Abdomen extra plat (46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Seara buna!!! Sunt obosita in primul rand si in al doilea rand imi plac pantofii aia aurii de i-a aratat Luminita super mult!!!
Georgia as vrea si eu tabelul ala. Cum facem?
Allure mi-a placut articolul!!! E foarte interesant si educativ.
Pearl vazut poze f. frumoase cu dumneata!!!
Cred ca o sa ma bag la un film ca sa imi revin dupa frigul indurat azi cu o cana de ceai in mana.

........................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Nikole citit articolul. Deci nu sunt bune nici iaurturile!!!

........................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

seara buna doamnelor:-)

venit, obosita si lihnita asa ca am mancat mult...

am anuntat la firma ca voi tine 3 clase/zi dar renunt la partea birocratica si de facut pe sefa! vreau sa am timp pt mine/sot/copil/catel/pisica/casa :-))) sunt prea trecuta prin viata sa ma mai acapareze "cariera" :-)))imi place sa fac sport dimineata acasa, sa ma plimb, sa-mi tin casa luna, sa am energie pentru citit, sa invat lucruri noi, sa merg in excursii...cu job full si orar aiurea pana seara tarziu ciu-ciu viata privata. Sotul este pe uscat de ceva vreme, dupa n ore de sport cad lata in pat si dorm ca busteanul

f bune sfaturile lui Tony, cu carnea, zaharul si glutenul sunt perfect de-acord...dar cate o cafea si un pahar de ceva...nu vreau sa renunt la toate, consider ca mi-e bine sa am un echilibru care mi se potriveste si cred ca daca ceva imi cade bine si nu abuzez de acel ceva nu o sa ma omoare prea repede:-)))mai degraba ma omoara PMS-ul!
si asa ma simt impacata, eu de exemplu mananc dulciuri din an in pasti (cred ca de luna nu am mancat nimic dulce),, de baut imi place vara berea, iarna vinul rosu, din cand in cand cate un Mojito...iar despre cafea doar de bine- dimineata imi place sa o beau, nu simt energie (pt asta folosesc pudra de guarana) simt doar placere absoluta.

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Buna dimi,

Am ajuns la saptamana 6 din programul de alergat pentru incepatori.
E bine,imi place!Fac de 3 ori pe sapt si restul zilelor ce mai intra,butt lift,abdomene...altele.

Ieri am avut mandra mica acasa cu febra si n-am reusit sa fac nimic.Seara aratam ca scoasa dintr-un butoi...

Rochita aia e super truper,sa nu mai zic de pantofi.Chiar sunt in cautare de o rochita neagra,clasica,buna pentru o seara de iesit la teatru/opera...

Nikole tin minte ca vrobeai de ulei de cocos,pentru par sanatos!Imi poti da mai multe detalii,cum se face,de cate ori pe saptamana.

Va pup,fug la munca

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

Buna dimi,

Am ajuns la saptamana 6 din programul de alergat pentru incepatori.
E bine,imi place!Fac de 3 ori pe sapt si restul zilelor ce mai intra,butt lift,abdomene...altele.

Ieri am avut mandra mica acasa cu febra si n-am reusit sa fac nimic.Seara aratam ca scoasa dintr-un butoi...

Rochita aia e super truper,sa nu mai zic de pantofi.Chiar sunt in cautare de o rochita neagra,clasica,buna pentru o seara de iesit la teatru/opera...

Nikole tin minte ca vrobeai de ulei de cocos,pentru par sanatos!Imi poti da mai multe detalii,cum se face,de cate ori pe saptamana.

Va pup,fug la munca

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Eu am vazut ceva frumos la Novespatio, nu stiu daca a aparut inca la raion, e pentru luna noiembrie. Ca sa-ti faci o idee cumpara revista classy, luna noimebrie, deja a aparut ( o gasesti la orice librarie), pagina 172, e o rochita frumoasa clasica/eleganta si sexy cu un fur frumoas si elegant.

