Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

pai urca-te la el doamna
eu de e 3 ori m-am urcat: odata cand l-am culcat si pe urma sa sterg praful.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici....am dus copilul mic la gradii,am facut ceva curat si acu am pus deo ciorbitza pana plec sa se faca

Maraki...super patul,se vede ca i place mult lui angelos care mi se pare asa inaltparca are 7 ani
Giova adevarat ca multe activitati face Marco bravoo
LiLI esti in alerta no stop cu asa catarator
Miha s a obisnuit Tudor la gradii...??
Silvii hai un pic pe aici...sa ne dai voie buna
Anaaaaa esti tare ocupata???

ma duc sa dau cu mopul si poate reusesc sa ma pensez si eu

eram ,,croita,, zolele astea as mi fac control la glanda tiroida...dar o merg de luni ca am eu asa o intuitie ca de acolo mi se cam trag toate

Mergi la inceput

Haideti la o sau o cana mare de ceai cald!

Maraki cu gandul la filmuletul pe care nu l-am vazut aseara...te-am visat...asa mama de bataie iti dadea G, aflase tot, iar tu filmai.
Mai aveti grija cu patul, sa nu se slabeasca daca nu ati montat si pe cel de jos. Pe noi ne avertiza in instructiuni...si eu vroiam sa montam doar pe cel de sus, dar sunt paturi speciale, adica e exact doar cel de sus si jos loc de joaca.
Si al copiilor e super stabil, daca ai stii cum ne-am urcat pe scara si trageam de ea....si patul nici nu se clintea.
Cosmi fa un control si niste analize si la glanda...poate descoperi buba. ai in fam. pers. care sufera de tiroida?

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

da Giova am o matusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonjour doamnelor intru si eu ca am ramas cu Alain doar cateva ore si am timp.
Sa va zic prima data de Ana am vb ieri cu ea pe mobil, vecinul de sus i-a facut inundatie si a curs apa pe cutia de livebox de la net si nu are nici net nici tel fix pana nu o schimba si poate dura si 10 zile. Sunt ok in principiu, era ea racita si lovita putin la picior dar Alexandre e bine si cu raceala si cu lovitura de la spate. Intra ea cand poate si va povesteste mai multe.
Maraki sa folositi cu placere patul, buna optiune ca e camera ingusta a lui Alain e patrata si ar avea spatiu destul ca e de 14 mp dar are prea multe in ea o sa o reamenajam si noi. Sa dea DD sa va fie de folos patul ca la noi nu a functionat metoda IN rest cum esti ? cum mai stai cu gandurile?
Giovalinda sa porti cu placere hainuta luata de la Zara si eu sunt zgarcita casei desi nu se mai poate vb de asa ceva la cati bani am cheltuit in ultima vreme Eu caut ceva fuste lungi de iarna ptt mine dar nu gasesc , mi-am dat seama ca nu ama mai purtat de vreo 4 ani fuste si as vrea sa incerc. Lui Alain i-am luat ceva ghetute inalte cu Cars si inca unele sport si gata nu-i mai iau nimic ca am devastata C&A cadn am mers cu soacra mea nu ii mai trebuie nimic. Vezi ca au adus lucruri dragute de toamna daca mai mergeti au niste pantaloni dublati mortali cu Tigrus si bluze pe gat frumoase o multime de chestii dragute poti lua cu bratul de la ei. Poate ii iei si lui Marco geaca de la Zara
Cosmina si eu as zice sa iti faci analiza ca nu se stie niciodata mai bine excluzi o cauza
Liliana deci tu esti in cursa dupa alergator lasa ca face bine la dieta ca ma si gandeam ca am pus-o in cui de saptamana viitoare chiar as actiona cumva daca pleaca soacra mea si raman singura.
Alaine acasa ai, maia re 2 ziel de scoala si apoi vacanta pana pe 3 nov e "vacanta tuturor sfintilor" in traducere pt 1 nov. Piticii din Ro au vacanta ?

Mergi la inceput

Maraki am tot uitat sa-ti zic...super ca se spala Angelos singur. marco de cateva luni practica aceasta ocupatie..... eu il mai supraveghez, dar stie copilul unde si cum sa se spele. macar de unul am scapat...oruicum, nu eram eu prezenta la imbaiatul copiilor, dar na...mai participam in cazul in care absenta Clau.
Silvia bine ca ne-ai dat vesti despre Ana. sper sa i se rezolve cat mai repede netul/tel. si ma bucur ca Alex e ok. acum ca a reinceput scoala, sper sa nu vina iar din nou lovit.
Mai eu fuste lungi nu-mi mai iau decat cand voi fi baba, sau vara dintr-alea vaporoase.
Ma bate gandul sa mai imi cumpar scurte...mi-am si luat ciorapi grosi in diferite culori, ma uitam si dupa leggings...si mai mai ca mi-as lua si dintr-aia. Imi lipseste o doaga, dar musai sa arat tanara si frumoasa...si cu inca vreo 4 kg in minus daca se poate.
sa poarte sanatos Alain cizmele si hainutele cumparate. cred ca ii voi lua si lui Marco geaca din Zara....daca tot am banuti acum, sa-mi fac de cap....vroiam sa-i cumpar una misto de la Next, dar nu e marimea lui, nici pt. Edi nu e ce vroiam...sa vedem acum ce ne da nasi-sa ramase de la Matei si daca nu...tot ii iau si lui ceva nou.

Marco doarme la el in camera...acum am mutat salteaua in patul de jos si e mult mai bine...sus are toate plushurile si se mai joaca acolo.
Ziceam ca doarme la el....dar ori se pune unul dintre noi cu el in pat, ori adoarme la noi si il mutam pe urma....rar e cand doarme de unul singur acolo.

Tocmai am primit un mail cu un alt curs optional pt. Marco: cursuri de actorie. Chiar mi-a zis si Clau azi ca musai sa-l inscriem, poate astea ii vor placea. Dar e naspa...tot de la 17-18 sunt puse.
Macara o luna le incercam si pe astea, si vedem pe urma. daca tot am renuntat la modelaj in lut si pictura.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Uitati ceva frumos, care merita pastrat:
http://romaniainterbelica.memoria.ro/index.html

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua intr-o zi friguroasaaaaa

Cosmi ti se pare ca e inalt rau Agelos, are 116 cm si 17 kg Tavanul ala este prea jos, patul are inaltimea celui care l-a cumparat Giova pt ca m-am uitat in magazine si sant standard ( am fost in Ikea si l-am vazut )

Giova haha ce vis ai avut Filmam cum ma batea Giorgos? Avantajul grecilor ( majoritatea ) este ca ei nu isi bat nevestele Nu mi s-a intamplat nici sa fiu impinsa macar de vreunul din ei Pai in secunda 2 as fi sunat la politie ca la nemti nu tine cu bataia, nu se accepta si ajungi la tribunal si e bun de plata mii de euroi. Bine, nu asta e motivul pt care nu ridica mana la mine, nu este firea lui.
Silvi am fost si noi acum dimineata in C&A si am luat termohose pt Angelo, era doar un singur model de jeans pt iarna, am luat doua perechi si o caciula de iarna gen ruseasca. Gandurile....hmmmm....vai de capul meu in ce impas sant Maine ma suna tipul care ma cheama inapoi, eu sant legata de Germania, fara semnatura nu pot parasi tara cu Angelo....si daca as divorta tot nu am dreptul sa plec fara semnatura, m-ar cauta astia prin Interpol pt rapire.

vom vedea what next

Da mai Giovalinda, asa vorbim noi cu Angelo; nu e usor cu ambii parinti straini, sa traiesti in a treia tara straina. Nu avem incotro, trebuie sa invete in paralel 3 limbi.

Imi pare rau pt Ana, eu cred ca plangeam o luna daca ramaneam fara comp Noi din 26 ianuarie ne internam pana pe 12 februarie. Mergem la clinica pt copii sa aplice aia metode sa il faca pe Angelo sa manance orice Sant tare curioasa ce metode au, m-a ambitionat educatoarea cand mi.a spus: nu angelo are probleme sa stea acolo, tu ai! Si avea dreptate, mie nu imi convenea sa stam acolo, nu stiu cum ma voi simti, vreau net Vom sta doar noi doi intr-o camera, trebuie sa sun neaparat sa intreb daca au wirless ca nu rezist fara net. Va veni si Giorgos zilnic acolo si va pleca seara, nu are ce sa fie rau .

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Uitasem, Agelos a dormit foaaarte bine in patul nou numai ca a cerut sa fie si taica-su acolo Si-a luat si Giorgso salteaua de la patutul vechi si a stat cum a putut acolo Pe la 6.00 s-a trezit Agelos si l-a intrebat pe giorgos ce face, a spus ca face si el nani si a adormit la loc. Prima sapt facem asa, dupa care, va dormi singur in camera.Am cumparat si suport pt sticla cu apa, este din ala pt biciclete, il montam pe marginea patului in caz de se scoala Angelo si vrea sa bea apa, doar intinde mana.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput