Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

mai si ce sa va mai spun ca acum ma umflu de plans L-am asasinat pe Dimos( iubirea vietii mele ) cu melodii in face, el nu a trimis pana aseara...dar si cand a trimisssssss, punct ochit,punct lovit!!! din atatea melodii ale noastre, a ales-o pe aia care o ascultam in perioada cand aveam stoluri de pasari in stomac nu fluturasi

asta e:

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salu'!

Marakinooo esti invaluita de "astenia de toamna"... sau de depresia de toamna?
Super ca a dormit Angelos in pat. E un inceput bun. Sper sa reusiti si cu mancarea... la clinica.

Silvie... te asteptam!

MIHA -.. Da, e-adevarat Andreea merge zilnic la sala vreo 2-3 ore presteaza pe-acolo. Si cand ma gandesc ca n-a facut miscare in viata ei.. nu-mi vine a crede cata perseverenta pe ea.
Cu regimul ala... a cam stagnat la kg... are vreo aprox. 82kg acum... zicea ca schimba cumva dieta... ca nu mai reusea deloc sa scada. Parerea mea e ca si o perioada de mentinere... nu-i face rau... cat sa reactioneze si organismul de-odata.

GIO - deci tu esti pe cai mari..spargi bani... pregatesti hainele de iarna pt copii. Eu am tot ce-mi trebuie... la capitolul haine pt copii... pt noi mai trebuiesc unele chestii... da' cam bate vantu' prin portofele asa ca ne "peticim" cu ce-avem deocamdata. E-adevarat ca eu nu prea am... hainele mi-au ramas mari pt ca pana sa-l am pe Cosmin eram mai grasa... da' macar mai am cate o bluza decand eram mai slaba..ratacita pe-acolo.Si cum moda asta.. vine/pleaca si revine... mai ca ma gandesc ca ce fraiera am fost ca am dat niste haine... pe motiv ca nu-mi mai veneau la vremea respectiva. Acum am facut razie in dulapuri... si trebuie sa dau hainele care sunt mari... sa le dau? sa nu le daaaau? Le-as cam da ca nu vreau sa ma mai ingras.

COSMINA - salutari!Ai grija de sanatatea ta si fa-ti consultul daca asa simti. Si eu simt ceva in neregula... nu stiu daca e ficatul obosit sau febra musculara de la niste exercitii facute acum 2 zile. Cel este ca m-am trezit ca ma dureau toate oasele trunchiului.

Piua merg sa mai pregatesc una.. alta ca in curand trebuie sa ma pregatesc sa-l iau si pe Nicolas de la gradi.

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Salut,
eu acum m-am trezit cu Tudor, am stat acasa azi cu el ca am avut iar peripetii. Aseara mi-a facut febra 39, a urlat vreo 3 ore ca-l doare burtica si urechea, am ajuns la urgente pana la urma. Normal ca avea si puroi in gat, a zis dr. ca din cauza infectiei i s-au imflamat ganglionii si la burtica. Acum e cu antibiotic, sper sa fie bine, m-am enervat rau pe dr. de fam. ca iar a dat cu bota-n balta.
Maraki, frumos patul, dar cred ca nu i-a fost usor lui Giorgios azi noapte. Deci tu inca esti gandita. Of, eu cred ca nu-l placi nici pe cel de-al doilea grec. Interesant ce spui cu clinica, tot asa selectiv cu mancarea e Angelos? Dar ce zice cand ii oferi altceva. Acum ce sa zic ca si al meu mananca doar ce cunoaste.
Silvia, s-a deschis si in Cluj C&A, am inteles ca au fost si reduceri, dar noi n-am fost inca, nu prea ne trebuiesc haine iarna asta. Deci pleaca soacra sapt. viitoare, of nu mai zi de slabit ca ma apuca ciuda cat de comoda am fost. Asa-s si eu cu fustele, cu toate ca ma aranjeaza mult mai bine ca pantalonii, din comoditate le evit.
Giova, f. bine faci ca te imbraci asa, daca nu acum at. cand? Am eu o colega cam trecuta care a dat acum in mintea tinereler si ne socheaza zi de zi cu niste tinute trasnet, care clar nu i se potrivesc.
Liliana, oho 3 ore de sport, cred ca pe masura ce vezi rezultate iti vine sa faci tot mai mult ptr. a slabi. Asa stiu si eu ca e necesara si acea perioada de mentinere ptr. a se obisnui organismul cu noua greutate. Cand a inceput regimul?
Cosmi, asa am inteles ca bolile de tiroida pot face ravagii daca nu sunt tratate. E bine venit un control sa stii exact care e cauza starilor tale. Am vazut poze tare dragute de la gradi, cu Stefan, cred ca erau din vara, tare frumosi copilasi.

Mergi la inceput

si-a mai imbogatit menu-ul dar nah...daca asa a spus si Elfi, nu avem ce pierde si este o clinica foarte buna, stai cu lunile sa prinzi loc. Noi santem programati dupa 5 luni, acum 2 ani am sunat si am refuzat,ma razgandisem si va dati seama cate nu ar fi vrut sa fie in locul nostru sa prinda loc

pe al doilea il iubesc altfel, viata mea nu a fost niciodata ghidata dupa sentimente de iubire dupa ce m-a parasit creolinul. Am vb azi cu el, a inceput sa-si dea mai mult drumul la " gura " Mi-a spus ca s.a certat cu nevasta-sa odata pt ca aia i.a spus ca vorbeste despre mine cu prea multa calduraTreaba ei, nu eu am intrat in viata ei, ea a schimbat-o pe a mea total la 360 grade.

cosmi nu e nici o astenie, s-a intamplat sa ne regasim si m-a dat peste cap...de parca mi.ar fi trecut vreodata?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki, e insurat si acum? Are si el copii? F. bine faci ca mergi cu Angelo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Daca tot ploua,am luat pitic si ne-am carat prin magazine. Am luat dvd-urile pt. M ceva esarfe pt.mine si cizme de cauciuc cu toy story pt. M.

Lili si mie imi trebuie ceva haine de iarna,geci am 3 cu ultima luata. Dar astept reducerile...poate facem o austria in ianuarie.

Maraki mergeti mai la clinica,sunt multe zile,dar poate xescoperiti cauza si va manca mai bine A. Cond.oricum nu se comara cu cele de la noi.

Miha of dragul de Tudor,insanatosire grabnica sa scape repede. Tu esti in concediu?

Ma reintorc la stiri,pe mai tarziu.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

MARAKIII am zis eu ceva de astenie????hai ca s dusa rau daca nu mai tin minte ce scriu

Mergi la inceput

hahahaha...vad ca eu sant dusa rau Cosmi Abea acum am vazut ca Teolinda ma intrebase

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MIHA78

Miha si Tudor(20.02.2006)

are doi, mi-e si rusine sa ma repet, am scris zilele astea ca are ....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput