Abdomen extra plat (46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Salutare doamnelor sexoase,frumoase si extraplate!Am intrat sa va salut,sa va pup si sa va intreb de sanatate .
Am reusit sa prind vestea ca Pearl e insarcinata!Wow!Sincere felicitari!!!
Altceva nu stiu si nici n`am timp si chef sa citesc .Sper doar ca sunteti bine si in forma maxima.Eu sunt pe baricade,slabesc frumos si sigur (ma distrez cu Insanity ) .Mi`e dor sa va citesc dar dupa cum am zis era necesara o portie de Detox-mediul virtual devenise muult prea toxic si veninos pt. gustul meu .Am incercat si`i SUPER!Negresit voi continua in acelasi ritm.Acum am timp sa citesc,sa ma plimb,sa fac multe pe care le amanam din "lipsa de timp".

Spor la sport si ne mai citim din cind in cind!

Whatever happens don`t let go of my hand!

Toxic ,Mean people SUCK!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Buna dimineatza fetelor.
Care imi dati si mie un val de caldura ca eu m-am congelat pe vremea asta? Eu iubesc soarele si caldura si nu ma impac deloc cu vremea asta uracioasa si ploioasa.
Luminita cand ai tu timp.
Georgia daca nu inteleg ceva dau o strigare.
Nikole nu te necaji. Se mai intampla si asta nu inseamna ca e vina ta. Mercic de informatii. Cred ca o sa "fur" si eu din ce i-ai zis Elenei ca sa pun in aplicare.
Cred ca mananc ceva si ma apuc macar de exercitiile pt. brate ale lui Tracy (mi sunt dragi ca ma scalambai rau de tot, dar sper ca pana la urma sa le execut corect ). Mie dor de sala si nu stiu cand mai ajung ca prea e urat afara si drumul e lung pana acolo.

........................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Hannen ma bucur ca esti bine si sa mai treci pe la noi.

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna dimineata!

Ma alatur si eu celor ce vor un abdomen extraplat si nu numai....
Istoricul meu pe scurt, in primavara am facut vreo 4 sapt Insanity cu Shaun(datorita Luminitei ) incepuse sa se cunoasca putin dar din pacate a venit Pastele si am renuntat la tot.Nu-s prea ambitioasa de felul meu. Intre timp am schimbat tara ,am mai pus vreo 2 kg ,am acum 54,1 . La inaltimea mea de 1,60m la 47 kg ma simt cel mai bine. Asa ca de luni am reinceput cu Saun si alergari pe plaja.Locuiesc la 30m de plaja.Alerg maxim 20 min,mai mult nu pot,o sa cresc cate 5 min.

Va ,,cunosc'' pe majoritatea .Va citesc mereu ,dar cum eu nu faceam sport si mancam si destul de aiurea imi era rusine sa intervin. Acum am zis ca-i momentul sa fac ceva pt corpul meu,sa ma simt bine intr-un costum de baie.

Daca vreti sa-mi da-ti adresa de e-mail, va pun niste poze before si sper ca peste 4-5-6 luni sa pun si after. Parola n-o cer, poate dupa ce ne mai cunoastem.

Incerc sa scriu zilnic. Ma duc sa alerg ,sa vad cat reusesc azi.

Va pup!

Mergi la inceput

Bine ai venit Ana Maria si mult succes la abdomen extraplat.
Eu am papat, mai stau un pic si ma apuc de sport.

"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Iuli,multumesc pt primire!

Am alergat 20 min.Mai mult vad ca nu pot.Am mancat si cereale cu lapte,acum beau o cafea.

Mergi la inceput

Apropo de sport si calorii pierdute am inteles ca cele mai multe calorii le arzi cand sari coarda. Si eu alergam inainte, dar mai mult de 2 ture de stadion fara sa ma opresc nu puteam (adica 800m). Acum cred ca si la 1 tura as muri.

"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Am alergat cred ca tot cam 800 m dus si intoars. Nu mult.

Am gasit adresa voastra de mail si am trimis poze ca sa vedeti cu cine stati de vb.

Mergi la inceput

Gata o parte din exercitii. Runda a doua diseara. Ma duc la dus si pe urma ma uit de ce fel de tort vreau sa fac pt. sambata.

"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

Madachan bine ai venit, oficial , printre noi

spor la slabit si la sport

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput