Abdomen extra plat (46)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

ia fiti atente la ce ma uit eu acum, episodul tine 40 de minute, dar eu de juma de ora ma uit doar la inceputul episodului, nu am inteles unele treburi, tre' sa le studiez intens:-)))
e vorba de baietii mei preferati, cei mai sexy baieti in viata

priviti cu mare atentie de la cap la coada ca asa ceva nu vedeti in fiecare zi..jared padalecki este wowwwwwww, adica OMG, parca de la episod la episod arata din ce in ce mai HOTTT

http://www.youtube.com/watch?v=qPjrdBFzQbU

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related

"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott

" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Hi hi Luminita... Ce tari sunt baietii tai!! Arata bine rau...!!!
Eu tin sa spun ca in loc sa fac sport (mi-a cazut netul si acum a venit) am mancat ca o poarca paine facuta in casa cu rosii coapte pe deasupra (la noi ii zice lutica). Merit un mare mare . Rusine sa-mi fie!!!

........................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

mai am ceva super fain..
eu ii ador pe baietii astia doi..nush ce ma fac cand s-o termina Supernatural..mai uit din nou:-)))

http://www.youtube.com/watch?v=ugB-DhZCThw&feature=related
http://www.youtube.com/user/SmokeyFiizz#p/u/11/N7Dxo5okvhk

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related

"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott

" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

mbei, ar trebui sa ma mai uit si eu naibii la televizor ca uite ce bunatati ratez!
muica ce periculos e Jarred ala, si nici cu cestalalt nu mi-e rusine! da nu cumva sint gay?

in fine...ieri am lucrat pentru bum-bum cu brazilianul azi am facut "core synergistics" cu Tony; sint stabilizata bine cu dieta si programul sportiv; nu mai poftesc la dulce, doamne ajuta!
va spun eu, daca vreti sa slabiti, taiati painea si dulcele si puteti minca orice in cantitati decente, cu nitica miscare (30 min/zi) veti fi printese!

fatza mea arata in continuare ca un kur, incep sa ma ingrijorez deja... trag nadejde ca se curata (ce altceva sa fac?)

ma duc la trebi.

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*

“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Salut,

Revin si eu dupa un weekend lung si frumos Am mancat bine, mi-am incarcat bateriile, am mers si la sala si am facut si sauna in casa la ce calduri au fost pe aici ( am si 2 pereti numai cu geamuri de sus pana jos deci sera in toata regula la mine) - dar nu ma plang, sa tot tina caldura asta pana la vara si apoi s-o ia de la capat Sunt pentru incalzire globala :)

O saptamana frumoasa in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

Citat:

fatza mea arata in continuare ca un kur, incep sa ma ingrijorez deja... trag nadejde ca se curata (ce altceva sa fac?)

doamne cum a sunat.. m-am logat special sa pot rade..dupa ce mai am putin si0mi cumpar un bici , sa ma flagelez singura cat am de treaba , dau peste allure care isi face fata .. precum "cubul"..esti tare soro .. m=ai facut sa rad
iulix , io sunt mama extrmelor, si a lucrurilor spuse pe nume ..so o sa sune bleah , o sa ma palesti cu rosii..dar ete ca io tot zic ..nu e suficient sa spui ca esti...ca ai mancat ca o ... mobilizeaza-te sa faci concret ceva , nu numai sa te "certi" ca nu bun; se spune ca in prima luna de miscare , vei simti tu ca faci sport , in cea de-a doua vei vedea tu ca faci sport , iar in cea de-a treia vor vedea si altii ca faci sport..so mananca cu masura , crede-ma ca ai toata vointa de pe lume sa faci asta , totul e sa VREI, sa simti primele rezultate , miscare faci, grup de suport har domnului , fetele sunt super (pt mine sunt ca o pastiluta de energie) ...deci , ce lipseste din reteta ta?????
hai ca se poate , trebuie sa ne punem si noi poze in album..
va pupa fata pi "tate"a se citi toate, nu alte cele, sa ma mai si penalizeze pe aici)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Georgia nu ma supar pe tine iubita. Stai linistita!! Dar mie cel mai mult imi lipseste vointa.
Io va zic noapte buna si o seara linistita sa aveti! ici

........................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

seara buna:-)

ma ce barbati...ala cu parul lung l-am vazut cand era pustan in "fetele Gilmore" ...draguti foc, asa batrana si as fugi cu ei vreo luna - un trio fantastic

sunt obosita, am mancat ca un lup si ma duc la nani...ce prostie cu orarul de seara, ajungi sa mananci cina la ora 21.30! asta pana joia viitore cand schimb placasi o sa mananc si eu normal

Allure trece in cateva zile bune...rabdare si iar rabdare

Lumi sanatate multa

va pe toate si va doresc o seara frumoasa

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

doua foarte tari:

De multe ori ...cand plingi....nimeni nu-ti vede lacrimile.... De multe ori.... cand esti ingrijorat...nimeni nu-ti simte durerea.... De multe ori...cand esti vesel....nimeni nu se uita la zimbetul tau..... Dar cand te beshi odata toata lumea e pe faza!

Dupa nunta, tinara si proaspata nevasta ii spune sotului:
- Uite cum o sa facem pe plan sexual de acum inainte: Daca seara cand vii acasa si vezi ca imi este parul ordonat atunci nu vreau sa fac sex cu tine, daca parul imi este putin dezordonat atunci poate vreau sau poate nu vreau sa fac sex cu tine, iar daca parul meu arata complet dezordonat si “sifonat” atunci sigur ca vreau sa fac sex cu tine.
- Bine draga mea, zice sotul, hai sa-ti spun cum vad eu acum situatia asta: Seara cand vin eu acasa beau bere. Daca beau numai o bere inseamna ca nu vreau sa fac sex cu tine, daca beau doua beri inseamna ca ori vreau sa fac sex cu tine ori nu… daca beau trei sau mai multe beri fii sigura ca ma doare in p**a de freza ta

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Eu sint foarte ocupata zilele astea, in plus mai si pregatesc aniversarea lui fi-miu (pe 14) asa ca va rog sa-mi tineti pumnii sa-mi iasa bine tortuletul gluten-free! Am mari emotii (am mai facut doar unul pina acum, unul nu tocmai reusit in primavara de ziua mea), sper sa ii fac o bucurie copilului, sa nu-mi iasa o chestie penibila...

In rest aceeasi veche alternanta yoga-pilates la mine :). Cu yoga merge tot mai bine, mi-a disparut disconfortul la articulatiile miinilor si am o mobilitate de ma sperii, tot mai buna pe zi ce trece.

Pearl, felicitari pt sarcina si bebe perfect sanatos! In primul trimestru sa faci doar exercitii fizice usoare, da?

Iulix, la multi ani cu mare intirziere! Sa fii sanatoasa si norocoasa.

Lumi, iti sta si mai bine cu noua nuanta. Insanatosire grabnica!

Poate azi vazut chestia ASTA pe yahoo news. OMG !

Mergi la inceput