Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Azi dim. l-am dus eu pe Marco la gradi, impreuna cu Edi. Clau e plecat la deschiderea oficiala a unui Kaufland in Deva si a trebuit sa ma descurc singura. a fost mai greu, dar nu imposibil.
de abia astept sa-i duc pe amandoi la gradi.

Marco e ok, cu gradi, optionalele si inotul. Ieri l-am tuns, avera o pleata....acum sa vedem cand il executam si pe Edi, doar ca el nu cred sa stea la coafor.
Maine Marco merge in vizita la Recas, la crame....merg cu autocar mare, dar la pranz sunt inapoi. sunt curioasa daca ii va placea atmosfera de excursie.

Iuliana spor la munci.mersi de .
Mai dar catelul ala e ca un copil mic...il cantaresti, il vaccinezi.
Cosmi asa e...sunt scumpe rau cele originale, chiar nu merita. eu mi-am luat anul trecut la 50 lei si le-am dat fetei care e la mama in plasament. anul asta vreau din nou....dar putin mai de calitate...sa vedem daca ma indur sa dau 250 lei pe ele....
Silvi o fi ocupata cu soacra.
Lili pe unde esti?Ana?
Maraki e indragostita lulea...numai cantece de dragoste si in greaca pune pe facebook...valeleu....

fug sa spal si balcoanele pana nu se trezeste piciul.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

va scriu repde cat se indoapa trupa
alex a fost la muzica azi si apoi mergem la lucru manual pt sarbatoarea cu dovleci-o sa va pun poze cu ce o sa facem

n-am mai aparut ca asta a facut laringita nasol sambata noaptea si de atunci numai pe acasa sta, asa ac la scoala e totul ok si maine scapam si de antibioticul pt rana aia de la bicicleta(10 zuile a avut).....
sambata m-am enervat pe comoditatea consortului si am fost ca viteaza cu amndoi la Disney-si chiar au fost cuminti si ascultatori, iar la intoarcere -am luat si cizmele alea

Maraki-io n-as scormoni in taciuni ca nu se stie niciodata cum te arzi si mai rau la inimioara
Giova- ce-i mai pregatesc astia de la gradi pt viata cu cramele alea...trebuiau sa ceara parintilor sa-i insoteasca

Cosmi

fug ca ura in cor: mama-mamam-mama...fac ca masinile de pompieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

vai daca ai intelege cuvintele giova
ana, mai rau decat m-am ars nu se poate

am vb azi o ora jumate Voi astepta toata viata, poate cand cresc copiii sa fim impreuna.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Hello,
Ne mai tineti minte? Am fost cu neamuri de prin State aproape o luna, mai mult au stat la noi, asa ca dupa serviciu mancare, curatenie.. Am citit cam tot, vad ca Edi a scapat in sfarsit de durerea de dintisori, Marco inteleg ca e maestru la innot, bravo lui, de altfel in piscina si azi vara era in elementul lui.
Toanca, ai avut ceva peripetii cu bagajul, bine ca s-a incheiat cu bine povestea. Multa sanatate, sunt si eu racita. Matei e bine nu?
Ana, sanatate si lui Alexandre, urata intamplare la gradi, azi mi-a povestit si mie Tudor ca un copilas i-a dat cu scaunul in cap altuia si i-a curs si sange. Eu m-am cam socat, sotul zice ca-s inevitabile intamplarile de genul asta.
Dia, voi cum mai sunteti, ce face Adriana?
Cosmi, ce sa zic, mai mare umilinta ca fluturasul primit ieri, cand am vazut salariul mi-a venit sa plang...Da petrecerile astea cred ca le simti asa ca o pomana..
Ioana, Silvia, hai ca eu am aparut va asteptam si pe voi.
Bee, multa sanatate puilor, am citit ca si voi sunteti cam bolnaviori.
Maaaaaraki, ce faci tu? Remember the time? Sigur nu te judeca nimeni, dar oare merita? Nu-ti faci tu mai rau acum?

Mergi la inceput

ahaaaa Mihaaaa Mi-ai adus aminte de cantecul lui Michael Jackson " Do you remember the time " Ca tot am fost impreuna la primul concert din Bucuresti, il bag acum pe facebook

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Maraki, lasa suspinele si revino in prezent! Nu cred ca-ti face bine sa stai cu gandul la ce a fost candva. La tine cred ca e si dorul de tara. N-ai mai fost de mult. Parul o data pe luna? De doi ani nu ma duc nici macar de 2 ori pe an, ca inainte. Ma tund acasa, singura, sau ma ajuta Radu. Noroc cu parul meu drept.
Giova si voi cu dintii. Uff si mie imi face capul calendar Tavi. De fapt pana-n pranz mie si apoi lui mama, ca eu plec. Mereu ma gandesc ca totusi te ajuta destul de mult Clau cu copiii. Pai pe al meu nu l-am lasat niciodata cu ei si nici n-ash avea curajul. Cat despre statul la casa, e fain. Noua ne place mult. Nici nu mai am chef sa mai umblu brambura. Cand e sa plec, de ce sa plec la Bran de exemplu? Nu e suficient de sus cat sa schimb atmosfera. Stau suficient de in afara orasului, la padure, mlastina sau ce-o mai fi pe langa noi.
Miha, da din pacate se intampla multe intre copii. Nu stiu ce sa spun. Anul trecut se mai bateau baietii. Anul asta vad ca-s fetele mai urlacioase si baietii s-au mai potolit.
Cosmi, vad si eu acum moda pe metrou. Numai Ugg la fete, cu blugi stramti bagati in ele, nu? Si baietii cu frizuri destul de efeminate. Eu ma uit, bag la cap, ca in curand o sa-mi dea lectii fii-mea.
Ana, citeam laringita, vizita la Disney, apoi am realizat ca laringita a fost fix dupa vizita la Disney. Vad ca te tin in priza si pe tine cei mici. Nu te mai poti opri, tb sa faci mereu ceva. Sanatate celor mici.
Toanca, mare purcelul, nu? Matei ce mai zice de prietenul patruped? Ai mei sunt terminati dupa caini, desi lor li se pare firesc sa traiascala un loc cu cateii. Am scapat si de cei 3 maidanezi. I-au luat prietenii lui fiie-mea (copiii de tigani din vecini) care au venit cu 4 PC-uri praf de virusate la barbatu-meu sa-i rezolve. SI-i tot rezova de 3 zile. Plata: luati cateii si aveti grija de ei. Spor la treaba. Muulte sedinte si la voi.
Noi? Obositi, mai sanatosi, toti cu activitati si treaba.

Mergi la inceput

Cred ca Edi mi-a facut otita. ieri seara pe la ora 19 s-a trezit din somn morocanos, plangea si se tinea de urechi...si-si mai dadea si capul pe spate. I-am si dat Belladonna si vad ca e ok. In prima faza, pana si-a facut efectul remediul nici nu a papat...statea saracul cu mancarea in gura si plangea.
SN nu are, o fi de la schimbarile astea de temperetura...cica si astea dau otita...naiba mai stie, dar e clar ca are o sensibilitate la urechiuse. Nu mi-a mai facut din martie...sper sa nu incepem sezonul lor.

Marco s-a trezit foarte marait...ca el vrea sa mai doarma...nu stiu cum rezista pana la ora 18 azi.
De luna urmatoare nu-l mai duc la pictura/modelaj in lut. Nu mai vrea, pe motiv ca nu-l lasa sa faca ce vrea el si vine si foarte obosit de la gradi in zilele respective...e marait, nu ma inteleg defel cu el.

Azi e mare sarbatoare, asa ca vom lenevi. Mancarica fac doar si atat. sunt invitata la fina-mea la cafea, asa ca dupa ce se trezeste Edi mergem pana la ea. e acasa, operata la picior.

