Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (78)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Multa bafta la eco fetelor, sa fie totul PERFECT

26+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna fetelor! AM aparut si eu. De ieri pana azi dimineata am fost internata in spital pentru o perfuzie cu Gynipral, dar contractii tot am. Nu cred ca voi reusi sa scap de ele. Ma disperaaa!

22+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Doctorita mi-a spus sa nu ma mai panichez, ca daca nu sunt dureroase sunt normale, dar eu avand un precedent nu le pot ignora. La sarcina trecuta, atunci cand au inceput contractiile a inceput si sangerarea, si atunci au inceput la 28 sapt. Acum le am de la 19 sapt.

22+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna burticilA MULTI ANI RALU SI KIZTYSA DEA DOMNU SA FITI MAMICUTZE FERICITE,SA AVETI BEBEI SANATOSISA FITI IUBITE!

Tunde burtica de 20 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Zumzu cred ca e vb de infectie cu streptococ. Eu spre sa scapi de problemele pe care le ai.

Madalina_m imi pare rau ca nu te simti bine. Stiu cum e atunci cand vezi ca ti se repeta aceleasi simptome. Incearca sa stai cumintica in pat(pe stanga sau pe dreapta). Eu mai tot timpul cand stau cu fata in sus lungita in pat mi se incordeaza uterul si atunci prefer sa ma intorc pe o parte. Poate functioneaza si la tine.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

buna madalina, imi pare rau sa aud dar stai linistita,ca si daca te stresezi nu rezolvi nimic, din contra il agiti si pe bebe
poti sa imi descrii cum sunt contractiile, eu nu imi dau seama daca ceea ce simt cateodata(un fel de presiune in partea de jos a burtii, care dureaza cam 10 secunde ,si burtica se intareste) sunt contractii sau nu
o prietena care a nascut mi a zis ca i se facea burta tare asa, in forma de ou...si ca nu ai cum sa nu ti dai seama...
pup

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Dangabriela,fluturas ma bucur pentru buburuzele voastre...ca-s bine..sa fie totul ok si mai departe
Shinesao grija sa nu ajungi la cerclaj ca minetrebuie sa te odihnesti mult
Si Eu am un offsunt tare constipata...2 zile..vai
Ma doare deja si la burta..nu incape si bb si k.k
Am facut supica de fidea..bineinteles gaina de casa..4 ore fiert...si un pik de salata de beuf la barbati..ca astia daca nu le dai altceva 3 zile..tot salata ar manca

Tunde burtica de 20 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

madalina, iti tin pumnii sa fii bine si faci un bebe mare si frumos!!!

mai, fetelor, ei bine, azi nu am mai putut si am izbucnit la servici. Am urlat la sef, am bocit, m-am revoltat...Nu se mai putea frate, de o luna incoace zilnic urla la mine ptr altii. Inteleg ca asta e dezavantajul unei secretare dar la urma urmei nu vad rostul sa tipi la altul cand de fapt altcineva greseste...iar celui care greseste nu-i spune nimik, nimicuta...E o c..va de om seful asta al meu...in fata ii linguste si prin spate ii barfeste...Sper sa nu am nimic de la nervi dar nu am mai putut...Va inchipuiti ce trag eu pana in decembrie?? Iar CM din parti...ca nu am bani sa platesc si sa-mi iau. Si cand le vezi pe astealalte ca au orgasm cand te vad ca plangi, iti vine sa le spanzuri pe toate! Dupa ce ca-mi da 400 lei salar, imi cere hartiuta chiar si scrisa de mana de dr cu parafa si semnatura daca vreau sa merg la medic, ma mai si streseaza zilnic...si nici destept nu e ca sa-l respecti...bleahhh...
Gata! am terminat...nu tre sa ma enervez dar stiti f bine ca se mai umple si ulciorul...

Deci...pe 15 oct ma duc la morfo la Iasi...abia astept sa vad ca bebe e bine. De miscat, misca saracuta si asta ma linisteste.

Bun venit fetei noi si felicitari celor care si-au vazut bebele...

Va !!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Yeeeeeeeeeeeeeeeees !!!!
Am reusit sa recuperez tot ce-ati scris de vineri pana azi! Uf, ca scriitoare mai sunteti!
La multi ani tuturor care s-au sarbatorit!! Sanatate multa si maimutzici sanatoase si rotunde de fericire sa aveti!
Bine venita discutia despre patut, ca io n-am cumparat inca..
Cand citesc despre mancare, imi vine sa fug, ca mie nu-mi gateste nimeni, mama e departe si ajung la niste ore acasa de-ti vine sa fugi.. Noroc de o colega de serv care isi mai face pomana cu mine

noutati:
1. am fost la morfo ieri, totul pare ok, mai putin o valoare IR marita, dar tot in parametri, o sa verific cu doctorul; da' acu cica am un fibrom intramural (sper ca am scris bine), n-am de ce sa ma ingrijorez ca e mic mi-a zis ecografistul si e posibil sa dispara dupa nastere (nu l-am avut nici inainte de sarcina).
2.mititica mea e tot mai activa, o simt si in timpul zilei, e o incantare (acu va inteleg si pe voi, cele mai "inaintate")

o seara mermecatoare sa aveti!

Ps: schimb si semnatura imediat

rox 19 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mada ai grija de tine te rog si fii obtimista, nu te mai gandi la prostii, te rog.

Monika imi pare rau de situatia ta, oameni nebuni care profita de angajati

Eu sunt racita cobzaaaaaaaaaaaa

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput