Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 5
silvi_2005 spune:
Am pus si eu cateva poze din ultima vacanta : http://www.dropshots.com/psilviaro chair f putine am facut si fimulete mai deloc, lenesi suntem cu pozele
toanca spune:
Vin si eu la cafea.
Giova, multumim de cafea.
Pozele sunt facute la gradi la ziua unui coleg; s-au disctrat de minune la ziua colegului
Frunzulita creste vazand cu ochii si intr-adevar Matei e foarte fericit cand se joaca cu el
Nasol ca Edi e cu febra.
sa-i treaca repede.
Nici eu nu mai tin niciun fel de cura pentru ca nu pot sa ma tin strict de program
Cosmi, deci te asteapta sedinta cu parintii!
Bafta!
Giova spune:
Silvia super pozele.
Bine ca face Alain puzzle. marco e innebunit dupa ele...acum a ajuns la 60 bucati dintr-ala mic.
Nici eu nu prea mai am chef de pus poze, care le mai fac cu aparatul le descarc direct pe facebook si e mult mai usor. asa sa tot pun cablul la comp si la aparat...nu prea imi vine.
Iuliana deci si la voi se fac petreceri la gradi.
Edi s-a trezit, fara febra dar e tare marait...suspectez si caninii...acum sa vedem ce o fi pana la urma.
Merg sa-mi intind parul cu placa....am descoperit ca arata destul de bine si cat mai aproape de realitate asa....dar nu e bine nici sa bag placa in el tot la 3-4 zile.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Da, se fac frecvent petreceri la gradi.
Ieri a avut alta petrecere....
Vin clovni, alba ca zapada, mutulica, cei care ii vopsesc pe fata, etc.
Fiecare sarbatorit plateste (ma rog parintii sarbatoritului)
Dar se distreaza de minune la astfel de petreceri si fac gradinita mult mai atragatoare
silvi_2005 spune:
Giova merci de aprecierile lasate la poze acum am vazut ca intrebai de zacusca nu am facut-i in cuptor, in cuptor am sterilisat borcanele goale.
T_Ioana spune:
Intru si eu pe fuga ca da semne de trezire Sonia!
Eu sunt cam varza de obosita ca e plecat Cristi de luni la TIB in Bucuresti si dimineata e o adevarata aventura trezitul, imbracatul piticilor si dusul lui Razvan la gradi....asta in conditiile in care dimineata sunt 6-7 grade iar dupa-amiaza 18-19. Cel mai mila imi e de Sonia ca o trezesc dimineata dar reactioneaza fff bine!
Razvan tuseste oribil si muceste la greu dar minunea minunilor, desi cica are amigdalele aproape unite nu a facut febra absolut deloc. Asta mica e tare fornaita si cica are un fff usor rosu in gat si sa-i dau Tantum verde. Problema e ca nici pana acum nu manca dar de vreo 10 zile mai deloc. Imi ia cate 45 de minute sa o pacalesc sa bea 170 ml lapte cu cantat, plimbat cu ea in brate (asta e cea mai tare: o tin culcata pe brat, cu palma incerc sa ii sustin fundul, cu cealalta mana ii tin biberonul si cu antebratul ii blochez mana libera ca imi da mereu peste sticla iar cu un picior misc perdeaua ca e fascinata de florile de pe perdea si cand misca alea manaca si ea si peste toate astea cant cat ma tin plamanii "Veronica, Veronica, fata buna si cuminteee"....iar asta mica e fascinata si mananca pt ca nici nu-si da seama ce face...merita vazuta faza....chiar ma gandeam ca de-mi cresc 2-3 maini in plus o sa ma descurc excelent!). Macar noaptea mananca tot fara atatea figuri...ce-i drept, mai mult adormita!
Din ciclul "Fiul meu, desenatorul!":
Azi au avut de desenat familia! Fiecare a desenat macar ceva ce aducea a mam/tata/frati etc. Pe desenul lui fi-miu un patrat...explicatie patratului: "E un geam, iar familia mea e dincolo de geamul ala dar nu se vede, ca-i murdar!"
In alta ordine de idei sunt inebunita sa-mi iau un uscator de rufe. La mine in casa zici ca e uscatrie, in permanenta sunt suporturi de rufe pline, nu mai da Dumnezeu sa se ususce iar in balcon le pot tine cu saptamanile ca le mai ploua, se mai zvanta iar le ploua...