Vezi si la smacky glam am vazut o rochita frumosa clasica de ocazii, dar la raion , nu pe net.
La Pinky&Diane sau Body Dressing Delux, au toale frumoase si care vin perfect.
Mercuryduo sau dazzilin, au toale pina-n 30 de ani. Eu , ieri mi-am luat fustita asta de blugi de la dazzilin.
http://store.dazzlin.jp/pc/item/detail.cgi?itemCd=021030802401&itemClcd=57, abia astept sa o imbrac maine.
ps. scuzati pentru offtopic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Sabina, am folosit eu ulei de cocos.. Am luat din cel organic, acolo scrie sa-l pui pe par si sa-l tii 2 ore dupa care sa te samponezi si gata.. Eu l-am pus pe parul uscat si l-am tinut toata noaptea.. Arata bine, dar nu stiu daca e de la el sau de la apa de frunze de nuci cu care m-am limpezit.. O sa mai fac..

Deus, ce hotarare inteleapta , ma gandesc la alte fete care nu-s in stare sa se debaraseze de un serviciu care le suge viata..
Sa stii ca duc lipsa mesajelor tale pline de sfaturi.. mai bate-ne la cap cu cateva, ca iar am dat iama in faina alba si sugaaar

Allure, m-am uitat pe poze, pfii, ce bine arati, ti-ar fi stat bine in calendarul ala, alaturi de pompierii musculosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Elena si Georgia, de yeast infection era vorba si am uitat sa mentionez ca eram si sint inca intr-o perioada in care iau probiotice de cea mai buna calitate de vreo "29 bilions" strength - deci high potency.
Oricum a trecut, sint ok acum.

Multam de complimentele la poze. Tenul meu nu e perfect minca-l-ar puricii, fondul de ten face minuni...Am programare vineri la cabinet pentru tratament laser la toata fatza, imi face si microdermabraziune inainte...sper sa se duca pe pustii petele de soare si cele citeva urme de cosuri pe care m-am apucat sa le zgindar intr-o vreme
Se pare ca vreo 5-6 zile dupa aia o sa arat ca o sperietoare
Macar sa functioneze!

Eu cu mincarea sint intr-un program extrem de bun...n-am mai atins dulciuri de o luna iar paine de vreo 2 saptamini. Ma simt excelent si simt zi de zi cum se topesc suncile.
Toata lumea imi spune ca am slabit...inseamna ca acum chiar se vede... :)

Maiine ma duc sa-mi iau ochelarii noi si sa=mi fac poze pt pasaport ca mi-a expirat. Dupa amiaza primesc si un masaj de la colegul meu ca imi datoreaza unul...

Elena, tu in ce oras stai? New York cumva?

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*

“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”

Mergi la inceput

Apropo de baut cafea, vin sau alte mici placeri, un client de-al meu are o vorba: "We have to stay in touch with our vices in order to feel human"... :)

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*

“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Macrina

... iar am dat iama in faina alba si sugaaar

Allure, m-am uitat pe poze, pfii, ce bine arati, ti-ar fi stat bine in calendarul ala, alaturi de pompierii musculosi

de ce maninci porcariile alea? macar fa-ti un dulce sanatos cu miere si fara faina alba in casa!!! ntz! ntz! pun biciu pe tine!

ce pompieri ca m-am intilnit cu Marc ieri pe strada si avea un par lung si urit de imi venea s-o iau la fuga! ce inseamna sa fii ingrijit, dom'le! degeaba esti frumos daca nu stii sa "expui" marfa!
si viceversa: poti sa nu fii miss dar daca stii sa te imbraci, aranjezi, posa faci furori...eu de exemplu
daca ma vedeti pe strada, de la servici, obosita, cu ochelari, nu dai doi bani pe mine...aranjatul insa scoate la iveala tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Sabina, iti incalzesti uleiul de cocos pe calorifer sau scufunzi sticla intr-un recipient cu apa fierbinte si il aplici pe par.
Am gasit pe net de aplicat pe parul umed sau uscat, eu l-am spalat inainte, mi-am intins uleiul (nu mult) , am masat scalpul cateva minute (face minuni) , mi-am pus un prosop si am stat asa de la 9 jumate dimineata pana la 3 dupa amiaza, ca noaptea nu suport.
Clatit bine si voila, ai un luciu de te sperii, iar daca ai avut matreata nu vei mai avea dupa.

Macri, tu cum faci cu frunzele de nuci?

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput