Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ioana-am inteles ce vroiai sa spui...stai linistita.Eu cred ca Razvan va fi un super pictor modernist. ce sa faci, daca ed se pricep doar la pictura naiva.

E clar ca Alex a nimerit intr-o clasa nelinistita ca ieri a incaltat-o amicul lui de la cresa, Yoan.l-au inconjurat niste fetite mari si i-au cam innegrit ochiul. cred ca va iesi megatambalau ca taica-su e cel care le-a zis ed ca le da in judecata, daca pateste copilul ceva pentru ca oamenii aia s-au agitat sa faca acte ca s-al poata inscrie la scoala asta+ca-l il mai aduc si vreo 10 km cu masina.

M-am dus a doua oara al sport sia fost super...Am facut in loc de step gym-dans cu salsa, mambo si hip-hop.Bina ca n-am mai ajuns la disco de atatia ani ca ma faceam de ras ca-mi simteam fundul de o tona. E clar ca-s ramolita rau...Altfel, acu sunt sigura ca ma cunoaste tt cartierul. V-am zis ca la abdo-fesieri eram cu dir lui alex. asta nu-i totmai sunt: 5 mamici din fost clasa a lui Alex, 2 babe prietene cu tanti a Anastasiei, 2 mamici ale copiilor de la activ de miercuri, vecina de la 5 si dupa numele strigat de profa nevasta administratorului de la bloc(nu s-a prezentat)...o sa-mi cunoasca suncile in detaliu tot cartierul....bine macar ca e si vecina de la 5 si am cu cine ma intoarce acasa....unde anastasia ma astepta cu coliere si bratari si incercand sa-si curete fata cu un disc demachiant. asa se joaca taica-su cu ea, in loc sa faca lectii de chineza sau macar sa incerce sa o adoarma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Maraki-care era problema. semeni si tu cu strabunica...Eu sunt invers decat tine: posed cel mai mic picior din familie si cred ca Alex ajunge curand la 36 al meu cum e acum la 30, 31, in functie de firma.

Giova- eu am o mare pb cu playmobilele ca-s mereu stresata ca inghite asta mica piesele.si Alex il vrea pe ala(le-ar vrea pe toate) , dar ii tot explic ca-i periculos si pare sa fi inteles...

Cosmi-manechina! Nu te lua dupa invidiosiglumesc.. Imp e sa fii tu sanatoasa si bine in pielea ta ca tratul de grasime de sub ea chiar nu conteaza....

Magda- pune-o sa se joace pe http://www.poissonrouge.com/ ca sunt multe exercitii cu cifre si numarati tot timpul jucariiile, feliile de paine. Poate chiar simte un blocaj vazand ac ceilalti stiu si ea nu...Nu fa un caz din asta, dar creeaza situatii in care sa utilizati cifrele.Mai sunt si tot felul de jocuri educative pornind cu cuburile alea simple, care au cifre desenate pe ele sau jocuri, care ua afisaj electronic si se aude o melodie si-s afisate cifrele...Cum se poarta cu bebe?


Alex se intreba daca devine negru, daca mananca numai ciocolata...Si are un prieten, pe care il cheama ELLIOTsi nu stiu de ce el ii tot zicea Cheliot, iar ieri ma intreba, daca Cheliot vine de la chelie sau de la chilot.Noroc ca celalalt nu intelege ro...


I-am cumparat barbatului carnati de bizon, magar si ren...si nu vrea sa-i guste decat pe primii ca e satul de exotisme ca la ei la serv in fiec sapt e alt continent, alta tara si le servesc toate traznaile si i s-a aplecat si nu mai vrea sa puna gura pe nimic traznit...asa ca de ma auziti catand ca ala din desenul lui Winnie sa stiti ca i-am terminat(mi se par superok la gust ca au doar 20 % din carnea respectiva)

Silvia e cu zacustile, eu cu dulceturile, dar ale mele sunt de "unica folosinta" ca mi s-a pus pata si cum nu halesc astai fructele, cum le transform in dulceata...ultima a fost de struguri cu ghimbir. pe astia i-as fi facut must, dar erau prea putini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Salutari in mare graba, doar cat sa va urez un week-end placut!

Fug si eu acasa, ca saptamana asta a fost horror (si stat mult la servici si 2 sedinte cu parintii...si azi m-a pus fiica-mea sa-i promit ca ajung inainte de a se face noapte ...asa ca am fugit)


Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:


Edi vad ca e ok dupa vaccin, dar incepe sa raceasca.
azi vreau sa le iau Imunogrip ceva...

