Abdomen extra plat (46)
Raspunsuri - Pagina 8
georgia_c spune:
lumiii ..ce-mi facusi soro ..na ca in loc sa ma bag cu capul pana in gat in hartii , sa stau ca strutul printre cifre , tu ma treimiti la cizmoace ...si deloc nu-mi place
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
MTHFR C677T genotip heterozigot
pearl84 spune:
Pun si eu doo foto "regulamentare", cum zice Allure, aka in costumatia de sport. Astept sugestii.
Ma duc la shopping..trebuie sa iau hainute ca am nepoti pe acasa
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
z333 spune:
neata..am dormit pana la 11, mama ce misto este
imi beau cafeaua si dupa aia am de gand sa mananc niste unt cu paine
maine imi trimite soacra-mea zacusca si vinete gata coapte sa imi fac salata si must, ca au cules via..abia astept
am visat azi-noapte ca probam numa' haine:-))))
Xio, merci, poate ajung si prin Flavia
ma pun sa mananc ca vad dublu, auzi si la Pearl, patiserie libaneza
si eu ieri tot mancaruri de patiserie am bagat in mine si pe langa astea inca o ciocolata intreaga cu orez expandat..mama ce mananc ciocolata de aia in draci, imi place la mare nebunie despre dansa
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related
"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott
" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene
Allure spune:
azi n-am timp decit sa va arat ceva ce trebuie citit:
http://www.beachbody.com/product/p90x-online/newsletters/p90xnl_049.do?code=P90XNEWS_049_V1_ARTICLE1#article1
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”
baby-boom spune:
Foarte tari articolele, si acela despre beneficiile yoga dar si asta a lui Tony. Asta imi place caci merg si eu pe aceeasi linie, mai ales ideatic. Cu cafeaua o mai dau in bara(obisnuinta cu gustul)...ce zice el acolo e ceea ce numesc eu un ideal la care vreau sa tind cu totul in timp
Am intrat sa dau salutare
Nu am reusit sa citesc in urma, nu prea am timp din pacate.
In rest, as usually, sport zilnic de la ora 12, tae-bo sau step(creca schimb stepu pe tae-bo ca m-am plictisit, intre noi fie vorba...prea soft pt ce doresc eu sa antrenez) si stretching sau fitness yoga dupa pt relaxare. Si panoul de escalada seara, 4 zile/saptamana.
Poate reusesc si eu sa pun ceva poze noi ca am mai achizitionat niste seturi de muschi pe langa aia de-i aveam...da' tre sa le fac si dup-aia sa le descarc samd. Si...defect profesional, nu suport sa mi se faca poze, sa-mi fac poze...de fapt nu mai suport, la cate am profesioniste si neprofesioniste, din atatea spectacole si nu numai...dar tot o s-o fac eu in curand. Parol!
Va pup,
mai viu cand cu timp....
Spor mult la sport dragelor!
P.S. Elena astept feedback, soro!!!!!
z333 spune:
in curand ma apuc si eu de sport
cred ca fiare bag azi, ca fac asa minuni greutatile astea de nu-mi mai vine a face altceva:-))
si tot cu hainele..vreau sa imi iau si outfit-ul asta complet, numai ca deocamdata marimea 6 nu mai este pe stoc la rochita, dar am rabdare...
http://www.next.co.uk/shopping/women/missnrunway/9/2
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related
"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott
" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene
XIO spune:
Vai, vai, ce pantofi! si eu vreau auriu, ceva gen SJP
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
nikole spune:
'neata
Raportez yoga dis de dimineata,un fresh cu mure,sfecla, mar si nitel zahar,masca ptr ten cu avocado si faina de ovaz, picnic cu fiu-miu in sufragerie(paine integrala cu hummus,pasta de ricota, salata rosii,ou fiert moale), el a avut si un shake (banana+avocado+faina ovaz), eu o cafea care ma agita de numa'(nu pot renunta la cafea, nu-s cum sa fac, si chiar imi face rau, ma agita peste masura).
Dar ca sa fac toate astea, m-am trezit cu noaptea-n cap, adica am dormit 7 ore doar, greeeeeuuuu de tot sa deschid ochii, si sa-mi misc corpul subtirel in cealalta camera sa ma apuc de treaba...se merita insa...simt ca traiesc!
Acum ar trebui sa fac o ciorba, insa mi-e un soooomn!!!
Am trimis un mail despre iaurturile probiotice, ptr cine este interesat!
Elena_R spune:
Salut fetele,
Baby, din pacate m-a luat raceala tocmai vineri cand trebuia sa merg si am zacut acasa toata ziua
Daaaaaar!!! tot a iesit ceva bun din asta pt ca ieri am gasit pachetul pt incepatori la promotie de 55% discount! asa ca am si salvat bani dar vineri merg sigur Vrem pozeee!
Azi la bootcamp cu mine! nu am mai facut sport de joi si se simte! parca sunt dependenta, am asa o senzatie aiurea cand nu fac sport regulat.. e de bine
Allure, problema ta nu e acelasi lucru cu yeast infection? Eu pt aia asa stiu ca probioticele sunt recomandate.
Nikole, merci, o sa studiez si eu emailul acela cand ajung acasa. Apropos de avocado, nici nu vroiam sa il vad acum ceva timp dar de curand imi plac la nebunie Trebuie sa mai invat retete ce sa fac cu ei...uite ca pe fatza nu ma gandeam sa il pun, dar nu e o idee rea :))
Eu tot astept sa imi iau storcatorul cela de care vorbeam.. Azi i-am spus si lui barbatimiu ideea mea geniala si astept sa vad daca ma strange de gat sau nu cand vede cat am de gand sa dau pe el Daca nu ma mai vedeti pe aici stiti de ce