Abdomen extra plat (46)
Raspunsuri - Pagina 26
nikole spune:
Allure, mie nu mi se pare nik'...esti un om tonic si o femeie superba!
Zii ce vrei, de cate ori vrei...ptr mine esti un exemplu de...asa DA
pe mine tu m-ai cam motivat, sa stii...cand mi-e lene ma gandesc pe rand la voi, da incep cu tine, si pun dvd-ul in functiune, las lenea si delasarea...pofta vine mancand.
Claucicoooozici ca te-ai vorbit cu barbat-miu
m-am uitat mai bine la slip...hmmm, nu-s cum c sa fac, e intr-adevar indraznet, eu cred ca am o urma de...bitchin sange, ca tare m-as vedea in el...totusi parca parca...30 de ani, doi copchilasi dupa care tre' sa fug...parca ceva nu se potriveste peisajului...
totusi ptr un weekend la o piscina numai eu cu sotul din dotare...un cocktail,o palarie, una alta...
imi vou lua sutienul, tre' sa trimit poza soacrei sa mi-l cumpere, si slip vad eu unul pe aici, la spate nu prea-mi place cel original...
si as vrea slip alb...caut aici.
tot nu ne-ai zis cum a fost la concert
Oare conchitel ne mai citeste??!!
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulix [Nikole costumul e super dar nu prea te-as vedea in el. Sa nu te superi pe mine!! ........................................................................ "Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe "In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln "Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda "Sky is the limit!!" Only me |
Why not???
Intreb din pura curiozitate, fara nici o urma de ironie...nu-i cu suparare
Allure spune:
workout DONE! where is everyone???
Butt Lift 40 min si brate cu Tracy...nu prea simt mare lucru cu ea dar imi place sa ma scalambai
acum imi maninc quinoa cu broccoli /ulei de masline (si hummus as fi vrut dar nu mai era ) ma duc la dus si plec la munca..ce program de boier!
p.s. - Conchitel nu stiu daca ne mai citeste, eu mai ma convorbesc cu ea pe blogul dumisale unde am si stabilit ca ne vedem la anul in iunie cind ma duc in California pentru o saptamina minim cu ocazia chefului monstru de la BeachBody, unde m-am autoinvitat si o sa-i intilnesc pe toti antrenorii astia periculosi, Tony & Co.
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”
georgia_c spune:
nikole, ase draguta mea si daca ai 30 ani si 2 copii care e problema ???sincer imi scapa ..ar trebui sa pui fusta pana in pamant si caciula de astrahan in cap (de-aia de pe vremea lui ceasca)???
arati bine , arati chiar f bine , eu sunt numai "invidie" pe mamicile care arata bine ..pe bune acum , nu-i chiar de colo sa faci 2 copii sa ai grija si de ei si de casa si de sot si de tine ... ..io zic inca odata , mie pace si io te si vad in el ..adevata ca as intoarce capul a admiratie dupa tine ,lucru care nah s-ar putea sa nu prea-i placa lui sosulica
Allure.. mie una imi dai o stare de optimism ,io asa m-am mobilizat ..asa che..io te cetesc cu mare placere
nema sporticeanu de ceva vreme (fura uratii pe capul meu si am fost cam flescaita din cauza asta) , plus ceva colegi de-mi manca ficatii dar azi am dat cu ei de perete , de le-au sarit penele de pe ..so , sunt cam incordata ..mi-ar prinde bine un tae bou
deci unde e lumi?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
MTHFR C677T genotip heterozigot
XIO spune:
Nikole, eu cand am vazut costumul ala m-am gandit automat la tine, ca pe altcineva nu-l vad .
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
nikole spune:
Eu nu pot sa fac podul nici sa ma bati...tremura toata carnea pe mine, mai degraba din picioare il fac, da' de jos, nu reusesc...inca.
Si cand ma gandesc la Xio, cum se indoaie
Elo, iti reusesc toate posturile din programul Power yoga total body workout?