Am facut consiliu de familie si am ajuns la concluzia ca este imperios necesar sa cumparam un uscator (initial am zis masina de spalat cu uscator dar am intees ca nu e grozava varianta 2 in 1 asa ca pastram masina de spalat si luam doar uscator). Am vazut ca sunt de 2 feluri: cu condensare (vas pt retinur apa) si ventilare (cu burlan care iese afara. Cum nu am nicio sansa sa scot pe undeva burlanul raman la cea cu condensare. Am rugamintea la fetele care detin asa ceva sa-mi dea si mie niste sugestii de marci de care sunt multumite.....in limita a 2000 lei (atat mi s-a alocat...ca-i criza). A, si as inclina catre macar clasa B de consum (desi la uscatoare am vazut ca nu prea exista B si A, predomina C)
VA pup si sper sa intru maine ca avem de facut baita acum si de cantarit gaza...
Urlaaaa.............
maraki spune:
Buna seara de la Germanica,
Ioana m-ai lasat masca ce raspuns a dat Razva despre desen Parca si Alexandre de France a avut un raspuns asemanator Sanatate Soniei La uscatoare nu ma pricep, nu ar trebui sa aiba o instalatie prin care sa se scurga apa direct? ca la masina de spalat? Mi-ar trebui si mie un uscator dar in primul rand nu am bani si nici spatiu
Toanca nu stiu daca mi-a aparut comentul la poza lui Matei Este tare dulce si dragalas unde este luat de aproape si are paianjenul pe nas Catelusul este scuuuump, ti-am zis: cred ca l-as pupa toata ziua
Silvi intru maine sa vad pozicile cu Alain Doar pe prima am apucat sa o vad, are niste ochiO sa franga multe inimi, asta e clar!si cu parul ala cretulin...nu mai zic Mie imi plac toate zacustile
Cosmi aseara eram cu norica, descarcam niste poze impreuna si nu am apucat sa iti raspund
Noi am fost astazi sa cautam pat pt Angelo. Ne da socra-miu bani Am umblat pe la 3 magazine, am gasit la Segmuller, cu totul ne costa 400 euro si trebuie sa asteptam o luna pana va fi adus. Faza este ca ma bucurasem cand am vazut ca este la reducere, de la 269 costa 169. Stiam ca saltelele se cumpara separat ( avea una frumoasa foc cu 3 perne gen canapeluta, material frumos colorat dar numai salteaua costa 150 euroi iar pernele 100 ) A doua saltea de jos costa si aia 100 Sipcutele de lemn care vin montate dedesubtul saltelei costa si alea 30 euro setul...deci doar scheletul patului costa 169 euro. In total ne.ar fi dus la 600 dar ne.am gandit sa cumparam saltele mai ieftine de la alt magazin si ne scoatem cu patul la 400 euroi. Vrem sa luam si noi cu doua saltele,cum ai luat tu Giova Am zis ca daca mai vine cineva la noi, doarme Giorgos sau eu cu Angelo si sufrageria e libera.
Vazusem un birou tare de tot, frumos foc " spiderman " care costa cu tot cu dulapul care-l are deasupra,in jur de 600 euroi Cand i-am zis lui Giorgos ca asta mi l-as dori pt Angelo cand incepe scoala, imi spune: zi-i lui Giovos sa il cumpere Adica lui Clau de Giova La greci la tara pe mine m-ar striga aia gheorghina pt ca sotul e giorgos, am o prietena Luiza si Giorgos il numeste pe barbata-su Luizos Asa si cu Clau: de la Giova- Giovos Va tot laudam eu cand faceati cumparaturi, stie ca aveti bani si a vrut sa imi dea replica: biroul nu e pt noi
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Bee spune:
Buna fetele.
Si noi in viteza. Starea naturala, asta este. Eu, pneumonie, azitromicina. Razvan bronsiolita, aerosoli (rasufla ca un gascan saracul). Ana pare ok, gradi, chestii. Da si noi am desenat o familie maaaare, cu multi frati si bunici, de m-a intrebat educatoarea ce si cum. Ufff, fii-mea da tot din casa. Cum sa-i spun: nu mai zii nimic, fara sa-i spuna doamnei "Doamna, mama mi-a zis sa nu mai spun nimic?" Fiindca asta e in stare sa faca.
Si-au stabilit cadorourile de la Mosul, asta desi mi-a spus Ana ca trebuie sa facem lista sa trimitem o scrisoare. Ana vrea o printesa cat ea, iar Razvi un topor sa taie lemne. Practic baiatul, nu? Ce sa ne mai incurcam cu jucarii cand avem treaba! Si lui Tavi au decretat amandoi ca Mosul ii va aduce o masinuta ca are nevoie.
Ioana, tare Razvan cu geamul murdar, incredibil ce imaginatie au. Nu era el acum un an cel care nu voia sa deseneze? Macar acum a facut un geam murdar. O sa le manance zilele profesorilor la viata lui. Despre uscator. Noi am avut ideea asta acum 5 ani aproape. Nu ne-am luat. Nu mi-as lua. Din cate stiu eu e prea scump pentru ceea ce inseamna.
Maraki, ironic sotul tau cu replica lui. La noi raporturile de forte sunt altele. Eu imi fac calcule, apoi ajung la cea mai economicoasa varianta, barbatul zice: "hai sa luam" si eu ma razgandesc fiindca se poate si mai ieftin. Desi eu recunosc, al meu e maaare maestru al chilipirurilor. Prinde tot ce inseamna reduceri. Birou pt Angelos? Eu am niste idei pentru camera copiilor, care sa nu ma puna pe redecorat si cheltuit tot la 2-5 ani. O sa fac totul mai colorat (alb, albastru, alte mici pete de culoare, sa nu se trezeasca cu chestii de copii mici, cu personaje de care le-atrecut cheful- sunt foarte sensibili la asa ceva pe masura ce trece timpul si li se schimba gusturile)
Silvi, am priceput cu antibioticul. Eu de aseara iau 3 zile azitromicina. Am facut o saptamana febra 38-39, iar de tusit, tusesc zi si noapte. Asta noapte a cedat barbatul si s-a mutat de langa mine. Da, pe mine boala m-a usurat brusc de 3-4 kg. Sa ma bucur? Daca ash putea respira mai usor..
Fugit, nani, mane zi grea.
d_melli spune:
Bee sanatate multa!
Giovosssssss vreau si eu o masina de uscat
Vai ca am murit de ras,ma dor obrajii!
Belea familia asta din germanica, sunteti de coma.
cosmi1975 spune:
neata gagici....dau o cafea ca si asa snt tulbure vai ca m a dururt aseara o masea 2 ore am zis ca fac infarct
am luat un agocalmin,un flanexin...un aulin ...si abia abia m a lsat....ma durea cu tot cu ureche,eu care n am avut pb cu maselele....nici nu stiu care ma doare,dar cred ca am facut o nevralgie ,tras curentul.....ca ma durea cu tot cu ureche...adevarul ca e un frig in scoala de te ia pe sus,se face economie.....
MARAKI sunteti mortali toti acolo
GIOVAS ai ajuns si prin germania.....ce fac puii miic??
Bee vaii ce mai tragi si tu,....dar unde ai racit in halul asta??
.....musai tb luat ceva pt imunitate.....ati rezolvat si cu Mosul...ehe eu pana la mos mai am pe Bianca care face 13 ani si vrea....UGG,Blugi nu stiu cum....bineinteles de firma.....daca i arat fluturasul de bani cred ca i trece
Tioana ce frumos povestesti tu acolo ......ai zile pline nu te vad respirand,,,,uscator????nu mai fac nicio investitie pt ca vrea sa fc schimbari totale intr un dormitor..la primavara
asta daca iesim cu bine din iarna asta ca la Gabi e jale pe perioada rece la munca
Dmellii cam rarut...citesti si fugi
Silvii primisi imprimanta????
Toanca da sedintra lui peste......a inceput la 5.30 si s a terminat la .....5 45,s a schimbat dirigintele care este sotul fpostei diriginte....un mucalit care abia vorbeste,mie imi zisese fata dar am zis....nu cred ca poate vb mai incet decat sotiadar...aseara alea 7 fraze scoase nu le am inteles...Bianca mi azis ca ieri nu a inteles cum se face un exercitiu si i a zis....n a intels ca vb prea incet si Bianca sta in a 2 a banca
ma duc sa strang hainele...e un frig in casa de nu ti vine sa faci nik