Abdomen extra plat (46)
Raspunsuri - Pagina 24
XIO spune:
Eu am fost ieri la baschet, am jucat de la 7 la 9 dar am jucat doar vreo 40 de minute, ca erau si baietii, in total 4 sau 5 echipe... dar a fost bineeeee
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
onitza spune:
'Neata!
IULIX, hai sa ne mobilizam impreuna, ca si eu am dat-o -n bara cu mancarea! De sport m=am tinut dar de regim ba. Ieri mi=a si urlat tzuncul mic de durere de gingii imi venea sa plang cu el . I-am dat ceva homeopat (luat cu reteta de la medic) pt gingii si de ieri imi tot vomita dupa fiecare masa, uaf viata, uaf! Trec anii s-or face ei mari , ideea e ca nu vreau sa "ma trec" si eu , sa ajung o baba urata si grasa.
Pt azi am in program Ab SCulpt cu Shaun. SI daca m-or lasa copiii, pe seara vreau si pe Billy.
IULIX, azi suntem cumintele , da? Cansd ma apuca poftele sa stii ca ma voi gandi la tine ca si tu te abtii si imi va fi mai usor. La fel sa faci si tu!
LUMI, cum te mai simti? A trecut urata de raceala?
Off-topic: sunt tare suparici, in wee ma duc in provincie e ziua maica-mii si voiam sa ma faca o tipa la par pe care o cuno9sc bine si stiu ce iese din mainile ei insa mama m-a programat la un tip care e ginerele celor mai buni prieteni ai lor (ai parintilor mei) si nu vreau la eeeeeeeeeeel ...mamei i-a fost rusine sa ma programeze la ea , pt ca in salon nu era decat tipul resp la munca ( amandoi lucreaza la acelasi salon) si nu stiu cum sa repar ca e jale eu tin mult la parul meu. AM dat 10 mil pe 2 sedinte la radu serban ai ci in bucuresti sa mi-l deschida dar sa nu mi-l decoloreze....ce fac, acum ma duc la tipul asta sa isi bata joc? Ca eu nu am incredere in el. Uaf....la radu nu ma mai pot duce pe motiv de ore multe pierdute pe drum si stat acolo, iar bebele meu nu rezista atat, am incercat, e jale. Cunoasteti vreun salon in sect 3 cu un stilist de incredere? PUpic.
codrina13 spune:
Buna…amiaza
Am zis sa mai si scriu ca de citit va citesc zilnic. Primul lucru cand deschid calcul dimineata intru sa vad cine ce a mai scris/facut.
Dupa ce v-am scris de starea mea depresiva (?) am mai scris un mesaj luuung cat o zi de post, va multumeam la toate pt cuvintele frumoase si scriam tot felul de chestii pe acolo, dar…nu stiu de ce nu s-a postat. Si n-am gasit atunci resursele necesare sa mai scriu inca o data. Asa ca va multumesc acuma (asa, pe scurt) si va pup pe toate
Allure, ma intrebai daca nu cumva starea mea a aparut in timpul tratamentului pt HP. A aparut inainte. Am avut o perioada tare-tare urata cand nu stiam ce am, tot umblam din medic in medic si eram vesnic obosita si fara putere. Si in perioada aia, destul de lunga, nu mi-am cautat prietenii si cand ma cautam ei le ziceam ca nu ma simt ok, ca nu stiu ce am, ca nu prea sunt in chef de povesti. Dar daca ma sunau ei vorbeam cu ei, nu cu atata verva ca de obicei si incet incet, nu m-au mai sunat. Ei, si dupa tratament, cand deja ma simteam bine, m-am trezit ca sunt singura. Daca mi-am sunat prietenii erau f bucurosi si faceau rapid planuri sa ne vedem, dar parca nu-I puteam ierta ca 4-5 luni m-au lasat balta, intr-adevar eram “anemica” la povesti cand ma sunau, dar ma simteam rau, de asta nu eram ca de obicei si ei stiau asta, nu aveam chef sa povestesc ore in sir, dar sa vb 5 minute cu ei, asta mi-ar fi facut f bine. Anyway, asta a fost unul din motivele pt care nu eram bine. Si pt ca atata timp am fost singura-singura, m-am obisnuit asa si nu mai am chef de oameni. Stiu ca nu e bine si incerc sa ma fortez sa ies cu prietenii mei.
Mi-am facut analiza de sange pt HP si a iesit negativ (acuma nu stiu cat de sigura e analiza asta......) Dr. mi-a zis ca putem astepta, sa nu fac inca endoscopia (mi-e o groaza de mor sa inghit iar tubul ala) si sa urmarim simptomele si vedem apoi....Balonata inca sunt, in multe zile. Dureri de stomac nu am.
Am fost la medic homeopat. Am mers in special pt problemele hormonale si sistemul digestiv. Mi-a placut de ea (am ales o „ea” ca e mai usor cu o femeie). Mi-am facut de acasa o lista cu toate „bubele”. Inclusiv ca transpir, ca am capilare sparte pe picioare etc Tot ce mi-a trecut prin cap.. Si bineinteles m-a intrebat si ea mai multe chestii. Sedinta a durat o ora, dar a trecut foarte rapid. Apoi am venit acasa si am stat ore intregi pe net citind despre remediile pe care mi le-a dat, si altele. M-a socat cum mi-a dat un remediu pe baza unor chestii pe care i le-am spus (balonare, constipatie, maini si picioare reci,uneori unghii invinetite, imi cade parul si am scoarte pe pielea capului – ei, tocmai acum nu aveam nimic ca statusem in weekend cu coconut oil+tea tree oil pe cap si mi-a curatat f frumos scalpul) si remediul ala se potriveste si la alte chestii de care am uitat sa-i spun (imi sangereaza gingiile, am foarte foarte multe carii – plombate la timp, dar sunt acolo, sunt lenesa, lenta, inceata – exact asa sunt de mult timp, nu fac nimic pt ca „mi-e lene”, mi-e lene sa fac sport, mi-e lene sa ma imbrac sa ies in oras, mi-e lene sa citesc (eu care ziceam in faculta ca sunt de meserie cititoare), si ma simteam atat de stupid ca mi-e lene. Abia acum imi dau seama ca nu e vina mea. Eram foarte agera inainte, f inteligenta (scuze lipsa de modestie, dar...), judecam rapid, retineam f usor orice, acuma...dezastru...am impresia ca am creierul umplut cu vata si toate se misca inceeeet in el.Ma plangeam in primavara un bun prieten ca nu stiu ce e cu mine, ca inainte eram super tare in brainstorming-uri, acuma nimic, nu-mi vine nicio idee nicicand. Inainte era suficient sa zica cineva ceva, orice, si imi veneau zeci de idei.
“This is a part of the sluggishness, the inability to think or meditate, all of which is due to the turgescence. Sluggishness of the veins. Head feels full; distended. His mind is in confusion and he cannot think. He cannot bring himself to realize whether a thing be so or not. Benumbed stupid.He wants to be let alone; he is tired; his day's work wears him out. He comes home with a purple face, lustreless eyes, sunken countenance, tired head and mind. Any mental exertion causes fatigue. Weight in the head, distress and fullness in the head, with cold extremities. The blood mounts upward. Hemorrhages from the eyes; burning, itching and pressing in the eyes. The eyes become weak from overwork or from fine work.” Zici ca de mine vorbeste!
Sunt foarte optimista acum! Sper din suflet sa functioneze homeopatia.
Azi am mancat asa pana acum: struguri pe stomacul gol, dupa o juma de ora paine graham cu unt si juma de ardei (cred ca n-am mai mancat un de un an de zile, dar acum am avut pofta). Vreau sa ma pun sa fac hiphop si apoi o sa mananc o farfurie plina ochi cu ciorba de fasole boabe si ceapa rosie. Stiu ca fasolea baloneaza, dar la mine n-am observat sa ma baloneze mai tare decat alte mancaruri, asa ca... Pe seara pulpe de pui cu rosie+salataverde+masline.
Sper sa intru si sa scriu si eu mai des de acum. Si sper sa ma tina optimismul .
Va pup
Loma spune:
Iaca mai sar gardul si la voi, imi place aici...
Codrina, cam ce descrii tu acolo pare a fi urmarea unui ficat lipsit de energie, care se chinuie sa faca fata cu greu digestiei, sa metabolizeze tot ce mananci si sa detoxifice in acelasi timp. Cand ficatul a fost supus unui tratament medicamentos destul de puternic, atunci nu mai reuseste sa "curete" corpul de reziduri, toxine, hormoni in excess, toate sunt repuse inapoi in sistem, si plimbate la organele interne, in special creier.
Daca suporti cofeina incearca sa bei zilnic o cana de ceai verde japonez, insa sa-l bei in prima parte a zilei, sa nu iti afecteze somnul..., este si ceai decofeinizat, insa se gaseste cam rar...
Cu gingii care sangereaza incearca, ceea ce spunea Allure mai in urma cu cateva topicuri, oil pulling, face minuni. BTW multumesc Allure , si eu fac asta, si , am o piele super, primul rezultat care l-am vazut.
Pt. balonare, constipatie si probleme digestive, ajuta ficatul si bila excelent, iti recomand din toata inima papadia verde, sau uscata - ceai. Insa daca ai de unde incearca verde cel putin pt. o luna, mananci inainte de mese 5-6 frunze crude, le mesteci bine si apoi le inghiti.
Pt. lipsa de energie si vointa incearca sa faci Qigong, sunt exercitii f. simple si eficiente.
Allure am citit ca esti nemultumita cu fata, incearca urmatorul remediu, de fapt este un clarifying tonic e bun pt. blemished skin:
O cana de apa fiarta o torni peste o mana buna de frunze de patrunjel, frunzele taiate, eventual zdrobite in mojar. Le lasi 15 minute apoi strecori zeama, o lasi sa se raceasca bine, apoi o pui intr-o sticla curata. Adaugi o lingura de otet de mere, sau zeama de lamaie si cateva picaturi de ulei esential la alegere: de musetel, ori lavanda, ori geranium, etc, din cele care au efect bland asupra pielii. Sticla o tii la frigider, poti sa o folosesti cam max 2 luni.
Remediul de mai sus fiind un tonic de curatare a fetei, dupa el aplici crema obisnuita de fata.
va las ca am la trebi...
tuturor sportivelor
Loma spune:
Revin ca uitasem un amanunt important
Allure, apa pe care o folosesti sa fie distilata, sau apa normala filtrata insa fiarta 10 minute.
Loma
nikole spune:
Lomaaaa, ma bucur ca ai scris, zilele astea m-am gandit la tine, in timpul ex de qi-gong...
poate scrii mai des...
Loma, eu faceam o infuzie cu coriandru ptr iritatie,o fi placebo, sau nu stiu...dar m-a ajutat.
Cat am locuit in Tokyo, imi faceam infuzie din parsley cu ceai verde si luam o sticluta de imi pulverizam moaca cat de des, face minuni pe timp de vara, eu una ma ard usor, ma fac ca racul la fata, mi se "strange" pielea de la vant, si in final ma patez/irit , ma ustura fata...
macar aici, nu am probleme cu clima.
copiii dorm, fug la yoga
Loma spune:
Nicole si coriandru e bun, ca doar e din aceeasi familie cu parsley.
Sunt pasionata de a trai cat mai natural si sa arat bine.., asa ca o sa vin mai des pe aici, numai ca, recunosc nu am timp sa dau raporturi...
Deus spune:
seara buna:-) sa ma pasuiti nitel, de saptamana viitoare - joi - o sa dau si eu raportul ca un om normal
Codrina - sanatate multa
Loma hai cu sfaturi ca-s bune si ne plac mult
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
nikole spune:
Loma, nu da nici un raport, vino doar si zi-ne cateva vorbe bune, cateva sfaturi, mie-mi esti tare draga, mi-as dori sa te citesc mai des, si gata cu declaratiile, sa nu se interpreteze gresit
eu nu reusesc sa fac tot programul de yoga, il fac cam pe jumate, e greu sa-l fac pe tot cap-coada din cauza pruncilor astia mici,unul adoarme altul face ochi, nu-mi tihneste, asta e,fac cat pot, macar il fac zilnic,exceptand weekend-ul cand iesim dimineata si ne intoarcem noaptea acasa.
Mi-am trimis sotul dupa greutati, din acelea ptr glezna si banda,sa ma apuc de brazilian lift, vad ca nu mai ajunge acasa
Allure, zi-mi un lucru, ca mai sa ma iau la mare cearta cu omul asta al meu, referitor la brazilian butt lift...
spui ca vezsi diferenta, ok, insa diferenta consta in ce?
tonifiere, sau cresterea masei musculare?
Intrb ptr ca pe al meu l-a bufnit rasul, a zis ca el se indoieste ca voi obtine rezultatele pe care le vreau cu programul asta..cel mult tonus, dar mai mult nu, sa nu-mi pun sperante ...e drept ca si nea' asta pune pe coperta workout-ului ptr butt, o tipa fara...butt
Apoi...vrusi sa-mi iau un costum de baie, sa-mi comand de la VS si-mi zice ca...nu mi-e rusine sa ma afisez asa pe plaja, femeie cu doi copii...ca-i cam de prostituiata costumasul ala...eu nu pricep...ori el s-a prostit, ori m-a prostit pe mine cand l-am luat de barbat...nu-l recunosc...
daca ar vedea-o pe una asa ca cea din pozaimediat i s-ar ridica...nivelul de adrenalina, da nevasta sa-si puna tolu'n cap...
ia sa caut poza si va rog din suflet sa va dati cu parerea, vreau opinii sincere, pls...ma gandesc, oi fi eu deplasata, si nu-mi dau seama??
revin...
Edit:asta-i costumul
http://www.victoriassecret.com/ss/Satellite?ProductID=1265311392920&c=Page&cid=1283342280123&pagename=vsdWrapper
Allure spune:
whoa, ce viata am avut azi!
am citit pe telefon printre picaturi dar n-am avut timp sa scriu...
Loma multumesc de sfaturi, o sa le aplic in weekend ca acum sint busy rau; oil pulling face minuni pentru ten, e adevarat...unele femei raporteaza chiar atenuarea ridurilor fine; mie mi s-a terminat uleiul de vreo 7 zile si n-am avut timp sa cumpar si se cunoaste ca nu mai fac... pentru gingii cu probleme e ideal!!
probleme cu tenul am de la "photofacial" momentan...desi azi vad ca s-au mai curatat din cojile maronii ce le facusem de la laser si pielea e mai fina si mai curata
cred ca dupa asta ma duc sa-mi fac niste acupunctura cosmetica
azi dimineata am fost sa-mi reinnoiesc pasaportul si eram in criza de timmp ca trebuia sa fiu la servici in maxim 2 ore...nene ce repede s-a miscat treaba!!! intr-o ora am intrat si iesit pe poarta cu toate trebile terminate si era lume ca la balamuc dar se miscau aia natural, vere...nu mi-a venit sa cred! iubesc tara asta citeoodata!
pe urma,fiindca am scapat asa repede am intrat o fuguta la mall unde mi s-a pus pata pe o rochita neagra mulata si mi-a fost tare drag de mine cind m-am vazut asa slabuta ca am si luat-o
era ultima...
azi n-am apucat sa fac sport deci...recuperez maiine; oricum sint slaba moarta, am constatat ca trebuie sa-mi cumpar chiloti noi ca mi-au ramas mari de sutiene, nu mai zic
dar nu mai e burta nici aripioare.. decit o amintire din ele...
Niko, asa sint barbatii...nu vor ca altii sa se uite la ce au ei!
Costumul ala e fain dar cam indraznetz :)
Eu nu fac programul de butt lift decit de citeva zile deci nu stiu ce rezultate aduce. Oricum bune, zic eu.
Mie imi place tipa de pe coperta workoutului, are un poponetz micut si sexy, saltat bine
Ma duc sa ma culc ca m-a palit o pofta de tocanitza...de unde si pina unde? la 10 noaptea...
Codrina are dreptate Loma. Iti trebuie un detox. Fii tare pe pozitii si mai scrie aici cind ai nevoie sa te impartasesti ca noi te ascultam 24/7
Gata.
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”