Ieri cand am mers dupa Marco l-a gradi, m-a intrebat dir. daca ma supar ca M. si Mihnea vor face modulul din oct. de la inot cu o alta grupa, de la gradi, cei mai avansati.
La ei in gr. sunt multi, au mai venit 2 fetite de la ei din clasa si antrenorul le-a sugerat sa-i mute pe cei 2 M, caci si asa sunt cei mai buni.....nu va zic cum mi-a crescut inima cand am auzit....

Maraki 38 la picior? si tu 41?
Ana of...chiar ca e o clasa de batausi...sper sa se linisteasca spiritele.
voi parca triaiti intr-o mica comunitate, va cunoasteti cu totii, va intalniti peste tot.....super ce povestetsti despre cursuri. Iar despre printesa A si tatal ei...no comment.

cu playmobilul incerc sa-l fac sa se razgandeasca, nu de teama pieselor mici...edi nu se inghite, vine si-mi da tot ce e mic....dar parca e prea scump.

fug sa fac curat.
un weekend fain sa aveti.


Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici de la capitala plouata......

noi ne am cam plictisit cu toate ca am iesit afara ,pe la spatiu de joaca

Stefan papa cereale cu lapte si se uita la desene...iar Bianca isi face curaj sa invete cate cev a la romana ca da test....ALEXANDRU LAPUSNEANUL
sotul n a vanit nici acum...cred ca daca mai sta 1 sapta ridica in ca o casa...m a sunat si a zis ca e varza de obosit




Giova si eu tb sa le dau ceva de imunitate la copii...e bun imunogripul asta??
Anaeu cred ca pb acolo la Alex in clasa nu s copiii ci doamna...ea tb sa gaseasca metoda potrivita ca sa rezolve situatiaeu asa as face ...adica asa am facut...ca am avut si eu intr un an un copil care parca mancase praf de p[usca...dupa ce am aplicat tot felul de metode m am gandit sa i dau sarcini.......sa stranga hartiile,sa duca cosul de gunoi,sa aduca micul dejun,.sa .....si l am potolit ca nu mai avea timp de altceva
Maraki si eu tot pe picior mare39...ce face norica???
Silvi gata cu treaba ca acu bate mama soacra la usa......

fetelor am aflat ca si tata socru are o prietenade mult timp,banuiam eu ceva dar asteptam sa ne anunte dumnealuidar tata socru....pauza pt ca e o pb de varsta intre el si doamna si pb ca asta il impiedica


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Haideti la cafeluta ca e dimineata cu soare aici
Giova soacra nr 1 vine dar si ei ii zic pe nume ca asa e regula in familia noastra.
Cosmina sunt in grafic draga cu zacusca mea si statul in bucatarrie mi-am reorganizat si toate dulapurile mai am de aranjat si camara si sunt farmacie peste tot glumesc . Nu ma stresez cu curatenia ca e super ok soacra mea, mereu cand vine face si ea treaba si e incantata sa ajute e super la faza asta.
Azi soare si cer senin dupa multa ploaie o zi ca de maine iar incepe o sa iesim pe afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Noi unii mai bolnavi decat altii, cu mine campioana de data asta. Ghinion. Am umblat cam multicel, numai cu transportul in comun si in aglomeratia din Bucuresti imposibil sa nu bantuie virusurile. Tavi e pe antibiotic, dupa 2 saptamani de raceala si dupa ce a inceput sa faca febra si sa tuseasca mai rau. Acum in sfarsit se vad imbunatatiri. Razvi cred ca tocmai a luat bazdagania de la mine.
Ana, ce povestesti tu! Cu gradi, pare cam urata situatia. Sper sa se rezolve. Cu exercitiile si suncile tale vizionate, pare distractiv. Mi-ar placea asa o comunitate mica. Cred ca am sanse aici unde locuiesc sa-mi fie comentate si mie toate alea, dar in nici un caz la abdo-fesieri.
Dia, voi cu traficul si deplasarile. Cam greutz. Si Adriana are dreptate, trebuie sa te vada fata pe lumina!
Giova, sanatate la pitici. Deci Marco e un campion la inot.
Cosmi, poate trece si de tine pasa proasta. Foarte ciudat ce ti se intampla. Parca era mai bine sa fi fost o bolnavicioasa toata viata, nu te mai lua nimic prin surprindere.
Ioana, moama ce de reguli! Brrrr. Da si eu mi-am luat cafeaua cu soacra de la 18 la 25 de ani. Dar niciodata nu am pus-o sa o faca! Si nu faceam dusuri in toiul noptii sau alte chestii care tin de bun simt nu de moralitate. Ca eram o imorala, e evident. Tot ce i-am cerut prietenului meu a fost sa-si informeze mama de cate ori vin la ei (locuia cu mama, bunica si unchiul lui), sa nu surprind sau deranjez pe nimeni cu prezenta mea. Si el venea la mine destul de des. Deci, eu nu am cum sa le impun copiilor mei reguli pe care eu nu le-am respectat, ca nu-s ipocrita. La chestii de genul asta il voi baga la inaintare pe Radu, care a fost un baiat mult la cuminte. Dar si el, e destul de relaxat in ceea ce priveste moravurile. Ba chiar mi-a declarat ca Anei o sa-i interzica sa se gandeasca la maritis inainte de primii 5 prieteni (sa nu zic parteneri ca se shocheaza lumea)- ma rog asta mi se pare o alta forma de discriminare in sens invers (ca si cum virtutea sau lipsa de experienta ar putea avea neaparat un impact negativ asupra unei persoane/relatii) si io nu-s de acord. Toate astea au reiesit din experienta noastra de viata (mai mult separata, decat comuna, ca noi eram destul de cu capul pe umeri si greu incercati cand ne-am casatorit). Cu alte cuvinte, io ash prefera sa-si aduca prietenii cat mai aproape de noi, ca nu avem idei preconcepute.
Silvi, tu mai esti racita? Ai luat antibiotic ziceai. Intreb si eu, ca-s varza de miercuri. Practic de 5 zile tusesc continuu si fac febra si abia pot sa stau pe picioare. SI in loc sa-mi fie mai bine, mi-e mai rau. Eu inca ma gandesc ca o fi gripa, ca prea ma dor toate.
Gata, fugit.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici....dus copiii la ,,servici,, si mi am pregatit baia ca aseara a venit sotul si se facuse tarziu pt baia speciala...cu sare de mare si bulbuci


