Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 4
silvi_2005 spune:
Va salut si eu in graba ca de la 14 am cursuri, nu stiu ce naiba al ca de cand cu toamna asta nu ma mai organizez intrati la mine pe blog daca vreti sa imi vedeti zacustile
Iuliana super aiurea ca ti-au pierdut bagajele bine ca le-au gasit.
Maraki super poze, ce mare e Angelo
Giova vad ca esti in viteza si tu eu am slabit un kg saptamana trecuta vad ca merg si eu in jos cu viteza melcului turbat
Mai am inca treaba si cu camara si nu am nici un chef
maraki spune:
Aoleo Silviiiii Am vazut feliile de paine cu zacusca si Inainte mai gaseam zacusca de vinete facuta la rusi, de vreo 3 ani nu mai sant in magazine
Toanca bine ca ti-au sosit bagajele, nu trebuia sa pui farduri in valiza, le luai la purtator
Maine pleaca si Simina, s-au dus astazi la See-life, au fost de 3x la oktoberfest, vor sa urce si in turnul de la Olimpia ( stadionul echipei Bayern Munchen ) Per total, a fost linistita si foarte simtita fata de noi ( doar cu Angelo am surprins-o ca s-a dus chipurile sa faca baie, ca sa scape de el ca se dusese la ea in dormitor si-i spunea sa se joace impreuna )
edit: uitasem sa scriu ca au fost si la gradina zoologica
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
Maraki...stiu ca nu trebuia sa-mi pun fardurile in bagajul de cala, dar nu aveam bagaj de mana asa ca....
Silvi.....aouleu cum arata zacusca; nu am mancat niciodata zacusca de peste si cum Victor nu mananca nimic din peste, nu cred ca voi face vreodata asa ceva; dar cele din ciuperci si vinete jos palaria!
Si...oricum cred ca nu am cum sa fac pentru ca nu am timpul necesar; noroc cu mama
dia_tm spune:
a-ha...alea poze... superbe! Merci pentru lamuriri Maraki; asa e, am intrat initial pe celalat link (si-am tot incercat).
Giova, la piscina e doar sambata...si doar 30 de minute ...nu e varainta ideala, dar e ok momentan; in timpul saptamanii poate va merge in vreo vacanta; moemntan am zis ca incercam sa mergem toti impreuna odata pe saptamana ...dar eu nu prea reuses sa plec inainte de 18 de la servici, si la piscina e program pana la 19 ...
Pe termen lung mai studiem si in final gasim noi o solutie mai ok.
Azi la Adri la gradinita e zi de studiat natura, in parc - un parc superb, imens, unde au fost de la 9 la 14 ... sunt tare curioasa sa aflu cum a fost si ce au facut!
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
cosmi1975 spune:
salutare...aici a fost azi un friggggg...am inghetat rau ,am avut tb in centru si m am dus fara masina...tot orasul a fost blocat
Toanca iar greva.....pai daca am colege care au minimul pe economie???fete tinere ce sa faca cu 5 mil????....bine ca ti ai gasit bagajul
Silvii tu m ai innebunit cu preparatele tale
Maraki super poze
Giova te mai doare capul???cum esti???
Dia super program are frumoasa domnisoara
toanca spune:
Am mai pus si eu cateva poze:
http://s242.photobucket.com/albums/ff9/piticel_24/Frunzulita/
Cosmi.....pai macar de ar rezolva ceva cu grevele...dar din pacate se pare ca nu rezolva nimic.
Vai a fost crunt de frig....am inghetat nu alta....
Dia...cam putin jumatate de ora de inot, dar e bine si asa!
Giova spune:
Hello!
La noi totul bine,frig,ploaie... fara chef de scris.
Azi a venit matusa operata pea noi,a fost la control...totul bine. Arata bine.
Bunica mi-a adus de pa tzara o ogaina taiata si am portionat-o. Era llina de oua inauntru,bine ca a scos ea restul ca eu nu eram in stare,bleacs.
Mai scriu maine mai multe,acum o facde pe telefon.
Pupici.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
cosmi1975 spune:
neata gagici....acum m am trezitnici nu stiu cand a plecat Bianca la scoala....
azi ma duc la sedinta cu parintii la Biancaiar bani....vai ca daca nu ne au zapacit....fondul clasei,fondul scolii
Toanca super pozele....Frunzulita o sa creasca mare nu i ca picuta mea care ramane mica....musai as descar ceva poze cu ea
Giova ma bucur ca matusa ta e bine,domane ajuta.....si eu posed o gaina de asta de tara...cred ca
BEEcum esti ????
apropo zilele trecute am vazut o pe Alina cu Ayan .....niste fruumosi,Alina zici ca i o pustoaica
sper sa aveti o zi buna
Giova spune:
Cosmi iar treci si nu oferi . o dau eu atunci.
Edi e cu febra de ieri seara...mi se parea mie ca e mai molesit, nici nu a prea papat. sper sa nu fie rosu in gat...oricum nu arde tare...scade dupa nurofen....si tocmai incepusem ieri cu Imunogripul asta.
Iuliana bine ca au gasit bagajele, si inca in scurt timp. cumnata-mii iau ajuns dupa o saptamana...se imputise acolo scoicile luate de pe plaja.
super pozele...are matei o poza bestiala:
http://s242.photobucket.com/albums/ff9/piticel_24/Frunzulita/?action=view¤t=DSCF5079.jpg#!oZZ10QQcurrentZZhttp%3A%2F%2Fs242.photobucket.com%2Falbums%2Fff9%2Fpiticel_24%2FFrunzulita%2F%3Faction%3Dview%26current%3DSSA41717.jpg%26
sunt de la gradi pozele? sau de la vreun party?
ce fain se joaca cu frunzulitza...e in culmea fericirii.
Silvia tu ai facut zacusca in cuptor? mie nu imi prea place aia cu ciuperci, mai face si mama...cea clasica e cea mai buna. Nu mai zic de cea cu peste...nu as putea manca.
Spor la cursuri si la slabit. eu am ajuns din nou la 64, toata chestia e sa reduc painea si sa nu ma mananc dupa ora 19. vad ca am reusit zilele astea...sa vedem in continuare. ma chinui, iar in 3 zile de Alba pun la loc...asta e....
Maraki uite ca scapasi si de musafiri. cand mai vine pe la voi? la intoarcere?
Tre sa sunam si noi soacra sa vedem daca a ajuns. Ne-a zis sa o sunam pe mobil, are romming si plateste ea. ne-am scos.
Dia nasol ca e asa tampit programul la voi si scurt rau....
Macar de era o ora intreaga sambata.
Sa ne zici cum a fost in parc...faine temele astea in natura.
Cosmi bafta la sedinta. daca o mai vezi pe SAlina transmite-i salutari. Cred ca Ayan e un mare si un frumos.
merg sa vad si eu ce mai fac azi...Edi e mai mult somnambul...s-a trezit la ora 8 si la ora 9 a adormit din nou.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
O cafelutza si de la mine
Iuliana am vazut pozele mortale toate ce repede creste catelusul oricum bina ai facut ca l-ai luat ca e f fericit Matei se vede si in poze.
Giova eu mai am pana la 64 oricum o sa slabesc in ritmul in care pot si gata ca de diete nu stiu de dar nu ma pot tine ca reactioneaza prost stomacul meu. Deci o sa pregatesti gaina de casa
Eu azi stau acasa pana soseste imprimanta lui Jean ca si-a comandat pe internet siasta si acum astept acasa ca altfel as fi iesit in oras. Eu mi-am comandat si primit niste creme de la "agnes b " nu stiu daca stiti marca super bune toate, am primit cadou si ceva posetuta de farduri si miniproduse am la cosmetice acum chiar nu mai cumpar o vreme ziceam si cu Ana ca ma potolesc.
Am uiatat sa va zic faza simpatica cu Alain mi-a plans la scoala saptamana trecuta ca nu a reusit sa faca in timpul dat ceva puzzele si desi nu i-a reprosat nimeni nimic a fost foarte suparat a venit acasa si mi-a zic ca trebuie sa facem puzzle apoi la scoala l-a facut primul si era f mandru, de atunci toata ziua face cate 7-8 puzzele isi ia toata cutiile la rand ma distreaza ca eu insistam ianinte fara nici un rezultat.
O zi cu spor va doresc la noi vad ca e zi buna, ma apuc si eu de treaba, maine mergem dupa-masa in Belgia la Charleroi la aeroport dupa soacra mea.