun dar e inchis.

in rest mi-au iesit niste analize proaste: infectie urinara cu sterococ (sper ca asa se scrie). A mai avut careva? Eu tot mai faceam inainte dar cu Ecoli. Oricum am de gand sa repet analiza. Partea proasta e ca e insensibil la antibioticele care sunt permise in sarcina

sa vedem ce zice doctorul maine ca merg la control.
Si am mai facut si niste analize de coagulare a sangelui..nici nu stiu exact de ce mi le-a dat (poate pt ca i-am zis ca imi curge mult sange din nas)..si astea au iesit in afara limitelor.
O sa vad maine, asta e

26+ Darius Alexandru

Mergi la inceput