Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

haIDETI LA O SA INCEPETI SAPTAMANA CU BINE.

Sambata am fost la nashii lui marco...s-au mutat la casa si l-au sarbatorit pe baiat. Doamne ce fain si bine e la casa...nu se compara cu blocul. este intr-un sat la 15 km de Timisoara...teren concesionat, cu posibilitatea de cumparare. Eu nu am vrut acum 4 ani...zau ca-mi pare tare rau...e un cartier doar pt. vile noi...acum e plin de constructii. ata e....

Ieri am fost la Zoo, am profitat de vremea buna. Doamne ce in extaz a fost Edi...nu-l mai dezlipeai de langa struti, porcusori de guineea si capre/tapi...carora le-a dat si de mancare.
Pranzul l-am luat la un restaurant...mi-a papat si piticul super bine...caci de 3 zile ma lupt cu el.
Cred ca sunt de vina maselutzele...una a iesit fara probleme, iar astea 3 care au fost iesite de jumate ne-au dat batai de cap: febra si lipsa poftei de mancare + maraieli noaptea. ma gandesc si eu ca e groaznic sa iasa 3 deodata, in plus a fost foarte cuminte pe langa suferinta lui.

De citit am mai facut-o de pe tel.mmobil......cam slaba prezenta pe aici.
Pe unde umblati

Maraki ce martisor? vreo avertizare ceva?
Cosmi ti-ai luat papuci? eu vreau cizme...astept sa-mi cadoriseasca sotul azi niste banuti...caci pana intra banii mei...mor incet.

revin mai tarziu cu poze.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

de aici credeam ca ma aleg cu martisor:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157119&whichpage=4

la noi este friiiig, mai e putin si vine iarna.

sant varza ca nu pot sa imi scot din minte pe cel de care v-am spus. Ieri mi.am luat inima-n dinti si i-am trimis un mail, pacat ca a preferat o viata fara complicatii dar langa cineva pe care nu iubeste, tot la mine se gandeste, parca nu au trecut 15 ani...timpul nu vindeca nimic, este fals cand se spune asa

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

poze:
http://www.dropshots.com/edi_marco#date/2010-10-01/14:42:03

maraki se pare ca nici tie nu ti-e indiferent...inca mai ai ceva sentimente pt. el.
Nasol ca s-a intamplat asa....

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

pai tocmai ca eu sant aia dispe Nu cred ca ati auzit pana acum o pereche care sa stea impreuna ( in aceeasi casa ) timp de 5,5 ani fara sa se certe niciodata si sex in fiecare zi Era jumatatea mea.

am o lene de zile mari, trebuie sa ma vopsesc...unde sant vremurile cand mergeam la coafor din 3 in 3 sapt in Ro? aici nu pot sa dau 35 euro lunar doar pt parul meu De tuns, ma tunde Litsa dar de vopsit.....tare urat imi este.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

vai MARAKI asta iti tb acuce ti e si cu viata asta,de ce tb sa va reintalniti acu???si de ce daca tot era bine si frumos v ati desparttit??....ce ti e si cu viata asta....aseara am avut asa o stare proasta saracul gabi cat m o mai suporta nu stiuasa dintr o data ma enervez,nu mi convine ceva,il reped si mai o dau si pe plansdeci nu mai pot cu starea astaazi cam tot asa imi e....deci niciun chef de bamboo

Giova saracutul Edi...ce patima si pe el

Mergi la inceput

Nu ne reintalnim decat virtual Cosmi. De 10 ani il caut pe net, special m-am inregistrat cu numele de fata pe toate site-urile ca sa ma poata gasi el El a fost mai slab, s-a luat dupa parinti, eu eram doar o femeie divortata cu copii si nu au vrut ca el sa fie cu mine. Tocmai mi-a scris pe chat in facebook, vorbim direct acum Lasa ca atat am plans si eu astazi la sv Mai ascult si cantece de taiat venele si le bag in facebook Tu ce ai concret? trebuie sa fie un motiv

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare si de la mine.
Eu....varza...am bolit tot weekendul; am racit si mi-a fost asa de rau incat nu am fost in stare de nimic.
Vestea buna (daca pot spune asa) e ca dupa 2 zile de boala azi cantarul arata 55.1 kg
Nici acum nu sunt prea in apele mele, dar la cat am de munca
Maraki....deci ti-era teama ca te alegi cu martisor...si vad ca depeni si amintiri
Cosmi, deci te distrezi la Bamboo
Giova, ma bucur ca a fost frumos la gradina zoologica si ca i-a placut si lui Edi.
Noi nu prea avem vesti ca saracu' Matei ma intreba din 5 in 5 minute daca mai imi e rau; asa ca numai Victor a stat de fundul lui in weekend.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

MARAKI mie mi se trage de cand l am pierdut pe papan acu 2 luni...se pare ca am facut atac de panica si de acolo o stare anxioasace sa ma mai ascund

Mergi la inceput

La mine s-a manifestat altfel atacul de panica ( atunci cand a murit pritena mea din copilarie ) Ma sufocam, nu aveam aer M-a tinut vreo doua luni, am fost la medic sa imi faca un control amanuntit si nu mi.a gasit nimic, mi-a dat un spray inhalator dar l-am folosit o singura data. Mi-a fost frica pt ca citisem ca provoaca tahicardie.
Toanca nu depanam amintiri, ne spunem noutati( sa trecem de levelul asta si dupa aia incepem cu amintiri)

Am un program cu care poate urmari prietena mea ce face Giorgos pe net cand dorm eu.Acum mi.e teama sa nu cad in propria capcana, stie Giorgos de program ca l-am anuntat ca fraiera cand l-am bagat in comp. S-a interesat la Teo care este admin, si i-a spus ca daca da restart, nu mai apare id-ul care era inainte( asta trebuie dat la cel care spioneaza )se schimba.Deci trebuie sa dau restart si eu sa nu ma spioneze

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Ne inscriem si noi cu o caciula pierduta la gradi Pe Angelo l-am pus la somn, il aud ca tuseste cam des Sper sa-i treaca pana maine.

unde santeti dragelor?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput