SepOct10-Bv chichi,Nerantula,Viovio!Hai Oana (177)
Raspunsuri - Pagina 20
Clabuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui K.A.T.
Stam asa "destupate"Kristina 38w4d Tessa May . K+A=T |
La mine a durat cateva ore (5-6).
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
s 40 Poza preferata Clarinda
alynta27 spune:
Fetita mea a primit azi de la 2 prietene de ale mele o pereche de cercei de aur alb si o rochita de ocazie superba!
Au facut totul pe ascuns si surpriza a fost imensa!
Zozela multumesc! Si blondutul tau e simpatic! Stiu cum e sa astepti o Marie!![]()
Klarisse multi ani fericiti impreuna! Sa va bucurati de familia voastra frumoasa mereu! Faina surpriza socrilor! Ce mult conteaza sa-i simti alaturi in momentele astea!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
fulguta28 spune:
Nimicuta. O sa-mi dea un mesaj cand o sa se linisteasca si va anunt imediat.
| Citat: |
| citat din mesajul lui K.A.T. Nici o veste de la Oana? Kristina 38w4d Tessa May . K+A=T |
uta28 este
38+
cu Mara Elena AMR 2 s ------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
alynta27 spune:
Oana nu cred ca mai are mult si ne da vestea!
KAT multumesc de vizionare si aprecieri!
Mari Mariuk frumusel ochiosul vostru! Si tu arati bine!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
bpatricia spune:
Buna gravidutelor ce mai faceti, va citesc zilnic postarile dar nam mai scris demult ca nu stm mult pe la calc ca nu ma lasa asta mica din burtica e foaret zvapaiata acum pe ultima suta de metri, am intrat in sapt 39 , vrem sa nastem normal si asteptam sa vina cand vrea ea, vroiam sa av intreb dc voua va amorteau picioarele si dc va dureau oasele bazinului, si ma mai doare rau imedit sub sani sper ca nu e nimik anormal pentru aceasta perioada va pupacesc si hai burtici ca maia vem putin si felicitari mamicilor si bebei sanatosi
tatiana
38+ alessia 
fulguta28 spune:
Mesaj de la Oana G " Am nascut la ora 17.00, bebe are in jur de 3 kg,inca nu stiu amanunte doar ca este frumos si sanatos. Astept sa ma mute in salaon. Va pup si multumesc pentru sustinere.

BRAVO, OANA G! Bine ai venit bebe de Oana G!

uta28 este
38+
cu Mara Elena AMR 2 s
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
alynta27 spune:
Felicitari Oana G! Sa va traiasca! Refacere rapida!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Bpatricia ce simti tu e normal! Nu te panica! Inca un pic si vine si la voi bebele!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
ghiocela13 spune:
Daaaa, eram terminata de oboseala, ma gandeam ca nasc si nu mai sunt capabila de nimic. Il trimit pe Mos Ene si la Ghiocela.
Kristina
38w4d
Tessa May .
K+A=T
[/quote]
Multumesc draga mea, dar cred ca Mos Ene o sa fuga mancand pamantul cum face si barbata-miu cand pleaca in camera cealalta!!!![]()
Aseara, in singura ora pe care am apucat s-o dorm, mi-a spus ca a incercat sa stea langa mine dar am sforait ca Miss Piggy si nu a rezistat!!!

Ghiocela
38+
cu Irina Maria

Stam asa "destupate"