Abdomen extra plat (46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Salutare!

Absolut nimic nou de la mine. Yoga-pilates, pilates-yoga day in, day out. Cam atit. Cu alimentatia stau inca prost. Si eu daca mi-as nota ce bag la ghiozdan in fiecare zi ar fi jale. Pai Elena, daca as minca eu o ciorbita de legume la prinz in jumate de ora m-as prelinge de foame. Inca maninc dulciuri, gatesc "traditional" romaneste pt familie (nu chestii super-fierte dar nici semi crude cum ar fi sanatos din pacate). Cred ca m-ar minca de vie baietii mei daca as incerca sa-i trec pe dieta semi-raw sau ceva de genul asta. Cumva eu as fi pregatita pentru o schimbare drastica in alimentatie dar baietii mei nicidecum.

V-am vazut in poze, n-am apucat sa comentez prin albume. Xio, iti sta foarte fain cu noua tunsoare si parul aranjat in felul acela. Allure, foarte fain te-ai tonifiat dupa ultima serie de antrenamente, arati fatal, ce mai! Iar la chip esti asa frumoasa, de parca ai fi pictata.

Va intrebam si eu cu incheieturile miinilor si cu carpienele mele firave :-). Cum protejez incheieturile? Insist cu exercitiile (fara a forta) si disconfortul va trece de la sine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Eu am intrat sa va zic noapte buna si ma bag la nani ca sunt rupta de oboseala si maine ma duc sa fac cinste la colege de ziua mea.
Elena interesant ce zice de ciocolata neagra. Ce mi-ai facut... Mult succes si sa fii pe primul loc, da?
Somn usor tuturor!!

........................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Eloise dupa parerea mea umila nu cred ca ar trebui sa insisti cu exercitiile daca vezi ca ai probleme. Eu zic ca cel mai bine ar fi sa le lasi un timp sa se odihneasca si poate va trece de la sine disconfortul.

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

eu sunt in love de lucrurile astea..tre' sa le am si o sa le am, desi vroiam sa imi iau alte chestii de la Republic(erau la sale, dar renunt la ele)

http://www.next.co.uk/shopping/branded/fashionforher/26/3#reviews
http://www.next.co.uk/shopping/shoes/womensbranded/16/4
http://www.next.co.uk/shopping/style-ideas/customer-magazine/10/1/?backURL=/styleideas
http://www.next.co.uk/shopping/women/goingoutoccasion/2/2

rochita aia crem de la Superdry cu cizmele alea negre si niste colanti cred ca vine super

o sa le visez in noaptea asta

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related

"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott

" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Totul despre YOGA (beneficii):

10 benefits of doing yoga that doctors, trainers and athletes alike all speak of:

1. Flexibility: Stretching your tight body in new ways will help it to become more flexible, bringing greater range of motion to muscles and joints. Over time, you can expect to gain flexibility in your hamstrings, back, shouders and hips.

2. Organs. Yoga practice massages internal organs, thus improving the ability of the body to prevent disease. Additionally, an experienced yoga practitioner becomes better attuned to her body to know at first sign if something is not functioning properly, thereby allowing for quicker response to head off disease.

3. Core strength. With a strong body core, you receive better posture and overall body strength. A strong core helps heal and reduce injuries. This is why a lot of athletes do yoga as cross training such as boxers and hockey players.

4. Energy. Regular yoga practice provides consistent energy. In fact, most yogis state that when you perform your yoga correctly, you will feel energized after your yoga session rather than tired.

5. Weight. The benefits of a better metabolism along with the exercise of yoga work to keep your weight in check. Additionally, the stretching of muscles longwise helps to reduce the amount of cellulite that can build around muscles.If there are emotionally based reasons why a person eats unwisely, it may be that yoga—especially the relaxation—opens a channel for clearing those emotions.

6. Pain Prevention: Increased flexibility and strength can help prevent the causes of some types of back pain. Many people who suffer from back pain spend a lot of time sitting at a computer or driving a car. That can cause tightness and spinal compression, which you can begin to address with yoga. Yoga also improves your alignment, both in and out of class, which helps prevent many other types of pain.

7. Stress Reduction: Physical activity is good for relieving stress, and this is particularly true of yoga. Because of the concentration required, your daily troubles, both large and small, seem to melt away during the time you are doing yoga. This provides a much-needed break from your stressors, as well as helping put things into perspective. The emphasis yoga places on being in the moment can also help relieve stress, as you learn not to dwell on past events or anticipate the future. You will leave a yoga class feeling less stressed than when you started.

8. Better Breathing: Most of us breathe very shallowly into the lungs and don't give much thought to how we breathe. Yoga breathing exercises, called <span>Pranayama</span> focus the attention on the breath and teach us how to better use our lungs, which benefits the entire body. Certain types of breath can also help clear the nasal passages and even calm the central nervous system, which has both physical and mental benefits.

9. Muscle tone: As a by-product of getting stronger, you can expect to see increased muscle tone. Yoga helps shape long, lean muscles.

10. Body Awareness: Doing yoga will give you an increased awareness of your own body. You are often called upon to make small, subtle movements to improve your alignment. Over time, this will increase your level of comfort in your own body. This can lead to improved posture and greater self-confidence.

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*

“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”

Mergi la inceput

Trec doar sa va salut, sa va zic buna dimineatza si sa va urez sa aveti o zi superba!
Luminita super cizmulitele albe si rochita neagra!!
Allure foarte interesante informatii. Multumim!!

"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

neata:-)

ce ai visat Lumi?

imi beau cafeluta si ma dezmeticesc

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Neata si de la mine!

Ma bag la o cafeluta si niste chestii de patiserie libaneza cu miere. Libanezii sunt lideri de piata aici cu patiseria..fac niste chestii cu branza, cu zatar, (ierburi), cu iaurt

Lumi, o rochita crosetata ca aia din linkul tau mi-am luat eu recent...am asezonat-o cu niste cizme rosii si e super sexy!

Azi cred ca fac kempo..simt asa ca am chef si e si antrenamentul meu preferat.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neata zanici
allure..legat de problemuta ta , cu candida (care de fapt este o consecinta a "dereglarii" florei intenstinale) , cum zicea si deus poate aparea inainte de cm ...daca ai cum procura biotics de la ozone , si ia-l cam 7 zile inainte de menstra (la sfatul unei forumite am facut si eu asa si mi-e super ok)
sa fi fost eu prea absorbita de atatea pozici ...dar nu am vazut poze cu tine

executat poze ... frumos ,placut la ochiul meu..salivat la greu dupa atata vointa si cubulete pe burticute..ma gandeam io ca daca vaz pozele ma ambitionez mai tare ...ieri eram suspect de aproape de monitor, studiindu-va..nu prea pricepea al meu ce fac

legat de notat ce mancam .. eu asa am reusit sa slabesc de fiecare data (acum e a doaua oara in viata ).. eu tin o dieta permisiva care mie mi se pare mai mult un stil de viata Weight Watchers se numeste , si am un tabel excel in care imi notez functie de punctele dietei tot ce mananc ... ma ajuta sa vad ce-mi prieste la slabit , ce ma blocheaza , etc , etc ....inca o chestie... o sa sune..dahhh..sa nu ma articulati cu rosii..chestia cu mancatul este obisnuinta ... cunosc persoane care mananca mai mult , mult mai mult decat mine si sunt bat ...deh materialul .. dar cunosc si persoane care mananca mai cumpatat ca mine si sunt mai durdulii ..iar materialul ...dar ideea este , daca cei din lagarele de concentrare , n-au murit si munceau nu ca mine (stat in scaun, urcat in masina si mers 1 ora la sala ..mareeee eroina) e clar ca teoria minimului caloric e putintel zdruncinata
so , daca sunt doritoare , va pot trimite cum imi tin eu evidenta la papacica si chiar si punctele Weight Watchers

o zi super va doresc , spor la extraplat

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Lumi, ai fost vis-a-vis de Politia Rutiera la magazinul ala de cizme? Au niste modele super, dar pt. mine sunt prea piperate preturile
Rochie ca aia neagra am gasit in Flavia (sunt noi), dar am vazut-o pe alb si pe maro.
Eu mi-am luat una exact asa, fara gluga, dar second. Am o prietena care nu ar cumpara second in veci, dupa ce a vazut rochia aia a spus ca trebuie sa o duc in piataAcum stiu ca nu o sa mergi sa cauti si precis nu vei gasi asa cum vrei, dar vroiam sa te anunt ca daca iti place sa te flenduri pe la cumparaturi, poti merge in Flavia. E chiar la inceputul randului 2-3, unde este o tipa cu multe haine noi.

Eu sport n-am facut, mancare frumos n-am mancat, macar nu m-am ingrasat deloc, dar nu stiu ce naiba fac...cred ca dupa gluma aia de examen o sa ma apuc de kickbox, cand ne mutam, ca asa nu prea am cand, fac si germana...invat...urat de tot.

Mersi, Eloise

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput