Abdomen extra plat (46)
Raspunsuri - Pagina 25
Deus spune:
Nikole este frumos costumul, daca ti-e bun si tie iti place cumpara-l. El este adult sa se descurce! in viata asta ai responsabilitatea ta si a copilasilor, el este adult:-) citez din psihologul de la scoala:-)))
buna dimineata doamne dragi
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
XIO spune:
Nikole, la alta i-ar placea sa admire dar la tine nu. Pt. ca la tine automat ar admira toti si asta l-ar face sa se simta inconfortbal, pe cand la alta, nu-l intereseaza.
Cu alte cuvinte, he's afraid of the competition, si asta doar dincauza ca arati bine, ai si copii, deci intri automat in categoria superMILF in ochii altora.
Dupa cum ti-am mai spus, e super costumul
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
georgia_c spune:
m'neata extraplatutelor
ma bucur iuli ca nu te-am suparat ..sa stii ca io sunt cel mai mare sustinator al tau pt sport , dieta sanatoasa si slabit
codrina13, te inteleg atat de bine , am trecut si io prin stari de-astea , nici chef sa-mi schimb hainele nu aveam , sau sa ma fardez .. urata stare, la mine au fost mai multe adunate , insa in principal eu o "banuiesc" pe glanda tiroida..iti doresc din tot sufletul putere sa te ridici , sa faci ceva pt tine ... incepe sa citesti ,apoi vei face si sport , si incet dar sigur cu un pic de suport iti revii
nikole, draguta mea , costmul nu e fain , e super fain ... si sincer , la romanica am vazut niste balene de femei , ma scuzati de rautate ,cu costume multttttt mai decupate...nu mi se pare decat deosebit ca model , f mumusel , si potrivit pt tine care ai o silueta de invidiat ..asa ca relax , e doar teama pur masculina
Allure, sa porti cu placere rochita
unde e concentratul de energie.. lumi?
va pupa fata dulce pe toate ... mai revin dupa ce termin sa-mi trag cu biciul pe spinare
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
MTHFR C677T genotip heterozigot
claucia spune:
buna dimineata dragutele mele,
Eu citesc, citesc, da asa ma apasa cate o lene combinata cu Alurre pe care o pup si o admir si care are inaltimea mea dar cu muuulte kile mai putin decat mine...pai viata-i asta? Si cica nu mai are aripioare, sunculite, alea alea, si eu? le am eu pe toate :-) stiu, stiu, cum munca le-a facut, cu munca o ajung si eu din urma, stai sa vezi
Nikole, draguta mea, mie imi place mult mult de tine, stii si tu, si pt ca arati ff bine, si pentru ca ai un stil de a scris alert si tonic, asa parca te si vad vorbind, te exprimi foarte haios. Na ca ti-am facut o introducere, hait sa iti spun ceva: eu nu as purta costumul din poza Serios acum, la sutien merge, dar slipul e facut sa atraga fix privirile asupra unui mic mic triunghi, mi se pare mult prea provocator, nu pentru o mamica superba cu 2 copii cum esti tu si de care se mira probabil toata lumea cat esti de frumoasa, dar pentru oricine. Slipul mi se pare mai mult ca un bikini dar nu de plaja, si acela provocator. Dungutele alea parca sunt puseca niste franghiute sa sustina petecutul mic din fata, iar la spate la fel, face o forma ciudatica materialul sustinul de franghii. Nu te supara pe mine te rog!!!!! E doar parerea mea, pe tine ar sta bine orice pentru ca esti foarte frumoasa si sotul ar fi trebuit sa aiba mai ult tact in a-ti spune ca nu vrea sa saliveze tot poporul brazilian pe langa tine, dar asa sunt barbatii astia, nu prea diplomati decat dupa ce intri un pic in ei si atunci isi dau seama ca...90% din cazuri nu prea au dreptate :)))
hai ca cu rapoarte vin mai tarziu, incerc si eu oil pulling ala dar mi-e scarba de el plus ca nu prea stiu cum "trage" toxinele, cred ca se imbiba cu bacterii si cu chestii de prin gura ca sunt o gramada in saliva umana si de aceea se face alb, dar cum "trage" uleiul si prin ce procedeu fizic reuseste prin mucoase...nu prea imi dau seama.
pupici multi
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
SabinaY. spune:
Ahhh dragelor,imi e tare dor de voi!
Nu mai apuc sa citesc si ce sa mai scriu.
Am fost ocupata rau saptamana asta si aia care a trecut.
Ma gandesc la voi,cel putin o data pe zi,pup pe toata lumea:[b]Deus,Lumi,Claudia(imi e dor de tine),Nikole,Allure,Elena,Puskin,Iulix,Geogia,Xio si v-as enumera pe toate.
Poate revin pe diseara...sa ma lase fetele.
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
baby-boom spune:
Va pup fetelor!
Tot putine noutati de pe aici de pe la mine...rutina,rutina
Mi-a facut pofta Nikole cu Qigong-ul...apoi a adancit Loma rana si acum caut detalii caci sunt curioasa sa detaliez ceva nou.
Nikole, si mie imi place costumul...in + mi se pare ca ai aceeasi structura corporala ca tipa care il prezinta, deci cu atat mai mult iti va veni bine. Deus si Xio au punctat bine...io mai zic numai ca depinde d etine cat de mult doresti sa il porti. Ca atunci treci peste orice. Depinde cat de mult conteaza pentru tine parerea sotului, parerea lumii, in fine, toate implicatiile sociale
Despre mine cam atat la capitolul noutati: sambata merg la o nunta si voi fi mai aranjata decat ma port eu de obicei. Sunt curioasa cum voi arata
In rest...sport&acting, my life
Aaa, cred ca ajungem prin noiembrie la Timisoara sa jucam 2 spectacole, ala cu pisicile si ala cu diavolii...aviz timisorencelor :P
Va pup si mai viu din cand in cand....
Eu va citesc dar de multe ori n-am nika de zis si tac ca atare.
Sunt in continuare adepta sloganului do more talk less....poate cauza o fi caracterul meu pregnant introvertit?!?!??!?
Va pup din nou dragelor
P.S. nu poci sa nu o felicit pe Pearlutza pt bebe!
iulix spune:
Buna ziua si de la mine.
Onitza, Georgia multumesc frumos pt. incurajari. Eu de abia astept sa mut PC-ul la mine acasa si tabar pe voi ca sa-mi dati programele si astfel sa intru iar in bussines.
Eloise saru'mana pt. urare si LA MULTI ANI!!! pt. piticul tau.
Sabina sa ne scrii mai des.
Nikole costumul e super dar nu prea te-as vedea in el. Sa nu te superi pe mine!!
Loma, Codrina bine ati revenit!!!
Eu de azi mi-am reluat exercitiile si sper sa o tin in continuare tot asa. V-am lasat k ma duc la curs si poate revin diseara.
ici si sa aveti o zi perfecta.
........................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"
Allure spune:
atita liniste pe aici ca-mi tiuie urechile...
eu declar ca m-am probat azi dimineata cu rochia noua si sint topmodela lu' peshte totul e la locul lui, nimic in plus, nimic in minus; mi-am pus si niste ghetute finutze cu toc inalt de care uitasem cu desavirsire care imi fac picioare kilometrice si am defilat prin casa o ora jumate
nu-mi venea sa mai ies din ele... cred ca sint gata de poze profesionale, mai ramine sa gasesc si timp si profesionist sa le fac si cred ca le trimit pe la vreo agentie, de fenta...sa vad daca iese ceva. mai stii? mizez pe faptul ca majoritatea canadiencelor sint...nu prea aspectoase
daaa...fara paiine si zahar in continuare ca e bine!
asta m-a ajutat sa trec de un platou nasol unde cu sport major nu reuseam sa dau jos un kil, ba din contra. va sfatuiesc la fel.
azi muncesc numa juma de zi...incep la 3 pina la 7
sport inca n-am bagat dar ma pregatesc dupa ce termin aici.
am uitat (parca) sa zic ieri la serviciul de pasapoarte, baiatul de la ghiseu s-a uitat la poza mea veche si la aia noua si zice: "much better picture this time! no offence!"...am inceput sa rid si zic: "none taken!"; aveam o poza oribila pe pasaportul vechi, cu niste falci imense, umflate, aproape nu mi se vedea gura dintre ele ...in poza noua am fatza sculptata cu pometii iesiti in afara, imi place tare... o sa va arat cind imi vine pasaportul. if anybody cares, of course
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”
Allure spune:
daca se pare ca ma laud pe aici prea mult e din cauza ca sint multumita cu mine si cu eforturile mele, in sfirsit!!!!!!!
inainte eram numai cu energiile negative dupa mine, nu vedeam decit defectele mele si ale altora, criticam tot timpul si asta nu-mi aducea decit si mai multa frustrare...acum sint linistita si stapina pe situatie
va doresc tuturor sa va invingeti demonii ca sa simtiti ce bine este cind esti "the master of your domain"...ca sa citez din Seinfeld
o zi buna si activa tuturor!
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”
iulix spune:
Eu am venit de la curs si pt. ca imi era foame am mancat niste napolitane si un iaurt activia. Musafirii astia nu ma lasa sa traiesc bine si imi dau pofte rele.
Allure ar trebui sa iau exemplu de la tine si sa nu mai mananc porcarii, dar cam greu...
Si ce este cu linistea asta?? Unde ati plecat toate?
........................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"