Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 17
teolinda spune:
GIO - si-ai mei se joaca impreuna frumos.. da' Nicolas mai vrea si el sa-si vada de "treburi" prin camera lui.Si Cosmin e tot cu ochii dupa frate-su.. si asteapta pe la usa lui .. se ridica pe ea si bocane sa-i deschida.
Marfa ca ati scapat cu homeopatia de streptococ.
IULIANA - Nicolas a crescut aici da' n-a avut treaba cu scarile. Asta micu'-i mai curios si mai curajos as spune. Precaut este si el... si chiar f. sigur pe picioarele lui. Culmea ca nu si-a luat trante (exceptie cea de pe scara pt ca l-am strigat eu)... ma si mir de el cat de bine se sprijina pe picioruse si se lasa incet pe vine...jos.
Imi pare rau ca iarasi sufera Matei cu otita. N-am scapat nici noi de sensibilitatea lui Nicolas..cu tuse si expectoratie nasoala. Oricum nu ma plang f tare pt ca pana acum chiar s-a comportat exemplar in comparatie cu anii trecuti...chiar n-au mai fost problemele la fel de grave...de-acum sper sa nu il tot intoarca raceala. Mi-e si frica sa ma duc sa-l iau azi de la gradi si sa aud copii buhaind de tuse.
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
maraki spune:
Hello,
La noi e ca la balamuc, am adus patul lui Angelo si il montam Abea astept sa fie gata, e casa cu fundul in sus
merg sa il ajut pe Giorgos, ne " auzim " mai incolo
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
teolinda spune:
GIO - pai ce zici tu de aranjament cu flori uscate? Eheee.. de ani buni am renuntat la asa ceva. Abia ceva flori naturale in vaze am mai pus... pe podea... dar decand merge picione peste tot am renuntat si la asta. Nici gand de ceva ghivece in casa... Cosmin cum le prinde pe cele de la mama cum zgarma in pamantul lorca o gaina.
Musai trebuie sa pun gardulet la scara... deja de 5 ori m-a tot dus la scari... e-adevarat ca are acolo un geam unde poate vedea in curte.
Si parca n-ar fi de-ajuns... nu se mai multumeste cu mersul in 4 labe vine sa-l tin sa mearga in picioare .Uff... si n-are nici 9 luni incaaa.
Gio asa am patit si eu cu fierul de calcat. L-a rezolvat Robert
MAraki spor la treaba.Ateptam impresii despre noul pat... si poze.
Pe la 2 musai trebuie sa culc copilul sa se trezeasca la timp pt a merge sa-l luam pe Nicolas de la gradi. Pe vremea asta n-am nici un chef sa il impachetez pe RECLAMA ILEGALA
Giova spune:
Lili pai aranjamentul ala statea frumos intr-o vaza mare, pe mobila din living in colt. dar uite acum...i-a venit de hac.
Nu-mi zi de ghivecele de flori. Toata ziua racaie pamantul cu te miri ce. Intr-o zi l-a si gustat, flamanzila mic.
deci mai am o sansa cu fierul...ca zau de-mi vine sa cumpar altul acum.
hai mai ce are ca merge deja in 4 labe...stiu copii care merg de la 7 luni. Bravo lui, nasol pt. tine.
Maraki cum e patul? asteptam poze cu el gata.
piticul doarme, sper sa se trezeasca pe 17:30 sa mergem dupa Marco si pe urma la real/DM.
Nu am iesit din casa si copilul asteapta sa ma vada cu DVD de la OL si cu cartea de la adevarul.
au plecat si tiganii mei. Chiar de treaba...nu au lasat gram de mizerie in locul unde au stat.
Bine ca am fost azi si le-am mai dat cate ceva, imi parea rau daca nu mergeam.
am si uitat sa va zic: a ajuns si marco la 17kg si 110cm. Edi are 82cm, kg nu stiu.
Am fost duminica la Diechmanns si au metru acolo. super tare este.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
teolinda spune:
GIO pai asata-i si "problema" mea ca merge in 4 labe de la 7 luni si la 7 luni jumate l-am gasit in picioare in patut. De-atunci odata trezit dimineata (niciodata mai tarziu de 7 jumate) s-a terminat cu linistea... nici ca se mai pune jos la culcare. Inainte de a se ridica in picioare se trezea dar mai mosmondea pana in patut..mai aptipea si se trezea si el mai pe la 8 jumate- 9. Ehee ce vremuri...
Bine macar ca au fost civilizati "prietenii" tai
Si Nicolas isi asteapta dvd-ul si cartea...le aduce Robert... iar pt mine dvd cu teatru.
Pe Cosmin a trebuit sa il trezesc sa mergem dupa Nicolas la gradi. N-a dormit decat 45 min. Acum e cam zombie... sper sa se linisteasca.
Piua ma duc dupa el ca se duce peste frate-su care deja i-a trantit usa in nas.
MIHA78 spune:
HELLO,
Liliana, bine ai revenit, am vazut poze cu frumosii tai, ce mare e si Cosmin. Deci il sicaie uneori pe Nicolas. Am vazut pozele cu Andreea, e complet schimbata. Tot aceeasi dieta o tine si acum. Ma gandesc ca are si profram de sport zilnic nu?
Giova, eu zic ca ai facut bine ca ai dat o mana de ajutor, mai ales daca erau oameni cu bun simt. Altfel recunosc ca si eu mi-am cam facut o parere rea despre ei, am vazut la serviciu ca au un tupeu fantastic majoritatea, nu mai scapi de ei de obicei. Multe activitati are si Marco la gradi.
Maraki patul e cel din poze nu-i asa, e f. dragut. Sa-l foloseasca Angelos sanatos.
Iuliana, am inteles cu picaturile, daca sunt si homeopate e si mai bine. Ma voi interesa cand merge o cunostinta in Germania sa-mi cumpere, va spun si voua atunci.
Bee, cum sunt ai tai, e mai bine sotul?
maraki spune:
Da asta e, arata foarte simplu dar este bun ca-i super stabil. Sant curioasa cum reactioneaza angelo cand il vede, stie ca l-am adus si a sunat de la bunica.sa sa vina giorgos sa il ia ca vrea sa vada patul si sa doarma sus
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
numai in pat sta urca, coboara, a incercat sa sara in pat si a bubuit tavanul cand a dat cu capul O sa tina minte pe viitor ca nu se sare in patul asta A zis deja de cateva ori ca mama cu tata dorm in dormitor si el singur in patul nou Vedem la noapte.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
la ceas de seara!
Clau il adorme pe Edi proaspat tuns....de la ziua lui numai acum ne-am reexecutat. a cam plans ca avea par pe el si-l gadila, dar am reusit sa-l facem....SCURT.
In rest ok....Edi s-a trezit doar la 17:20 si l-am imbracat si am plecat...cu ploaia asta nebunie prin oras....l-am luat pe Marco de la modelaj in lut si am plecat in Real si la DM de am luat sirop de artar...gata cu zaharul...acum ne indulcim natural.
DVD nu l-am gasit la Imedio, doar cartea, asa ca maine mai colind si prin alte parti.
Si maine apare si DVD-ul de la Adevarul cu Ice age.
Lili ei na...acum vrei sa stea si cuminte...lasa ca asa te menti in forma. ce numai alte mame sa sufere?
Maraki fain patul....camera lui Angelo cred ca e cat a copiilor mei, poate a noastra e putin mai lunga. si poate mai inalta...Marco nu a dat cu capul de tavan si sare in patul de sus. Ori sunt camerele mai inalte, ori paturile noastre sunt mai joase decat al tau.
Bafta sa doarma in el la noapte!
Miha pupici.
merg ca ma solicita Marco...sa construim din lego...am un chef de nu-i adevarat.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
maraki spune:
sigur e tavanul mai jos la mine, ce proiect de constructii Inca stau dupa Angelo sa´vina sa-i fac dus; fuge de mine si sta cocotat in pat, eu nu ajung sa-l iau fortat
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5