Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki of...of...of....tare greu este. mai bine o lasa balta si nu-ti zicea nimic. Nu se stie ce va rezerva viitorul?
Cosmi lasa atacurile si revino-ti....esti tanara...papan a fost gasit...te cred ca a fost un soc, dar totul e bine si trebuie sa fii in forma pt. familie.
Iuliana sanatate maxima...sunt bune si racelile astea la ceva...arata mai putin cantarul, asa e.

revin mai tarziu....dupa ce fac ceva cu micul miorlau din bratele mele.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici...dupa o noapte semi alba...de la 4 n am mai dormit decat pe la 7.....aseara am fost la bambooo...f frumos dar f mare umilinta,adica noi am prins o masa cu canapele dar unii nici n au mai apucat sa intreiar cu mancarea....jaleeeeeee

Giova eu stiu ca tb sa fiu atre pt ai me,dar pana nu treci prin starile astea nu ti dai seama ce greu e.....aici ma descrac pt ca zic eu dupa 4 ani nu tb sa spunem numai ,,de bine,,.....

MARAKINOtu esti o femeie super puternica....ai crescut 3 copiiasa ca jos palaria in fatza ta

ANAmultal mult inca 1 data
Silviiiiiiiiiii unde esti?????
Toanca si acu esti in sedinta???

pup si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Giova este greu dar macar e al meu virtual Vorba prietenei mele: ne multumim cu putin Daca iti vine sa crezi, inca mai am acasa sticluta lui cu parfum, nr. de masina are data lui de nastere si primele trei litere de la numele lui...ce sa zic;dragoste mare de tot Vreau sa-i recomand filmul "Love in the time of cholera" Aici nu am poze cu el pt ca poate mi le-ar fi aruncat Giorgos, ma multumesc cu o poza in care este Dixi in mare si se vede umbra lui D Si mai am una in care-i facea el baie lui Dixi si se vede unghia de la picior pe marginea cazii Hahaha...o sa ziceti ca sant nebuna

Cosmi asa spun si eu; santem aici de 6 ani wooow si cred ca ne permitem intre noi sa spunem si ofurile, problemele ( indiferent despre ce e vb ) fara sa fim judecate.Simti ca trebuie sa scrii, sa iti impartasesti gandurile si problemele
Mai, dar desteapta de la primarie care s-a ocupat cu rezervarile in Bamboo, ce Dumnezeului a aranjat?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

maraki esti dusa rau de tot. Il iubesti pe Giorgios?
Cosmi normal ca poti sa zici aici tot....eu incercam sa te incurajez. Ne cunoastem de 5 ani si ceva....chiar daca virtual.
eu sper sa-ti revii cat mai repede....nu stiu cum sunt atacurile astea....nu am trecut prin asa ceva si sincer, nici nu vreau.

fug sa dau cu aspiratorul....acusi vine Clau la masa si nu am facut nimic...am stat la tel. cu fina-mea.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Maraki, din ceea ce povestesti tu inca il mai iubesti pe respectivul....
Cosmi, nu stiu cum sa te incurajez: nu am trecut prin asa ceva asa ca nu imi pot da seama cat de greu iti este; dar inteleg din ceea ce povestesti ca nu e usor deloc.
Giova, mai e suparat Edi cu maselutele?
Mie imi vine sa imi iau campii; sunt racita, am exagerat de mult de munca (numai azi am stat 3 ore intr-o singura sedinta), sunt asaltata de tot feluri de intrebari si nu stiu pe unde sa mai scot camasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Toanca, trece si ziua asta Nu vor fi toate la fel, e o perioada
Giova da, dar nu la fel Pai ce are unul cu altul? Pe Giorgos nu il va afecta cu nimic, sant cu picioarele pe pamant

Angelo nu tuseste, i-am gasit caciula la gradinita astazi

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

salutare gagici

am fost la cumparaturi ...am luat UGG-uri si blugi la domnisorica

Toanca lasa munca mai usor ....pt ca se pare ca stresul mi a pus mie capac...si acu trag.....adica stress mult cumulat duce la slabirea sistemului imunitar...si de aici multe pb

Giova asa e ...sa ne mai zicem si ofurile pe aici ale noastre ...mamici de spiridusi
ANA ms mult ...stii tu de ce
Maraki eu zic ca tipul a pierdut nu tu....
SILVII unde esti:????

pup fetele si urez o seara buna si o nopate neagra

Mergi la inceput

Hello!
maraki bine ca ai gasit caciula. Mai in ce priveste rel. Ta pe net...sa nu ajunga mai departe...dupa cate zici,tu esti inca moarya dupa el...nr de la masina,parfum.
cosmi UGG originale? Sa le poarte bianca sanatoasa.
iuliana Edi e ok acum,chiar a dormit noaptea cap coada.am scapat...au iesit toate 4 maselele si a mai pocnit gingia la un dinte.
Imi pare tare rau a tu esti tot asa si cu o zi naspa la birou.sper ca maine sa fie mai bine.

Va pup,pe maine dimineata.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Hai ca in dimineata asta dau eu pana nu intru iar in sedinte
De aseara de cand am plecat de la birou si pana azi dimineata s-au strans deja vreo 10 emialuri si 2 sedinte programateuna acum dimineata si una la ora 2
Maraki, vorba Giovei, chiar daca spui ca esti cu picioarele pe pamant, ai grija ; bine ca ai gasit caciula lui Angelo.
Cosmi, sa poarte sanatoasa domnisorica lucrurile
Giova, bine ca ati scapat de chinul maselutelor.
Am fost si eu aseara de am vaccinat una bucata catel ; mai avem 2 vaccinuri si scapam. A luat 2.5 kg in 2 saptamani.....manaca precum purcelul; cred ca ar manca si pietre daca ar putea atat este de fomist
Sa aveti o zi frumoasa ca nu stiu daca mai apuc sa intru pe ziua de azi

Mergi la inceput

neata gagici.....eu dus copilul la gradii si acu savurez un ceai de teisi ma pregatesc sa fac ceva curat

Giova vai dar ce trage Edi cu dentitia asta,saracutul....dar lasa ca trece,ce face MARCO???...UGG nu s originale pt ca nu merita,Bianca aclca asa de rau ca distruge totttt...la ea o pereche de incaltari de firma tine maxim 2 luniasa ca nu are rost o asa investitie

Toanca...vai ce stress si pe tine...eu incerc sa ma detasez...cat pot,am renuntat la sefia catedrei si bine am facut ca acolo eram bagata in priza non stop...acu vreau sa fac ceva pt comisie bine...nu nu...ce mare e cateluL LOLITA noastra tot asa de mica a ramas(asa e rasa)dar baga la greu papa cred ca o sa se rostogoleasca in curand

Maraki.....ai cules recolta????butoaiele de vin le ai umplut???

Silviiiiiiii dar unde i fata asta???ca ma ingrijoreaza

ANAce fac e puiul la gradinita? s a terminat balamucul.....???

maine fac poze la gradinite fff frumoase...abia astept..sapt viitoare se duc la circ ,pt ca au amanat...se duce in aceeasi zi cu Bianca

pup si s in zona

Mergi la inceput