Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 11
Giova spune:
Maraki ce 50 euroi? uite ce am gasit pe net despre tigarile electronice si pret:
http://www.fumezisanatos.ro/
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
cosmi1975 spune:
salutare gagici....eu cu masea semireparata...tb s o scot musai ...e de mintem a chinuit dentista de am zis ca sar de pe scaunul alaasta mi tb mie acu???
PAPAN a fost la gradii...cica s a cumintitdoamnele cred ca nu si dau seama ce inseamna sa ai un copil fff nazdravancica ...nu a fost cuminte ,a alergatpai daca avea altceva de facut statea cuminte
Bianca e la sala...aseara i a venit C.M ...deci a avut o luna pauza...sper sa se regleze ,ca parca era asa umflata in burtica si o explozie acneica pe fatza
Giova cred si eu ca te ai jucat cu puiul mic...ce l as mai smotocii eu pe grasan
Toanca lasa le incolo de sedinte...baga si tu un ochi pe aici
BEE....asadar ati dat spre adoptie catei....super
MARAKINO .......asadar ai pus ceasul aiurea???
fug sa iau ceva de papa....nu stiu ce sa mai gatesc..
silvi_2005 spune:
Bonjour doamnelor ajung si eu in sf la PC
Cosmina am vazut ca ai intrebat de mine, sory va am dispart ca magaru' in ceata fara sa zic nimic, asa cum ziceau fetele a venit soacra mea la mine si chiar nu am mai ajuns la Pc cu treburile in casa si facut mancare, ne-am mai plimbat, ea are si niste probleme de rezolvat in zona si incercam sa o ajutam si uite asa ... Tu esti mai bine? Tin pulnii sa fie ok cu Bianca
Maraki figura esti nu stiu ce sa zic de tigarile electronice eu am auzit de la cineva care le folosea ca sunt o tampenie ca iti curge solutia aia din ele si e rea tare, mai vezi tu ce faci.
Miha ma bucur ca ai aparut in zona si sunteti bine
Giovalinda tare rau imi pare ca sunteti iar cu otita sper sa scapati cu bine bine ca ai depistat repede. Fiecare copilas isi face o sensibilitate la ceva, Alain e cu plamanii si cu bronsitele imediat acum sa vad dupa Bronhovaxon cum o sa fie.
Despre noi ce sa va spun ca am facut o multime si bune si rele , Alain a inghitit zilele trecute 5 gume de mestecat l-a lasat soacra mea cu pachetul in mana in masina si cat a povestit ea cu cineva asta mic a tot luat gume si neavand unde sa le scuipe le-a inghitit am crezut ca facem infarct la intoarcere cand am numarat hartiile , noroc ca erau semilame mici de la orbit si nu a patit nimc, JP era turbat dar s-a abtinut si nu a comentat nimic In rest mi-a mai facut crampe musculare intr-o noapte de a plans vreo 15 minute, i-am luat ceva preparat cu vit D si ca mai complex si ii dau 20 zile ca era hipocalcemie cred. Vestile bune mai putine am fost la salonul Auto de la Paris o sa va pun poze, nu mi-a venit sa cred ca asta mic a rezistat la 6 ore de plimbat a fost extraordinar de cuminte a vrut sa vada toate masinile s-a urcat in 50 de masini cred, a facut poze si stat la pozat cu ele se vede ca e pasiune mare o sa pun poze zilele viitoare.
Va las si va pe toate sper sa reusesc sa intru mai des nici pe blog la mine nu am mai intrat spor in toate va doresc.
toanca spune:
Am scapat pe naiba de sedinte....oamenii astia au o pasiune pentru sedintecare de cele mai multe ori sunt efectvi pierdere de timp.
Asa ca din punctul asta de vedere nu am noutati; zilele astea am fost si cam cu f...in sus; m-au facut oficial sefa....dar nu am vazut nimic la salariu; am doar promisiuni pentru ca am factu scandalul de rigoare
In rest sa stiti ca am citit tot.
Giova, imi pare rau ca Edi e iar cu urechiusele; stiu cum e si nici nu vreau sa ma gandesc mai ales ca a inceput sezonul rece; sper sa nu imi faca Matei vreo surpiza.
Eu ma si miram cum rezista Marco atatea ore la gradi ca mie mi se pare tare obositor;
Cosmi, deci esti mai ok cat de cat si ma bucur.
Bee, da....catelul s-a facut un mic purcel; mananca in continuu....; de ieri am inceput sa-i dam si calciu la sfatul medicului.
Maraki.....esti cu capul in nori e clar ca te-au rascolit rau amintirile
Tigarile alea electronice nu sunt bune de nimic; crede-ma! Bani aruncati pe geam.
Eu macar am inceput sa fumez mai putin in primul rand ca la munca nu prea am timp si in al doilea rand pentru ca se fumeaza numai afara si pe frigul asta mi-o o lene sa ies afara din banca
Nu stiu ce naiba sa mai iau ca de o satpamana tot racita sunt
e....cam astea sunt noutatile mele
cred ca ma voi duce la
Sper sa reusesc sa intru maine
Giova spune:
Noi dam din una-n alta.
daca de otita am scapat usor...naiba stie daca o fi fost, caci la dr. nu m-am mai dus cu el...ii dau 5 zile belladonna daca tot am inceput....
ei bine azi noapte pe la 3:20 imi varsa piticul....pana ne dezmeticim...umple patul, il ia sotul si ii mai da un jet pe el. Putea a lapte acru de-ti venea sa si noi. Spalat, schimbat de haine, schimbat l;enjerie...cand sa-l ducem in pat...iar mai da un jet...trebuia sa puna si pe covorul din dormitor. Schimba-l din nou, spala carpeta si in pat cu noi...a adormit fara probleme si fara san pana dimineata.
Azi dim. mi-a facut un kk moale si putzolent de toata frumusetea.
a papat doar san si 2 napolitane. E foarte vioi si n-are nicio treaba. sa mor de stiu ce este.....
se poate sa vomite si din cauza dintisorilor, o indigestie sau ceva virusel....
Ieri iar nu a prea mancat si mi-e sa nu fie de la sticksuri si alte uscaciuni pe care le-a bagat in el.
revin mai tarziu sa va citesc, caci acum tot vrea sa-mi apese pe ESC.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
andiaroro spune:
Giova-sa zicem ca a vomitat din cauza dintisorilor, dar nu ar avea ce cauta in cazul asta mirosul de acru in ecuatie+ kk mirositor de a 2-a zi, asa ac eu nu cred ca-s dintii...Si de la dinti ca mùotiv principal nu se vomita. pot insa sa fie motiv secundar ca de durere poate plange pana vomita.mai degraba, eu cred ca a fost un virusel ceva. sunt atat de multi si se manifesta asa aiurea...bine ca acum e ok.
si Alex a vomitat sambata pe la 3 noaptea, din fericire doar pe parchet la el in camera si in baie, dar la el a fost laringita de vina. a tusit pana a dat la boboci.
Bee - eu am scris aiurea ce am facut ca scriam sub presiune...Bineinteles, ca initial am fost la distractie si apoi bolitul...Musai sa av zic o faza ce m-a distrat teribil la Disney.Acum tot urla toate ziarele ca aia cu bombele ar avea Parisul pe lista neagra, asa ca plantasera si astia la intrarea in parc 3 jandarmi, care peste costumele lor aveau si o geaca cu Mickey(ca sa nu sperie copii, banuiesc). Unul era calare (asa vedea de sus ce se intampla) si altul avea un caine.Faza era ca toti copii erau navala pe ei sa mangaie calul si cainele, asa ca nenii aia si sa fi vazut ceva suspect, nu stiu cum ar fi putut ei interveni in timp util.
Iuliana-Felicitari! Sa te tii sedinti acu'...
Cosmi-E mai mult o iluzie asta cu mine "activa"...ca stiu ce insemna a fi "activ"" de pe vremea cand chiar eram...acu, din pacate, mai mult ma invart in cerc.Dar face bine la moral sa reusesti sa fii activ ca nu mai ai timp sa gandesti prostii...Uita-te la Maraki, daca are mult timp liber ce bigudiuri isi pune la creier.Glumesc, Maraki-poate aveai nevoie sa treci prin etapa asta ca sa-ti faci ordine in trecut. Stiu ca esti persoana cu capul pe umeri, asa ca nu-mi fac griji pentru tine...Daca e dat sa fiti impreuna, veti fi!trebuie doar sa studiezi cu atentie terenul si sa nu dai vrabia din mana, pe cioara de pe gard.
Bee-ia spune-ne mai multe despre activitatile voastre. Cum sunt Ana si Razvan la gradi? Tot am vrut sa-ti zic ca pentru mine copilaria la tara printre oameni simplii a fost cea mai buna lectie de viata...Bine, am avut norocul sa o imbogatesc cu o biblioteca imensa si multe calatorii, dar faptul ca ma vedeam zilnici cu oamenii respectivi ca eram la curent cu viata simpla nu se compara cu nici o alta experienta... Si chiar sunt de acord cu tine la faza cu Branul...si io-s pe principiul: daca tot ma deplasez, macar sa stiu pentru ce o fac.
Silvia-singura chestie buna in bolitul lui Alex a fost ca n-am mai ajuns la masini...sa vedem cum ma fofilezsi we asta. Cu toate ca si lui i-ar placea ca lui Alain.
Miha-chiar ma intrebam pe unde umbli...Acum stiuprin America. Ce ati mai facut cu gradi?
Giova spune:
am pus si eu o supa la foc...vroiam sa fac maine, dar daca tot e bai cu mezinul....
Ana pai mirosul asta de acru si scvaunul de dim. m-a pus si pe mine pe ganduri. a varsat doar apa apa goala si laptic imbranzit.
vom urmarii situatia....
tare faza cu cei 3 jandarmi. auzisem si eu de asa zisul atac terorist chiar inainte de meci.
Cosmi si eu trebuie sa merg la dentist sa-mi inlocuiasca o carie si sa-mi scoata o masea d eminte cariata si care imi cam da dureri.....dar tare greu ma urnesc...mi-a ajuns din aprilie-iunie.
Iuliana hai ca azi e vineri...urmeaza 2 zile de relax.
Mda...cu urechiile avem o sensibilitate si ma bucur ca nu a mai plans dupa prima doza de belladonna. poate nici nu a fost otita, caci la dr. nu m-am mai dus cu el.
Sper sa nu faceti nici voi curand...caci si matei e abonat la asa ceva.
Silvia ocupAta-ocupata, dar retete bune vad ca continui sa faci. ma mai uit pe facebook.....
te cred ca a fost tare SAP, am vazut si eu la tv si poze din anii trecuti puse de prieteni.
Nasoala intamplarea cu gumele, pai soacra nu l-a vazut? ce doamne a pazit?
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
Ieri m-au sunat de la gradi sa merg dupa Marco ca nu vrea la pictura. asa ca m-am executat rapid si l-am luat.
Am vazut pozele din excursie si mi-a povestit dir. cate ceva.
Degeaba s-au chinuit ei sa le explice cum e facut butoiul si de ce nu curge apa din el, caci ei erau interesati sa arunce cu pietre in el. sau cand au ajuns la procesul tehnologic....cum se face vinul...ei erau mai atrasi de lampile in forma de flacara din crama.
ca o concluzie: ce le-a placut cel mai mult din excursie?
mersul cu autocarul pe o distanta mai mare si faptul cs erau desene pe autocar.
asadar vizita la cramele Recas un adevarat succes in randul gradinarilor.
aaa...si au papat struguri direct din vie...cu toate ca erau cu panz DE paianjen sau mai uscati.
cei cumparati de ei direct de acolo nu au fost asa buni.
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Salutare doamnelor.
Giova, si eu zic ca a fost vreun virusel ceva....nu avea cum sa vomite din cauza dintisorilor....
Acum e mai bine micutul?
Deci Marco nu a vrut la pictura?
S-o fi saturat si el sa stea atatea ore la gradi.
Ana, super faza cu cei trei jandarmi.
Eu...la munca! Abia astept sa se faca ora 5 sa sparg usa. Vreau acasa sa stau, sa lenevesc si sa nu mai ma gandesc la nimic (cel ptuin pentru 2 zile)
maraki spune:
si eu va salut de acasa
sant varza, am slabit sapt asta 3 kg...prea sant incarcata emotional, nu stiu daca imi trece.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5