Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ioana-eu am masina de spalat cu uscare si mi se pare super ok.cred ca-i neam cu asta http://www.compari.ro/masini-de-spalat-c3167/electrolux/eww12470w-p17816121/descrierea-produsului.html#description .
Nu am vrut uscator separat ca nu aveam unde sa-l pun si stiam ca nu o sa-l folosesc tot timpul ca doar vara usuc 100%pe balcon (parca miros mai frumos uscate afara) si iarna jumate pe calorifer si jumate la masina.Toamna si primavara il folosesc intensiv. Bine, am norocul ca dupa 10 seara platesc mai putin curentul si ca atunci cand am ales masina unul dintre criterii a fost si ca era una silentioasa si pot s-o bag sa usuce noapte si pot sa-mi aleg timpul de uscare incepand cu 11 min(pt o camasa jilava, de ex). Altfel, ca si asta, spala 6 kg la o tura si usuca 3 kg....La vremea cand am cumparat-o (acum 6 ani jumate-uuuuu, ce mai trecu timpul) stiam mai multe despre masini de spalat si imi amintesc ca nu exista clasa A la uscator...
daca mai ai intrebari in ceea ce priveste utilizare-aici sunt, dar mie mi se pare ca am facut o alegere super buna, mai ales ca Cristi face alergie la rufe intinse prin casa la uscat...
Apar mai pe seara sa va povestesc ce si cum de pe la noi/.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Ioana, e foarte ingenios Razvan; super explicatia desenului
Masina de spalat cu uscator am avut si noi si am fost tare multumita de ea. Daca gaseam si pe aici una cu uscator la un pret rezonabil o luam. Dar n-a fost cazul si-am decis ca e destul loc de uscat rufe in garaj.
Cu uscatoarele nu ma inteleg bine deloc. Mi-am busit prea multe haine la ele...

Noi ...ne enervam ca in fiecare zi Adri uita cate ceva la gradi, sau prin autobus (uita e un fel de-a spune...intr-o zi a ramas fara geanta cu totul...o luase alt copil, "din greseala"...ca mandra noastra doarme foarte bine in autobus pe drum spre casa; ne-a sunat mamica respectivului si am primti geanta a doua zi. Acum a disparut (aperent tot din autobus) o acrte de la biblioteca...fiindca odata pe saptamana iau o carte de la biblioteca si o duc inapoi saptamna urmatoare ...sper ca nu va trebui sa o platitm si sa o inlocuim
Dar ma enerveaza cum e gandit sistemul. E inuman sa ai pretentia de la un copil de 4 ani sa aiba grija de atatea lucruri.
Si ce fain va fi la iarna...au fost doar 2 zile cu dimineti foarte reci, si-am ramas rapid fara o manusa, fara caciula si fara o vesta...le-am recuperat ulterior, dar deja ma exaspereaza faptul ca aproape in fiecare zi ceva lipseste cand se intoarce de la gradi

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

De dim. am pus la foc niste fasole pt. iarna...bunica mi-a aduc ditamai plasa de fasole verde si nu am avut ce face cu ea. asa ca mi-a dat de lucru.
Edi a facut febra si aseara la ora 18:30, cam 38 cu 2. de atunci nimic....cred ca sunt sdintii...la o masea iesita pe jumate ieri avea sange...acum vad ca e toata afara. se mai vede si un dintisor de jos si sunt umflati caninii de sus. Putin mai avem si scapam si de dintisori, slava domnului.

Iuliana si la marco la gradi se fac petreceri in weekend. la voi in timpul gradinitei...aduc clowni si alte cele, nu?
Silvia in timp ce caleam fasolea m-am gandit la cea uscata, pe care o insira bunica pe ata in pod...pacat ca acum nu mai sta la sat...ca e singura si operata, caci poate o rugam sa puna din nou. acum e si matusa cu ea la vara-mea aici langa Timisoara, la sannicolau.
Ioana imi pare rau ca te chinui cu Sonica cu mancarica...
Doamne ce haios este razvan si are o imaginatie...nu gluma.
Cu uscatorul de rufge nu te pot ajuta, nu am asa ceva.
eMaraki stai ca nu e chiar asa...nu avem noi bani garla...o ducem bine pana la sf. de luna si atat...sa mai pui si deoparte cam greu. dar nici sa am nu as da 600 euro pe un birou...hai sa fim seriosi.
Bee voua nici nu stiu ce sa va mai zic in afara de sanatate. vad ca sunteti pe tratament, eu credeam ca ati scapat.
cu camera si eu m-am gandit ca nu merita cu desne si alte cele...cresc si li se schimba gusturile...asta dupa ce am redecorat-o de 3 ori....mult mi-a trebuit sa ajung la concluzia asta.
Irina te-ai stricat de ras si nu mai zici nimic?
Cosmi asadar haine si cizme de firma vrea fata...aoleu...ce te asteapta. bine ca nu am fete... ca ma termina destul marco cu jucariile lui. Bine macar ca Edi inca nu zice nimic, si ii cam sare randul...chiar si la sarbatori.
Ana il inteleg pe Cristi cu rufele prin casa. Nici noua nu ne plac, dar cand ploua afara si e umiditate, bag uscatorul seara in casa si pana dim. sunt uscate.
Dia of draga de adri...sunt inca mici si nu foarte respoinsabili...am vazut si la marco...ma enervez cand pierde cate-o jucarie prin parc...as vrea sa fie responsabil...dar e prea mic. sper sa rezolvati in favoarea voastra cu cartea de la biblioteca.

o zi faina sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata si de la noi....
Cosmi...deci sedinta lui peste zici
Ioana, nu ma pricep la uscatoare de rufe ca nu am asa ceva.
Eu iarna usuc rufele in garaj; ce-i drept ca se usuca destul de greu...dar asta e!
Super tare Razvan cu explicatia lui cu geamul murdar
Incerc sa mi te imaginez cu pitica in brate, cu bibe si cu mana care misca pardeaua
Maraki, nu stiu daca a aparut mesajul la poze; aseara nu am deschis calculatorul acasa iar de la servici nu pot intra. Oricum
Ai vazut ca iti da soacra bani sa-i cumperi pat....
Bee....deci racita cobza; imi pare rau!
Intru mai incolo ca trebuie sa merg intr-o sedinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara mamici din toate zarile

Ana si eu tot asa usuc rufele, pe calorifer cele urgente si mai groase iar restul pe chestia aia de rufe.
Bee insanatosire grabnica Mi-ai dat idee cum sa zugravim camera lui Angelo alb si bleu Nici eu nu mai sant cu personaje din desene,intr-un an isi schimba sigur preferintele.
Am fost astazi si am comandat patul lui Angelo, a iesit la 350 euro cu o singura saltea. Ne-am gandit mai bine si vom lasa partea de jos libera, trebuie sa aiba spatiu de joaca pt ca avem camera mica.Abea peste 2-3 saptamani avem patul acasa
Dia nu stiu ce sa zic cu privire la lucrurile pierdute. Este greu daca nu au decat soferul, fara insotitor. Totusi ar trebui ca el sa aduca la gradi ce ramane in buss la sfarsit de program, asa mi se pare corect.
Giova

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata si o cafea sau ceai cald.....am inghetat aseara de frig in pilota....m a durut si maseaua si asa ca am avut o noapte...dar diseara o sun pe administratora ca ea nu a dat drumul la caldura ca nu mai suport...zici ca s imimbracata de ski.....maseaua care ma doare e ultima de jos cariata pana la gingie...asa ca pb tb scoasa

l am dus pe Stefan la gradii....era o caldura acolo ...si eu i am dat bluza cu manec a lunga....marti se duc la circul Globus 18 ron biletul...abia asteapta

Bianca....se duce la sala ii place,vine rupta de oboseala...aseara am luat atacul cu ea....ce era la ea in sifonier,vai lume

rufele le usuc pe balconul inchis,care face parte din sufragerie asa ca daca e caldura se usuca repede...eu tb sa schimb masina de spalat ca are capacitate mica...3 kg,o s o duc la tara pe asta si o as mi iau alta...la anul pb

Maraki sa stapaneasca baiatul sanatos patul....destul de mult pt un pat si o saltea....asa mi se pare mie
Dia....si eu zic ca s cam mici pt atatea responsabilitati.....pai Bianca mea e mare si tot imprastiata si uituca este

Toanca atat a durat sedinta????
Ana ce zici cum mai e la gradii??
BEE sanatate multa ....
Giova....si baietii sunt pretentiosi asa ca.....

fug sa mai fac ceva curat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

vai fetelor ca am uitat sa va zic.....ieri am primit o invitatie din partea [primarului Ontanu.....la clubul Bamboo.....petrecere pt cadrele didactice drept multumire pt activitatea depusa.............tara arde si baba se piaptana,vai in ce tara traim

Mergi la inceput

o doriti?
Noi tot cu dintisorii...mi-a plans azi noapte de numa....noroc cu tzitzi asta...ce fac ca la sf. lui oct. vreau sa-l las la mama, cum il calmez dupa ce nu mai e tzitzi?

Marco ieri nu a vrut sa faca pictura...a zis ca mami vine imediat dupa el...asa ca a stat degeaba 2 ore in plus la gradi. le-am zis sa ma sune altadata cand nu vrea, sa merg dupa el.

si o zi faina. vine weekendul.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Cosmi s epoate plomba maseaua aia...si eu tot asa fac cariile...cum e mai naspa....trebuie sa intre adanc sub gingie sa curetze tot, dar cu anestezie nu e problema.
aha...mergetiu la bamboo a lui Joshua si a lui Bote? super....meritati, macar atat daca salrii nu-s.

Maine mergem la ziua lui Robi...copilul nashilor lui marco si la petrecerea de casa noua. asa ca...sunt in cautare de Bob the builder...imediat plecam pe la OMV-uri...ca niciun supermarket nu mai are jucarii cu el. De stiam mai repede...luam din carrefour de la Arad.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Aseara n-am mai apucat sa intru ca in timp ce alergam de nebuna pe la 6 seara sa-i recuperez pe astia ma anunta consortul ca vine un nene la 8 seara ...Nu va zic cu ce viteza am aranjat in casa , i-am indopat si l-am culcat pe Alex si ala n-a mai venit...macar prinde bine pt we
Nici mie nu-mi place cu rufele intinse, dar daca pe balcon nu se usuca, iar caloriferele duduie, nu-i pacat sa nu utilizez caldura respectiva si "sa slavez planeta" si buzunarul...aici nu converg opiniile noastre-asta iarna cand e caldura ca toamna si primavara e clar ca uscator scrie pe ele.
Iuliana- bine ca-ti recuperasi bagajele ...Mie mi s-a intamplat de multe ori sa nu-i gasesc lui Alex ce comanda, de asta m-am obisnuit cu varianta"surpriza". de fapt ii spun: mama iti cauta, dar nu stiu sigur, daca acolo aia au jucaria asta ce o vrei tu, dar iti promit ca vin cu o "super"surpriza.
Maraki-bine ca ati rezolvat cu patul. acum, daca acrescut baiatul, avea nevoie.
Giova-complicat cu dintisorii astia, dar ies ei si scapati. Si Alex are mom cand nu vrea sa faca ceva si ar prefera sa se joace...daca il las sa joace macar 10 min, vrea apoi activitatea...
Dia-in afara de o verificare rapida, cand o recuperati la autobuz nu prea aveti ce sa faceti. iARNA, eu IL puneam pe Alex sa-mi aratte mainile, fularul si geanta...Asta era primul lucru, care-l facea cand ne intalneam si se prindea singur, daca a uitat ceva. Cu cartea si ce mai e in geanta e mai complicat...Eu am noroc ca asta e mare propitar de felul lui si e atent. daca uita sau pierde ceva ma bazaie de ma innebuneste...si acu ne mai intrteaba de catelul, pe care l-a uitat in metrou cand a venit la mine la maternitate
-Cosmi-s-ar putea sa fie o pb cu "35" ca pe prietena mea tot la varsta asta acu 2 ani a apucat-o amocul....la ea a au functionat pastilele si recunosterea faptului ca stresul de la serv era mare pb.tratamentul si demisia au rezolvat pb, dar i-a luat ceva timp...Eu cred ca ai depasit partea ce-a mai nasoala si se vede asta si-n mesajele tale...scoate repede putrigaiurile sa nu trezesti cu complicatii, mai ales ca tr sa zambesti la Bamboo
Ioana- Cristi a zis ca Razvan tr musai sa se faca pictor abstract(a fost de ac idee ca mine)
-Bee-intre atatea belele ia partea buna...tin pumnii sa nu mai vina inapoi kg!

Cu gradi...saga continua. De luni Alex e pe antibio ca s-a infectat rana din spate, iar marti a venit cu jumate de ureche vanata. Initial am crezut ca-i vopsea ca avea mainile pline si m-am gandit ca si-a pus si pe ureche.ureche vanata chiar n-am mai vazut la nimeni niciodata...Tot la tobogan la impins unul mare de la alta clasa. Am vorbit cu directoarea joi dim si a fost numai lapte si miere(acu ca ma stie si de la sport)si mi-a zis ca e intr-adevar o pb cu cei de la grupa mare si i-a mai zis si lui sa se joace doar cu copii cuminti si sa incerce sa-i evite pe aia...Bla-blau-uri, dar macar i-am sps si ei si cu urechea aia vizibila, chiar nu mai avea ce sa zica...acum s a vedem ce va mai fi ca deocamdata parintii au vb individual cu ea, dar daca lucrurile continua lumea incepe sa se organizeze sa mearga cu jalba in protap mai departe...

Mergi la inceput