Abdomen extra plat (46)
Raspunsuri - Pagina 14
Macrina spune:
XIO, mersi mult de exemplificari.. chiar pe alea doua le aveam eu, nu inteleg denumirile astea ale blugilor, astept sa creasca fi-mea mare sa-mi explice
(v-am spus de fi-mea ca e inaintea mea cu mult la cosmetice si relatii inter-umane? trebuie sa invat eu de la ea)
Pearl, felicitari, o sarcina usoara si un bebe sanatos. Bine ca ai concediu, ca nu-ti era chiar placut pe avion cu greturile..
Georgia, eu n-am facut tratament facial, doar la apar.. asa ca nu te pot ajuta.. poate era vorba despre alta fata?
Deus spune:
seara buna, in 14 zile o sa am un program uman si o sa fiu mai activa...Shaun si altele gen Tony imi lipsesc tare:-)
Xio - esti figura mare in poze:-)
Pearl - felicitari
sunt obo, ma joc nitel cu pruncul si ma culc
mi-e ciuda la ora 2 cand pleaca de la sala Baby...eu mai stau 7 ore si mai fac cateva clase si ea pleaca la soare afara...recuperez eu in curand
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
iulix spune:
Ce minuni poate sa faca domnule un ceai cald!!! M-a incalzit instantaneu. Cred ca ma bag la cautat un film bun la tv. desi am slabe sanse sa gasesc, dar macar incerc.
ici
........................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"
emaaimee spune:
Pearl, felicitari
am citit acum ce ati scris. nu am timp deloc de net. vin de la munca si nu mai intru pe net. imi ajunge la munca...
nimic deosebit, am 56-57kg, fac teme cu copila, sport, mancam si mergem la culcare. in weekend nu prea intru pe calculici, family time mostly& sport.
nu am vazut poze, poate maine la munca...
muah
z333 spune:
vroiam sa ma culc, dar ce-mi vad ochii??
Pearl, fata mea, mi-o iei inainte?? pfuuu, felicitari si o sarcina cat mai usoara
vreau si euuuuuuuuu o surpriza asa frumoasa
si la mine azi este ultima zi din folia de anticonceptionale si nici nu mai iau de acum incolo, asa ca, who knows
ma duc la somn ca=s rupta de oboseala..noapte buna
iulix maine seara continuam cu alea ca lucrez de dimineata
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related
"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott
" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene
nikole spune:
Elena, ptr unghii, uleiul de cuisoare este cel mai bun, mai ales daca problema este exfolierea , daca se rup fasii...asta extern, intern nu-s ce anume se ia.
pui sa zicem 10 gr de cuisoare in 80 ml ulei(masline sau migdale, eu am folosit de masline)
fierbi o ora la bain-marie, lasi sa se raceasca, strecori, si il folosesti de 2/zi timp de 10 zile consecutiv.
eventual cureti unghiile cu lamaie innainte, si apoi masezi unghiile cu uleiul asta...vb dupa 2 sapt
ptr par eu zic si iar zic..coconut oil, e cel mai bun, creste parul ca din apa, masaj cu coconut, masca cu coconut oil incalzit, in fct de tipul de par poti pune si ulei esential(rozmarinul stimuleaza circulatia sangelui de la nivelul scalpului, asta ajutand ulterior la accelerarea cresterii parului, intareste radacina,te scapa si de matreata)
Indiencele folosesc coconut oil cu fenugreek ptr cresterea parului, dar stii cum dau jos maglavaitzul asta?
cu faina de naut...cele cu care socializam eu prin parc cand locuiam in Tokyo, asa ma sfatuiau, sa nu fofoloesc sampon, ca n-am facut nici o afacere...eu chiar faina de naut inca nu mi-am turnat in cap
Macrina, nu am intarcat fata:(...o sapt m-am chinuit, am incercat toate bicurile si de la nuk, am luat unul, nu accepta, un singur bic nu am incercat, e din latex, maroniu, ciudatel el, arata ca din 1100 toamna, dar nu mi-a mai dat mana sa mai cumpar inca un biberon, e vreo 16$, sincer, am 5 biberoane(sticle) si 8 bicuri.
o mai las un pic, acum i-am introdus fructele,si incerc iar cu lapte cu cereale, sa vad...intai vreau sa trec pe la pediatru.
Sport ioc azi...am avut o zi plina si cam nasoala...:(
a cazut Luana din pat, am zic ca si mor de frica, am mers la spital, i-a facut raza, Slava Domnului, e ok, dar m-am depersonalizat rau, de frica si de ciuda pe mine...sa mai zic ca eram langa ea, doar???
am mancat insa bine sanatos, diversificat
Macrina spune:
Nikle, o imbratisare . Cui nu i-au cazut copiii din pat, cel putin o data, sa vad si eu... Se intampla, oricat de prevazatori suntem.. Bine ca n-are nimic...
Eu ma simt tare bine cu parul asa, mai naclait, nu stiu de la ce e, coconut oil sau frunze de nuci... insa mai repet figura..
Sport 0, la mancare sunt ok
Deus spune:
neata
sa aveti o zi frumoasa
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
XIO spune:
Lumi, dupa ce termini folia o luna foloseste prezervativ, asa e recomandat, sa faci o mica pauza intre AC si sarcina.
Si dupa aia... spor la lucru!
Nikole, i se intampla oricui, nu te stresa
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
georgia_c spune:
m'neata si de la mine
o zi frumoasa si tie deus
macrina , in exprimarea mea pur inginereasca, vorbeam cu allure (chiar pe unde esti?), despre trat de fata ; referirea la tine era legata de dulce
nikole, cunosc un caz similar , in care un baietel a cazut in casa de pe foroliu , din pacate a avut ceva problemute cu piciorusul lovit ..insa si eu cred ca e aproape inevitabila o cazatura din pat la piticoti
iulix, eu ma simteam bine cu forma aia de alimente (salata de la pranz e una maricica si consistenta ... iar seara mai ales pe timp de vara am bagat pepene la greu), fara ameteli cu pofta de sport si energie nu mai zic ...deci ,iti zic si aici, daca ai neclaritati , nu ezita sa ma intrebi ...si ai sa vezi ca am si dulce in meniu ..in unele sapt chiar prea mult
lumi pt ca esti mereu plina de energie;n-am apucat sa descarc skyp, te intrebam daca nu merg trimise fisierele pe transfer
eu executat aseara sala , clasicul step aerobic , o iubesc efectiv pe antrenoare..desi ieri m-a luat la impins vagoane ca nu faceam niste exercitii..cica mi se apleaca?..crec ca nu le fac eu cum trebuie ,intins pe spate , picioare drepte , ridicat ca in lumanare ,pe mine ma cam doare spatele..mai studiem problema
gata , fug ca iar ma lipesc de voi si nu mai lucru nika
aaa..vizut poze... mumusel pozici... sa vezi ce gravi sexy ai sa fi lumi
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
MTHFR C677T genotip heterozigot