Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (78)
Raspunsuri - Pagina 2
Lore1983 spune:

bebelu!
Multa sanatate si tot ce iti doresti! Sa ai un bebe sanatos, mancacios si la termen! Nu ai mai trecut pe la noi pe la ursoaice, toate fetele iti transmit urari acolo pe forum! 
si burticilor cu buburuze de ian-feb 2011! Nastere usoara si bebe sanatos si la termen!
27+ viitoare mami de 
vasilasanita spune:
Super tare faza cu bebele la botez.
Voi cat de des mergeti la dr ginecolog?
DAca nu merg chiar in fiecare luna are ceva?
Am fost in sapt 23 la morfofetala(la alt dr). Am zis ca daca mi e bine nu ma mai duc la dr pana la sfarsitul lui oct. O sa mi mai fac niste analize acum si apoi o sa mai vad. MI e urat ca stau cate jumate de zi la rand si apoi mai dau si 100 lei consultatia fara sa mi faca mare lucru, nici macar analize nu prea recomanda. Le am facut pana acu toate dupa capul meu.
Si acu poate ma intrebati de ce mai merg la el. E un bun obstretician, ar fi raspunsul si cu el o sa nasc.
24+ cu 
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
vas spune:
vasilasinta eu nu merg decat la eco, ce sa mai vada la un simplu control. Analize de sange mi-am facut pana acum de trei ori, nu ma agit prea tare cu astea. Eco e baza.
Si eu mai am aproape o luna pana ma mai duc. Vai ce mult mai e !!!
Andreea , mamica Elizei +
13.05.2007
poze2
bebelicu
adryiii spune:
Vasilasanita eu merg cam o data la 5 saptamani. Dar cred ca e si in functie de cum te simti. Am inteles ca cu cat avanseaza sarcina cu atat controlele trebuie sa devina mai dese si mai scumpe![]()
Dupa amiaza am si eu programare si am optat pt o ecografie 4d. Sunt curioasa de nu mai pot. Nici mie nu-mi da sa fac analize multe. Sunt sigura ca daca ar vedea probleme mi-ar da. Intr-un fel imi place asa ca nu ma sperie. L-am intrebat la inceput de o gramada de analize dar mi-a spus ca cele principale sunt cele pe care mi le recomanda el si dace eu vreau altele in plus pot oricand sa imi fac si imi spune ce.Ma gandesc ca ecografiile sunt cele mai importante si apoi cum te simti.
Sanatate maxima tuturor.
adriana
23+ cu
elena alexandra
ziki spune:
asa cred si eu. cu cat te lasa mai mult in pace, cu atat inseamna ca totul e ok.
mie cand mi-a dat si secretie, si sange de doua ori, mi-au gasit si Talasemia (de care stiam deja), si o infectie.
asa ca acum, de cand nu ma mai cheama la nimic special, stau linistita ![]()
sanziana mami de flavia - 4 si
cu felix
de 19+
trib
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">
ziki spune:
fetelor, am plecat la facultate si apoi la eco!
va pupacesc si sa auzim numai de bine, revin maine 
sanziana mami de flavia - 4 si
cu felix
de 19+
trib
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">
babyleeks spune:
Dj laura am ras cu lacrimi....cred ca si lu bebe i a placut ca a inceput sa faca tumbe....![]()
+22 cu 
bebelusi spune:
Ziki, preturile nu sunt, trebuie sa dai telefon....a si poti cumpara mobila si pe bucati nu neaparat toata camera
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
loutzy spune:
Hello again de la servici.
Dangabi dulce buburuza ta.
Ziki bafta multa la eco. sa vii cu vesti bune.
Andreea super bluzita. Eu am reusit aseara sa gasesc un site(in lb engleza) cu modele si explicatii de hainute tricotate pt bebe. Abia astept sa stau acasa si sa ma apuc de tricotat.

Laura
24+ cu