Ana da-da, ii duce sa le arate cum se face vinul, sa maannce struguri, sa bea must....acolo trebuiau sa mearga si taticii...tare sunt curioasa cine venea mai treaz acasa.
Super ca i-ai luat cizmulitzele si te-ai descurcat cu ei la disneyland. voi mergeti acolo, cum mergem noi la Zoo.
Insanatosire grabnica lui Alex...cred ca i-a facut bine sa stea putin acasa.
maraki tu esti in . care copii sa creasca? si el are?
Mai...bine nu-ti va face aceastya legatura cu el pe net....vei fii in lumea ta si asta se va face simtita de cei din jur, mai ales de Giorgios. ai mare grija!
Miha bine ca ai mai dat un semn si ca sunteti bine, doar cu musafiri. ma gandeam ca iar sunteti bolnaviori, doamne fereste!
Bee ai inceput munca? unde si cum?
sa scapati si voi repede de dintisori...of tare greu este! cu Marco nu am stiut ce sunt alea dureri dentare. Clau ma ajuta cand poate, la ora 21 seara cand vine...nu mai poate face mult...dar in weekend mai vede de ei.

o zi buna sa aveti.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici.....eu dus puiul mic la gradii,apoi am fost la biserica...ce ma linisteste

Bee sanatate multa....asadar ai inceput munca/??..asa e cu zapaceala asta ed UGG...blugi stramti...am lasat o ca Bianca inca nu are alte preocupari(farduri,vopsit...si alte alea)
Ana esti fff activa....bravo
Giova saracul pui mic cate mai trage el
Silviiiiiiiiii
Marakino......ce sa zic stii vorba aia...,,fuse,fuse si se duse,,
Miha asa e cu fluturasul de salariu....mi era rusine sa l scot

azi vreau as i duc la biserica si pe copii de la scoala asa ca plec mai departe....va pup si ne mai ,,vedem,,

Mergi la inceput

Buna dimineata de la Germanica friguroasa

Giova sanatate Edilinului Nu trebuie neaparat sa aiba SN cand face otita; eu am tras foarte mult cu Roxana si cel mai grav este ca s-a ales cu probleme la urechea stanga adica nu aude bine cu ea Nu stiu de ce a ajuns la stadiul asta, de cate ori facea otita administram foarte bine tratamentul.
Bee aveti niste catei frumoooosi si duuulci Da, eu ma duceam lunar la coafor pt taiat varfuri, vopsit si aranjat Cand am venit aici, am dat peste o coafeza care m-a tuns oribil, ma costase si 35 euroi Am facut intr-un an 3 drumuri acasa, am dat pe la coafor bineinteles, dupa care a venit Litsa definitiv in Germania si nu am mai avut probl. O singura data m-a gresit cand m-a tuns si am plans 2 luni Normal ca i-am spusca eu sant foarte directa ( asa este si ea )
Cosmi sa poarte sanatoasa Bianca ce i-ati cumparat
Toanca cum stai cu sedintele?

mai fetelor, lasati nebuna sa isi faca damblaua Stiu ca trebuie sa ma adun, astazi am crezut ca nu am pus ceasul sa sune, m-am trezit tarziu si a trebuit sa iau BMW-ul ca pierdusem buss-ul Giorgos mi-a spus cand am venit de la sv. ca pusesem ceasul la 5.45 in loc de 4.55 Mi-am uitat si crema de maini la sv azi dar noroc ca am in geanta vreo 4 de rezerva Fac alergie la manusi menaj noi, fac alergie si la manusi folosite timp de o sapt...cum o dau, tot nu iese

ma uitam in oglinda si am observat ca am inceput sa fac riduri de expresie Mi-ar trebui niste botox intre sprancene si deasupra buzei superioare

imi spunea aseara prietena mea de tigarile electronice, in Ro costa 50 euroi 2 bucati; ma gandeam sa cumpar si eu de la nemti dar cand am vazut pretul 120 euroi...am zis pas

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Cosmi bine-ai facut ca ai ajuns la biserica...uite noi am pierdut vremea in casa, afara e frig dar la biserica nu ne-am dus.
Am profitat ca nu fac nimic in casa si m-am jucat cu puslamaua asta mica...doamne ce ne-am mai pupacit si iubit. si tare-i place si lui.....
acum doarme, in rest totul ok...ii dau tratament si sper sa fie bine.

maraki fa-ti damblaua draga, dar nu lasa sa se vada.
ce tigari electronice? cum sunt alea? nu am auzit de ele.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput