Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 3
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Giova Neatza! Cosmi da si tu o de dim., lasa baia cu spume. Imunogripul a fostb ok la marco, ala romanesc de la Plant extract cred. mai sunt multe feluri...si asta de-i face reclama pe DC Imunomix....eu am luat din gama lor remedii de colici si au fost ok. Marco nu prea a fost el un sensibilos si nici virusii nu se prindeau de el...acum sa vedem cum e la Edi....azi trebuie sa le iau ca nu am ajuns in weekend. Silvia deci vine soacra-soacra acum. lasa sa faca si ea cate ceva, sa se simta utila...tare le mai place si mai scapam si noi de o grija. Bee aoleu...voi nu mai scapati de virusi! sananate maxima si sa va reveniti toti. Noi suntem ok, ieri a venit finul la noi, azi are avion catre Spania, mai dupa amiaza. acum e cu clau prin santiere...doar ii place si lui asta si pe la mag. lui Poli sa ia ceva tricou unui prieten, sper sa gaseasca cu Contra. e frig....brrrrr Sambata l-a ajutat Clau pe nashul lui Marco sa-si duca la casa ultimele chestii....mi-a zis ca asa e de frumos...chit ca sunt la 15 km de oras in mijlocul satului....casa e casa.... Abia astept sa mergem la ziua lui Robert in 12 oct. sa vaza si ochiul meu.... va si o sapt. faina sa aveti. fug la treburi. Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006) www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris mamica de 2 smecherasi |
Giova,asa sant soacrele voastre A mea, sa dea naiba daca ridica un ac Iar mi-am adus aminte ca nu m-a ajutat sa fac baia in preajma Craciunului, inainte sa nasc hahaha...de cate ori am ocazia, v-o spun aici
Iar vreau sa-i tai macaroana, e dusa rauStie ca fii-su nu munceste de 4 ani si nu pot sa-mi dau seama ce a fost in mintea ei sa creada vreodata ca am ajuns noi la 0 cu banca Sant in minus de cand ne stim dar s-a apucat asta sa zica acum 2 zile la telefon, ca nu santem sanatosi ca am ajuns iar la minus...am intrebat-o de unde pana unde crede ca am fost vreodata la 0 din moment ce fii-su sta acasa de 4 ani....a castigat el la loto si nu mi.a spus? Moooama sa vezi ce o pun la punct daca incepe cu aiureli
Am fost la Oktoberfest, daca vreti sa vedeti poze, intrati la maraki6...trebuie sa fac spatiu sa vedeti un filmulet marfa rau Se intra intr-un spatiu cilindric, stai lipit de perete, incepe sa se invarteasca raaaau de toooot si....la un moment dat sant toti suspendati, picioarele nu se sprijina pe nimic Nu stiu ce senzatie ai cand esti acolo, inauntru...faza tare este ca am vazut si un baietel ca spiridusii nostri Nu mi-as baga copilul acolo, DOamne fereste!!!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
Salutare.
M-am intors de sambata dar nu prea am avut dispozitia necesara de scris;
Imi primul rand pentru ca mi-au pierdut bagajele si sper totusi sa ajunga azi; deci am ajuns la Matei cu mana-n f....d; de admirat a fost faptul ca a fost foarte intelegator; i-am explicat ca cei de la compania aeriana mi-a pierdut bagajele si a inteles.
In al doilea rand pentru ca incepand cu data de azi avem o noua directoare de directie; e al patrulea sef pe care il schimb in decurs de 3 ani si va puteti imagina cam ce misto e o astfel de situatie
Deci, cu alte cuvinte sunt cam cu
Am citit in mare cam ce ati scris:
Bee, sanatate multa!
Cosmi, conteaza cum te simti tu nu ce spune lumea ca esti slaba sau nu
Silvi, deci ai bagat zacusca si alte cele; ma bucur ca Alain nu a mai plans la gradi.
Ioana, pai super prietena ta sa te ajute cu atatea bunatati.
Giova, deci nu ai facut ROR-ul? De ce nu ai vrut sa-l faci? Parca la Marco l-ai facut, nu?
Maraki, super soacra o sa fi! Bravo!
Si in Bucuresti e frig rau; azi dimineata erau doar 8 grade ; asa nu imi place vremea asta rece si naspa
O iau si eu ususrel spre casa ....
Ne auzim
dia_tm spune:
Maraki, eu nu reusesc sa vad pozele; fac click pe link-ul tau si zice network error (si nu-i prima data, am mai incecat, dar am zis ca na, probleme pe moment si se rezolva, mai incerc mai tarziu);
Imi place cum tratezi cu soacra
...o fi luni, si toamna, si criza specifica varstei...dar trebuie sa ne pastram starea de spirit "zen"
...o floare? ...un pupic? ...
...cum facem sa readucem buna dispozitie?
Insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor!
Aici am mai avut parte de un stop de vara; a fost asa de frumos ieri, soare si cald, vreme de bretelute; incat am stat toata ziua pe-afara...si ne-a prins tare bine!
Am gasit si o piscina unde sa trimitem copilul la inot; a fost sambata la un test - 2 minute de balacit in apa mica, si gata; desigur s-a lasat cu plansete ca ea de-abia ce isi facuse pofta de balaceala. Sambata merge prima data si sunt tare curioasa cum va fi (n-am reusit sa ne facem o idee, ca la ora la care ne-au chemat pentru test erau copii mult mai mari...asa ca nu stiu ce vor face cu piticii).
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
maraki spune:
Dia cred ca apesi pe linkul de la webshots unde este maraki36....incearca ultima adresa la maraki5(care e in dropshots ) si dupa ce intri acolo, in stanga am lista cu fetele de la noi si mai vezi inca un cont care-mi apartine- maraki6...dai pe el si te baga la pozele recente....asa intri si la restul fetelor, eu navighez din drop in drop
toanca ce nasoooollllll...cum sa se piarda bagajjele??????????? fata sper din tot sufletul sa ti le gaseasca
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
si eu pe aici cu o durere de cap...de asta noapte.
am fost dupa Marco la ora 16 la gradi...nu va zic ce viteza am bagat prin mall cu edi in brate, sa ajungem la timp la gradi si cand colo...el avea engleza pana la ora 17.
asa ca am plecat pe la magazine o ora....m-am benovclat la rochitze pt. printesite mici...mama mia de stiu ce sa cumpar pt. viitoarea finutza...sunt atatea frumoase....mai testez terenul pana se naste...prin reducerile din iarna, nu are rost sa cumpar de acum.
Silvia spor la treaba.
maraki pai na...nu toate soacrele sunt asa...ce sa-i faci. vrei sa o trimit pe a mea la tine? daca tot pleaca maine la Munchen....
super festivalul...doamne ce de lume...am vazut pozele.
Iuliana hai ca-ti recuperezi bagajele....ai gasit bakugani? cum a fost pe acolo?
acomodare buna cu noua directoare.
La edi nu i-am facut ROR-ul ca el a facut pojarul si oricum la cate am citit despre acest vaccin si legatura cu autismul....am preferat sa nu-l fac. la marco nu eram asa documentata.
Dia super ca ati avut vreme frumoasa si ca ati gasit piscina pt. Adriana. numai sambata va merge? in timpul sapt. nu o puteti duce?
va las....merg sa ma pun in pat cu durerea mea de cap si sa ma pregatesc de stiri.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
maraki spune:
Si aici a fost cald zilele astea, astazi am avut 24 de grade Dia, succes Adrianei la inotAici langa noi, am intrebat asta vara antrenorul si a spus ca de la 5 ani sant acceptati. Poate incepem si noi la anul din ianuarie
Giova felicitari lui Marcolino pt avansare Este ca un peste in apa, se cunoaste cine are inclinatie si talent
merg sa fumez in bucatarie pana nu apare Angelo de afara....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
http://www.dropshots.com/maraki6#date/2010-10-02/15:49:00
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
Hai ca in dimineata asta dau eu
E o vreme la noi de-ti vine sa o iei la fuga; ploua, bate vantul si e frig
Giova, nu am gasit bakugani pentru ca nu am avut timpul necesar sa caut; noi am stat in zona financiara a Istambulului unde era numai firme super cunoscute (Prada, Armani, etc), unde sigur nu gaseam bakugani
I-am adus doua masini, dulciuri si alte prostioare luate din free shop si a uitat de bakugani
Mi-au venit si mie bagajele intr-un final glorios; nu imi lipseste nimic din ele dar sunt foarte murdare; iar fardurile mele au ajuns in forma de pudra
cosmi1975 spune:
neata gagici....
asa e Toanca e un frig afara.....de nu ti vine sa iesi
copiii mei sunt la mama ca e azi e greva si nu s au dus la ,,servici,,
toanca spune:
Cosmi....iar e greva???
Nici n-au inceput bine scoala si iar au pus-o de-o greva?
Naspa!