BEE nasoala perioada trec...o fi varsta de 35???s a mai intamplat cuiva???sau.....este o perioada depresiva care se prelungeste si nu i de gluma

Silviiharnicuta mai esti....
Giova nu mi ai raspuns....e bun imunogripul?
Ana eu zic asa...sa muti copilul in alta parte daca mai continua situatia


fug la baitasi vb



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Cosmi da si tu o de dim., lasa baia cu spume.
Imunogripul a fostb ok la marco, ala romanesc de la Plant extract cred. mai sunt multe feluri...si asta de-i face reclama pe DC Imunomix....eu am luat din gama lor remedii de colici si au fost ok.
Marco nu prea a fost el un sensibilos si nici virusii nu se prindeau de el...acum sa vedem cum e la Edi....azi trebuie sa le iau ca nu am ajuns in weekend.
Silvia deci vine soacra-soacra acum. lasa sa faca si ea cate ceva, sa se simta utila...tare le mai place si mai scapam si noi de o grija.
Bee aoleu...voi nu mai scapati de virusi! sananate maxima si sa va reveniti toti.

Noi suntem ok, ieri a venit finul la noi, azi are avion catre Spania, mai dupa amiaza. acum e cu clau prin santiere...doar ii place si lui asta si pe la mag. lui Poli sa ia ceva tricou unui prieten, sper sa gaseasca cu Contra.

e frig....brrrrr

Sambata l-a ajutat Clau pe nashul lui Marco sa-si duca la casa ultimele chestii....mi-a zis ca asa e de frumos...chit ca sunt la 15 km de oras in mijlocul satului....casa e casa....
Abia astept sa mergem la ziua lui Robert in 12 oct. sa vaza si ochiul meu....

va si o sapt. faina sa aveti.
fug la treburi.


Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Acum m-am intors si eu ca am inceput asa cum va ziceam un curs ed franceza, bine ca se afce in sfarsit ca de anum trecut am cautat.
Bee eu pana la urma nu am luat antibiotic ca nu faceam febra dar am tusit de faceam febra musculara intercostala am dus-o cu paracetamol si vit C si paracetamol cu codeina seara sa pot sa dorm. Sincer in locul ta as lua amoxicilina cateva zile daca faci febra ar trebui incercat, la adulti nu e asa o problema cu antibiotcele nu e cazul tau sau al meu sa zicem ca luam toata ziua Si eu mi -am scos de la farmacie si culmea am inceput apoi sa fiu mai bine si am zis ca nu-l mai iau.
Giova eu azi vreau sa imi restructurez camara e singura incapere unde uras sa fac curatenie si apoi vb ta mai las si al altii Super faza cu casa si eu as sta in ceva satuc de pe aici chiar mi s-ar parea pitoresc dar pana cand nu vedem sigur ca ne stabilim aici si are JP ceva contarct pe perioada mai lunga nici vb de asemenea planuri. Pe mine ma teneaza sa-i dau ceva imunostimulant cu echinaceea ca am ceva sirop dar cum am inceput cu bronhovaxonul il las cateva zile numai cu el.
Cosmina spor la baie cu spumen nu am mai facut de-o vesnicie,nus- in dispozitie de asa ceva
Spor in toate va doresc

Mergi la inceput