Georgia...esti de comanoroc ca mi-ai tradus cum e cu caciula ca habar n-avem care e
lunch time...mancarica de fasole neagra cu paine integrala
Deus spune:
seara buna doamnelor:-)
cine stie sa deschida un capitol nou?
Nikole daca nu-l cumperi acuma, la 70 de ani o sa te apuce pandaliile!
absolutely no regrets
va
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
Allure spune:
in sfirsit mi s-a curatat fatza! se vede o diferenta mare: pielea e fina si neteda, porii sint mici-mici iar petele s-au mai dus...alea doua mari de le voiam eu duse s-au estompat cam 50-60%, cu un pic de fond de ten arata super-bine; mi-a zis tipa de la cabinet ca s-ar putea sa mai am nevoie de tratament ca sint pete vechi si "deep"; momentan ma declar multumita.
acum mi-am facut un peeling cu lamiie si mi-am pus o masca de miere simpla...ma duc sa ma spal si sa-mi dau cu niste Perricone
miine, sport dis de dimineata ca sint busy...
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”
hannen spune:
Salutare dragutelor.Am intrat si eu sa va mai citesc putin si mi`ati atras atentia cu discutiile despre ten.Ah,aseara am ajuns la concluzia ca trebuie sa merg la medic sau oriunde,numai sa ma lamuresc ce`i cu fatza mea.De vreo 2-3 ani a inceput o explozie de cosuri de toate formele si marimile...ei,aseara a intrat si al meu la griji ca eram toata numai bubite mici..asa ca o iritatie.Eu nici nu trebuie sa le vad(de fapt citeodata nu se vad daca nu te uiti atent) dar le simt cind ma spal pe fata si ma enerveaza de mor.
Am sa ma intorc sa citesc ce a scris Loma,am ramas cu impresia (ca n`am citit) ca a dat ceva sfaturi pt. ten?
Eu m`am apucat de Chalean(thx to Lumi-care vaz ca a disparut ,o pindeste omul pe YM si nika,la fel si Sabina si Nikole...ciudat,bre ati divortat(de mine) si nu mi`ati zis?) asaaa,cum ziceam,am o febra musculara..olelei.Ultima data am prestat acum 2 zile(ieri n`am putut ca am avut musafiri si m`am vaitat de toate cele)ma dor si coastele si gitul .Vai de steaua mea!(hey,dar fie vorba intre noi,cui ii zice barbatul ca a slabit de nu`i mai vin nici underwear-urile?)Asa ca inainte cu tupeuLumi,Allure,tin aproape si zic ca iulix,sunt o inteleapta,o frumoasa si o sa ajung un fotomodel cu podium privat!haha!
Apropo,iulix,LA MULTI ANI!chiar daca e tirziu,e fain sa ti se ureze tot anul,nu?
Deus,Xio,Marina,nikole,carina,Allure,Lumi... si restul fetelor,ce mai faceti doamnelor?Mi`e dor de voi,zilnic ma gindesc la voi,la energia si vointa voastra si uite asa stau pe baricade.
Ma duc sa mai citesc din sfaturi si revin(curind)
Whatever happens don`t let go of my hand!
Madachan spune:
'neata!
Saptamana asta am facut doar de 2 ori sport cu Shaun. Parca n-am motivatia.
Allure,cand te citesc ma simt asa vinovata ca nu ma pot abtine si eu de la zahar si paine . Imi trebuie mai multa vointa. Felicitari pt felul in care arati( nu te -am vazut,dar imi dau seama dupa descrierile tale). Fara munca multa sunt constienta ca n-o sa reusesc in veci.
Nikole,super frumos costumul. Daca as arata ca tine(am vazut mai demult niste poze) nu as ezita o clipa si l-as cumpara imediat.
La mine e o vreme super urata, innorat si a mai si plouat. Sunt asa gri, ca si vremea.